Şimdi Ara

AMD A Serisi APU Kullananlar Klübü[10 KİŞYİZ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
629
Cevap
10
Favori
39.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrelio

Arkadaşlar dün topladığım a10 7870k sistemde gpunun frekansını nasıl yükseltiyoruz. eğer yükseltirsem işlemci çok ısınırmı. Soğutucum thermaltake contact 21

bende geçen hafta sistem topladım ve aynı işlemciyi aldım. Bu işlemci için ram frekansını neden daha da arttırmak lazım. Yetmedi şey nedir merak ettim.
    Birde topladığınız sistemde hangi rami kullanıyorsunuz?

Amd A10 7870k, Msi A68hm-e33 v2, Corsair vengeance pro 2x4gb, Msi Gtx 950 2G, Benq RL2455HM
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-pro-8gb-2x4gb-1866mhz-cl9-ddr3-sogutuculu-kirmizi-ram-cmy8gx3m2a1866c9r-p-BD801281

gpu frekansını arttırabildiniz mi?

Bu arada işlemci harikaymış vallaha. GTA V i sorunsuz oynuyorum şu anda.
    Click Bios 2 ile bişeyler yapmayı denedim olmadı Sonra ben de hiç oynamadım. Suana kadar sadece battlefield 3 oynadım ultrada sıkıntısız oynadım ama fraps çalışmadığı için fps ölçemedim. GTA 5 i de pc yi aldığım günden beri indiriyorum daha %19 da . Hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz hocam?

Amd A10 7870k, Msi A68hm-e33 v2, Corsair vengeance pro 2x4gb, Msi Gtx 950 2G, Benq RL2455HM
  • Eski dizüstünü komşuya verdim. Üzerine biraz ekleyip msi a68hm, a8-7600, hyperx ram aldım ve eski kasaya montaladım. Bi hevesle çalıştırdım ekrana görüntü gelmedi. Buzzerdan da ses çıkmadı ki hatayı anlayayım. Götürdüm pc servisine haber bekliyorum şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Rust-Csgo-LOL-Dayz-Arma3-payday 2 falan rahat açıyormu deniyen oldumu?

Click Bios 2 ile bişeyler yapmayı denedim olmadı Sonra ben de hiç oynamadım. Suana kadar sadece battlefield 3 oynadım ultrada sıkıntısız oynadım ama fraps çalışmadığı için fps ölçemedim. GTA 5 i de pc yi aldığım günden beri indiriyorum daha %19 da . Hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz hocam?

Pc yi hafta sonları açmaya fırsatım oluyor o nedenle kaç fps olduğunu deneyemedim. Ama hafta sonu program yükleyip denerim. Tek emin olduğum orta ayarlarda hiç rahatsız etmeden sorunsuz oynadığımdır. Benim asıl denemek istediğim şey uzun saatler gta V oynayınca işlemci de v.s. bir ısınma olup yavaşlıyor mu falan. Hafta sonu inşallah deneyebilirim.

• Beyler godavari yerine kaveri alsam çok ciddi performans farkı olurmu aradaki fiyat farkı verip godavari almak mantıklı mı ? Değer mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

Beyler godavari yerine kaveri alsam çok ciddi performans farkı olurmu aradaki fiyat farkı verip godavari almak mantıklı mı ? Değer mi ?

Ben aradaki farki odedim ve mutluyum. Bence verilir o fark.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700-800 e kadar nasıl bir APU sistem toplanabilir sadece kasa olacak arkadaşlar oyun 2. planda
  • arkadaslar a10 7870k yanına r7 250 d p yapmakmı avantajlı yoksa ıkısının fıyatına ıntel core i3 4160 yanına uygun ekran kartı almak mı daha performanslı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 8 Aralık 2015; 15:33:43 >

Orijinalden alıntı: powerled

beyler a8 7600 + hm68 usb 3.0 , hdmi + 400w psu usb3.0, kasa bunun yanina tek 4 gb 1600 rammi yoksa 2x2 1600 mu takmak verimli ve bu cihaz orta seviye oyun ve ms office+ film , muzik icin iyimi ?

Bu işlemiyi tek destekleyen ramler oldugu icin tavsiyem rami paraniza gore en yuksegini alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

beyler a8 7600 + hm68 usb 3.0 , hdmi + 400w psu usb3.0, kasa bunun yanina tek 4 gb 1600 rammi yoksa 2x2 1600 mu takmak verimli ve bu cihaz orta seviye oyun ve ms office+ film , muzik icin iyimi ?

bu modellerde tek kanal ram ile çift kanal arası ciddi grafik işlemci performansı farkı oluşur..öte yandan 2+2 alırsan ram takacak slot kalmaz ve zaten bununda 1gb ı en kötü ekran kartına ayrılacağı için kalan 3gb ram ile oyun işi biraz zor olur..eğer 4+4gb alamıyorsan ram i 4gb tek al ve bütçe denkleşince 4 daha ekle..tek 4gb ta film,müzik,internet,ofis performansı sorun olmaz,zaten bu işler için fazla bile ama yanına 4gb daha ekleyince 4+4 te oyun performansı artar

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

bu modellerde tek kanal ram ile çift kanal arası ciddi grafik işlemci performansı farkı oluşur..öte yandan 2+2 alırsan ram takacak slot kalmaz ve zaten bununda 1gb ı en kötü ekran kartına ayrılacağı için kalan 3gb ram ile oyun işi biraz zor olur..eğer 4+4gb alamıyorsan ram i 4gb tek al ve bütçe denkleşince 4 daha ekle..tek 4gb ta film,müzik,internet,ofis performansı sorun olmaz,zaten bu işler için fazla bile ama yanına 4gb daha ekleyince 4+4 te oyun performansı artar

tek 4 takdim diyelim 2x4gb nazaran yuzde kac daha az verim olur yada belli bir fps degeri varmidir ? sukadar daha az fps verir 2x4 gb rame gore tek 4gb ram diyebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 8 Aralık 2015; 22:19:02 >

• yada a8 7600 yerine a10 7850k koysak o zaman rami sadece 4 gb yaparak oyunlari ortalama oynayabilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 8 Aralık 2015; 22:35:19 >

quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

tek 4 takdim diyelim 2x4gb nazaran yuzde kac daha az verim olur yada belli bir fps degeri varmidir ? sukadar daha az fps verir 2x4 gb rame gore tek 4gb ram diyebilirmisiniz ?

buradaki bir liano apu,daha eski ama özellikle 2+2 ile tek 4gb a bakarsan crysis testinde performans bir hayli farklı..sonuçta tek kanal takarsan grafik işlemci 64bit veriyolu kullanacak..ama dual kanal olursa 128bit kullanacak

http://www.overclock.net/t/1269500/amd-apu-laptops-and-memory-sensitivity-i-e-why-you-need-to-choose-an-apu-laptop-with-a-dual-channel-ddr3-1600-config

• quote:

yada a8 7600 yerine a10 7850k koysak o zaman rami sadece 4 gb yaparak oyunlari ortalama oynayabilirmiyiz ?

ram in getirisi daha fazla olur..bu işlemcideki grafik işlemciyi kullanacaksan oyun için dual olmalı..işlemciyi yüksek model almandan iyidir
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.