Şimdi Ara

Amd 965 be stock fan sökme sorunu ? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fanın mandalını kadırıp kenarları çıkartmama rağmen fan çektim hafif gelmiyor çıkartacağım başka birşeylerdemi var acaba nasıl yapmalıyım anlatmanız mümkünmü ?

• Hocam kenarlarlı çıkardıktan sonra sağa sola hafifçe kaydırararak çıkarmayı dene .. Termal macun yapışıyor ondan çıkmıyor
  • Hocam ben de sökerken çok fazla ter dökmüştüm acaba bişeylere zarar verirmiyim diye biraz da korktum açıkçası :) akrepppkralll arkadaşımın ad dediği gibi sağa sola kaydırarak çıkarabildim. Benim için hafif kavramı biraz hafif gelir =) Asılarak ancak çıkarabildim =)
  • arkadaşlar teşekkürler haklıymışsınız terma macundan kaynaklanıyormuş :)
  • termal macunu nasıl temizleyebiliriz? yenilemek için yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

termal macunu nasıl temizleyebiliriz? yenilemek için yani

Kardeşim zaten kurumuş oluyor ben pamukla hafifce bastırarak temizledim
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 27 Ekim 2010; 22:20:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkartırken zarar vermek istemiyorsanız, macununuz kuruduysa PC açın işlemciyi yük altına sokun ısınacaktır. Sonra kapatın bilgisayarı macun erimiş olacak hafif, çekince zorlanmadan çıkıyor. Denenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çıkartırken zarar vermek istemiyorsanız, macununuz kuruduysa PC açın işlemciyi yük altına sokun ısınacaktır. Sonra kapatın bilgisayarı macun erimiş olacak hafif, çekince zorlanmadan çıkıyor. Denenmiştir

Aynen kardeşim bende aynı şekilde yaptıım çok doğru +++ repp
  • Pm çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.