Şimdi Ara

AMD 8350 SICAKLIK DEĞERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimde bazı yenilikler yaptım ve son haline ulaştım, içime sinen işime yarayan bir sistem yaptım sonunda ala sata :) işlemcim şu an fx 8350, sıcaklık değerleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. 4,2 Ghz voltajsız stabil şekilde kullanıyorum soğutucumda Cooler Master Hyper T4.

Boşta 35-38 Derece, Dolu 50-51 Derece sonuçlarını aldım, Prime 95 ile 1 saatlik test sonucunda. Sizce bu sıcaklık değeleri iyi midir ? Soğutucu değiştirmem gerekir mi ? Seidon'a geçesim var ama değerlere gelecek yorumlara göre bu masrafı şu an için erteleyebilirim :)

SC yi görebilirsiniz.

Sistem Bileşenleri

İşlemci : AMD FX 8350
    Anakart : MSI 970 A -G46
    Ram : Corsair XMS 3 1600 Mhz 4 GB X 2 ( Dual )
    Ekran Kartı : Asus GTX 680 Direct CU II Top Edition
    Psu : Cooler Master Real Power M620 +80
    Kasa: Cooler Master CM 690 - II Advanced
    Ssd : Kingston SSDNOW 120 GB
    Hdd: Seagate 7200 rpm 500 GB

Sevgiler
     AMD 8350 SICAKLIK DEĞERLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeygun -- 8 Nisan 2014; 2:38:15 >

• yeygun kullanıcısına yanıt
    değerler normal kardeş masraf yapma sakın
  • yeygun kullanıcısına yanıt
    hocam değerler gayet güzel soğutucu değiştirmenizi gerektirecek bi durum yok
  • 50 51 gayet iyi. Kasa soğutması güzel demek ki . Oyun oynarken yada render ile uğraşırken çıkan sesten rahatsız olmuyorsan soğutucu almana gerek yok.
  • Hocam bi arladaşım bu değerleri 8150'de stok fanla görüyor fakat kasa içi soğutması iyi diyebilirim. Ama değerler yüksek değil gerek yok bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 8 Nisan 2014; 4:32:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız oldukça açıklayıcı, beni yeni bir soğutucu masrafından kurtardınız :) Hyper T4 yeterli gibi gözüküyor o zaman.
  • Bemde i3 2100 işlemci var hyper t4 aldım 35 40 derecede gidip geliyor tek fanla yazın 8350 alacaktım. Acaba onda nasıl gider diye düşünüyodum iyi oldu bu paylaşımız tşkler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD-FX 8350 Sıcaklık Problemi !
    11 yıl önce açıldı
    İ5 4690k sıcaklık değerleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıcaklıklarınız gayet normal. Lakin oyun falan oynuyorsanız boş yere overclock yapmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerler çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.