Şimdi Ara

AMD 8 çekirdekli Bulldozer FX işlemcileri için metal kutu hazırladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
27.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bırakın bu işleri metal kutu olsa ne olur sen core i7 2600 yarışıyorsun 8 çekirdekli işlemcinle; intel 6 çekirdekli işlemcisi bakalım nasıl bir performans vericek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 8 Haziran 2011; 1:41:39 >
  • Amd bu gidişle patlıycak...
  • iyi ya kumbara yapar diğer işlemciler gelene kadar onlara para biriktiririm
  • Bence bu metal kutu boşuna masraf değildir. İnsanlar kullandıkları ve sevdikleri ürünlere vs lere karşı duygusal bir bağda kurarlar , siz pek çok teneke kutu bulabilirsiniz fakat AMD işlemcisi kullanan bunu seven bir kişi için üzerinde AMD yazan orjinal AMD tarafından gelen ve sizin kullanmakta olduğunuz işlemciye ait bir teneke kutuyu hiçbir yerden bulamazsınız. Bu kutuyu mutfakta bile kullansanız bence çok hoş bir esprisi olacaktır. Ben bu kutuya çay koymak isterim mesela.
    Öte taraftan AMD için bu bir reklamdır. Çünkü bu kutular çöpe atılmayacak büyük oranda kullanılacaktır. Ve bu AMD için sürekli bir reklam demektir çünkü karton kutu rahatlıkla çöpe atılabilir.
    Bence teneke kutu çok iyi bir fikir
    Bu konuya tepki gösteren arkadaşlar örneğin kasanın içinde bulunan modifiye kasa değilse hiçbir şekilde görünmeyen anakartların neden rengarenk olduğunu tasarımlarının göze hitap ettiğinide düşünsünler ve kendileriyle yüzleşsinler acaba bir sabertooth anakart ile intelin 10 sene önceki düz renksiz anakartını yanyana koysalar (ikiside varsayalım aynı özellikte olsa) hangisini tercih ederler.

• İslemciyi metal kutuya koymuslar. Yinede soketim demiş :)
  • ahaha yorumlar harika ya : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

AMD 8 çekirdek sipariş verenlere kumbara gönderiyor ha boş göndermiyor içi çekirdek dolu

3 ay sonra kumbaradaki paralarla işlemci alıyorsunuz

O kumbarayı yapacağına iyi bir soğutucu verseydin daha iyi olurdu 3 ay sonra teneke işlemci diye çıkarsa hiç şaşırmam

375 tl ye 2500K satılıyordu şimdi o şansı da kaybettiniz

illaki kutuma gidecem diyorsanız ...

AMD 8 çekirdekli Bulldozer FX işlemcileri için metal kutu hazırladı

Neden her bulldozer haberine bu ilginç mesajları atıyorsun yahu?

• Amd gösteriş yapıyor gibi ama çoğu kişinin düşündüğü gibi düşünüyorum gereksiz bir paketleme şekli kimse o kutuyu saklamaz mesela ben :)
  • kutu kutu buldozer arkdasim amd inteli yense :D
  • amd olsunda taştan olsa bile kabul ederim.
  • Son ertelemelerden sonra eşeği altın kutuya koysan eşek yine eşektir AMD !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solitude -- 8 Haziran 2011; 16:37:55 >
  • Kutuyu değiştirdi ona tamam.

Umarım stok fan'a da bir ayar çekmiştir AMD. Sadece metal kutu yapmakla olmuyor maalesef.
  • Colaturkada top veriyor yanında ama. Bİlinçli kullanıcı bu tip şeylere kanmaz zaten parayıde üst seviye işlemciden kazanıyorlar o işlemcileride bilinçli kullanıcı alıyor..
  • beyler ne zamandır yokum buralarda malum sınavlar felan..

şu işlemci konusunda baya geride kaldım sanırım..en son corei7 920 ler felan baya yardırıyordu ..amd yine f/p a oynuyor pek de başarılı işllemciler çıkaramıyordu..

bana işlemci piyasasının son şeklini bi yazar mısınız neler oldu neler bitti,yakında bi bilgisayar toplamayı düşünüyorum işlemci konusunda nasıl bi seçim yapmalıyım ne dersiniz
  • bulldozer FX in çıkmasını bekle panpa
  • Eskiden bazı sigaralar satılırdı böyle metal kutularda karton niyetine ona benzettim baya kırmızı siyah falan

Kutuya değilde performansa odaklanmaları önemli bence
  • Arkadşş..!!!

Verilen mesaj çok açık İşler ayna, çal çal oyna.
    AMD bu lafı düstur edinerek Çoklu-Fonksiyolu bir kutu tasarlamış kimi sevinçten kimi ise kederden çalıp çalıp oynayacak. Olay budur bak bak kudur, yani..!!!
  • Arkadaşım mesele kutu değil ,AMD zaten athlon efsanesinden sonra intele 2 . büyük darbesini indirecek bulldozer ile , ezip geçecek inteli
    o yüzden adı da bulldozer zaten...
  • Bu kutu amcamın Dozerinde işe yarar. Tornavida pense fln koyar içine :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.