Şimdi Ara

AMD 7xxx serisi kartlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet arkadaşlar konuyu açma sebebim sadece merak.

Şimdi bu HD7850 ve 7870 ekran karttlarında vga girişli monitörlerde dalgalanma olduğunu biliyoruz. Peki, bu sadece 7850 ve 7870 de mi karşılaşıyoruz yoksa amd nin 7xxx serisi kartlarında mı?
    bu iki kartta böyle sorun yaşayan arkadaşları forumda denk geldi ve gördük. Peki, 7770-7750-7730 gibi kartlarda böyle sorun yaşanılması söz konusu olabilir mi? 7xxx serili kartlarda bazı arkdaşşlar vga larda dalgalanma olduğunu söylüyorlar. Yukarda vermiş olduğum üç kartta böyle sorunlar yaşanıyor mu? yoksa az mı yaşanıyor veya hiç yaşanmıyor mu? Bu soruların cevabını merak ediyorum.

İlgilenen tüm arkdaşlara teşekkürler :)

• neredeyse garanti olan 7850 modeli 7870'te o kadar değil.diğerlerinde tek tük binde milyonda bir oluyor 7770 7790'da oluyor diyen gördüm ben yabancı forumlarda ama dediğim gibi istisna çok az görülebilir.üst seviye 7950 7970 modellerinde duymadım hiç şikayet ama bu kartları alanlar vga monitör kullanmıyordur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

neredeyse garanti olan 7850 modeli 7870'te o kadar değil.diğerlerinde tek tük binde milyonda bir oluyor 7770 7790'da oluyor diyen gördüm ben yabancı forumlarda ama dediğim gibi istisna çok az görülebilir.üst seviye 7950 7970 modellerinde duymadım hiç şikayet ama bu kartları alanlar vga monitör kullanmıyordur zaten.

Cevabınınz için teşekkürler. Rica etsem bu yabancı forumların linklerini atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camelot07

quote:

neredeyse garanti olan 7850 modeli 7870'te o kadar değil.diğerlerinde tek tük binde milyonda bir oluyor 7770 7790'da oluyor diyen gördüm ben yabancı forumlarda ama dediğim gibi istisna çok az görülebilir.üst seviye 7950 7970 modellerinde duymadım hiç şikayet ama bu kartları alanlar vga monitör kullanmıyordur zaten.

Cevabınınz için teşekkürler. Rica etsem bu yabancı forumların linklerini atabilir misiniz?

dalgalanma sorununu araştırırken bulmuştum bildiğim siteler değil.ingilizce olarak dalgalanma sorunu da pek aratılmıyor.mesela şu var 7770 için.

http://www.sevenforums.com/hardware-devices/268856-horizontal-lines-scaning-my-monitor-display-please-help.html

https://www.sapphireforum.com/showthread.php?30536-Blank-screen-with-vertical-lines-while-playing-games-watching-videos

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Camelot07

quote:

dalgalanma sorununu araştırırken bulmuştum bildiğim siteler değil.ingilizce olarak dalgalanma sorunu da pek aratılmıyor.mesela şu var 7770 için.

http://www.sevenforums.com/hardware-devices/268856-horizontal-lines-scaning-my-monitor-display-please-help.html

https://www.sapphireforum.com/showthread.php?30536-Blank-screen-with-vertical-lines-while-playing-games-watching-videos

Teşekkürler hocam saolun iyi forumlar :)

• Arkadaşım vga monitör ile hd7770 kullanmakta şu anlık bir şikayeti yok.arada olan birşey galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Arkadaşım vga monitör ile hd7770 kullanmakta şu anlık bir şikayeti yok.arada olan birşey galiba.

O zaman '' Amd ekran kartlarında 7xxx serileirnde dalgalnma oluyor. '' Dersek ayıp olur ve 7850 dışındaki büütn kartları lekelelmiş oluruz :) yani amd nin sadece 7850 kartı vga lılarda dalgalnma yapıyor dersek bu sorunuda çözmüş oluyoruz. :)

Cevaplarınız için ve vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen Sapphire hd7770 i basit bir casper 18.5" vga monitörde kullanıyor arkadaşım uzun süre oyun oynadık o çözünürlükte harikalar yaratıyor cidden 16x aa açtık yav daha napalm :) sapphire 7770 yapmıyor ama 7850lerin hemen hemen hepsi yapıyor diyorlar
  • bende 7850 alarak hata yaptım . Bu sorun nedeniyle ekran kartını veren oldumu vatana zorluk çıkarıyolarmı ?
  • 7770 bendede var. 17'' kare monitörde sıkıntı yaratmadı bir defa olsun.
  • 2 hafta içinde karta herhangibir zarar verilmeidği sürece değişim yapıyorlar.
  • 16x aa çok iyiymiş harbiden.
  • iki adet 79xx karti vga da denedim sorun yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.