Şimdi Ara

AMD 7970 ASUS 7 aylık garanti süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AMD 7970 ASUS 7 aylık garanti süresi
    AMD 7970 ASUS marka, Ankara vatan bilgisayar çıkışlı ekran kartımı satıyorum.
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Aralık 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Keşke biraz daha açıklayıcı olsaydınız.Ftograf ekleseydiniz. takas düşünürmüsünüz.
  • Beyefendi şu şekilde açıklayıcı olayım. 3D renderciyim linuxcuyum, kullandığım yazılımda AMD yüzünden render motorunu kullanamadığımdan Nvidia çok öne geçince GTX 690 aldım (Cuda - Open Cl Meselesi) GTX 690 ı alınca 7970 i çıkartttım hiçbir arızası en ufak bir çiziği bile yok zaten linuxcu olduğumdan bilgisayarıma gösterdiğim özeni tahmin etmişsinizdir bu sebeple kartı satıyorum, kutusu, faturası, tüm kutu içeriği eksiksiz bende durmaktadır. Takas düşünmüyorum çünkü zaten benim bütçeme göre (12.000 tl harcayarak topladım) en üst sistem(tabiiki bir Riken k yada Cray Titan değil) büyük bilgisayar kullanıyorum (Elimde birde Acer 8950g 18.4 inç ssd 16gb ram i7 laptop var ona da bir ilan açacağım çünkü kullanmıyorum).Fotoğraflara gelince bu akşam çekip yükleyeceğim.

• Pekala hocam teşekkürler ilginiz için.Resimlerden sonra benim gibi kartı almayı düşünenler için güzel olur.
  • Resimleri ekliyorum.

• Hayırlı satışlar hocam.
    Benim sapphire HD7970 690TL'den alıcı bulmuyor ref tasarım diye :)
    bu fiyata çok zor.
    Halbuki Lightninglere 900TL isteniyor. 70-80TL'ye alınacak bir soğutucuyla Lightningden daha iyi olacağının farkına varamıyorlar :)
    Umarım satarsın hocam
  • Sağol Pusu47, Asus un garantisinin 3 yıl olduğunu unutmuşum 2 yıldan hesaplamışım aslında kartın 7+12=19 ay daha garantisi var bu durumda, tabi vatana sorup teyit ettirmem lazım. Madem bu fiyatlara zor deniyor o zaman alıcı fiyat teklif etsin ben uygun görürsem kabul ederim, evet baylar, bayanlar fiyatı siz teklif edin absürd bir fiyat olmadıkdan sonra ben değerlendireceğim çünkü bir GTX 690 daha almam lazım, aslında 8 tane anca işimi görür ama bu başka bir konu tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.