Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vga ile çizgi sorunu yaşıyordum. HDMI ile düzeldi.
  • HOCAM bende de SAPPHIRE hd 7870 O.C edition var ekler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Arkadaşlar Vga dönüştürücü ile kullanıp çizgi problemleri vs yaşayan var mı? Ve 6850 den gecenlere soruyorum,aralarında baya fark var mı ? Geçilir mi 6850 den ?

Mesela ben 6870 ten 7850 ye geçiş yaptım grafiklerde vga, hdmı ile çizgi problemleri yaşadım kartı geri iade ettim para iadesi aldım kartın grafik işlemcisinde sorun oldugu anlaşıldı sonra msı 7870 hawk aldım yine aynı problem onuda geri iade ettim size tavsiyem 6850 den 7850 ye geçmeyin 78xx serisi kartlar alınacak kart değil herkezde aynı çizgi sorunları var

Bilmiyosun anlamıyosun bari başkalarının aklını karıştırma biraz eksik incelemişssiniz galiba oradaki fanlar boşa değil dizayn öyle gpu'nun üstündeki temas eden 3adet ısı borusunun uzantılarını soğutmak için öyle yapıldı.Hatta normal referans tasarım olan 7850nin pcbsi daha büyük asus bunu küçülterek ısınmayı düşürmek için öyle tasarladı
    http://www.asus.com/websites/global/Feature/11854/directcu01.jpg burdada anlaşılıyor Forumda herkesin dilini dolanmış fan boşa dönüyo sen mühendislerden iyi mi anlıyosun adamlar boşuna mı yaptı onu.Eğer boşa dönse sıcaklık diğer markalarla aynı veya 1-2derece mi oynardı
    Bilmiyosanız başkalarının aklını karıştırmayın

• Selam 7850 kartımı 1250/1450 kullanmak istiyorum kaç voltaj vermem lazım ve trixxte nereden vericem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Arkadaşlar Vga dönüştürücü ile kullanıp çizgi problemleri vs yaşayan var mı? Ve 6850 den gecenlere soruyorum,aralarında baya fark var mı ? Geçilir mi 6850 den ?

Mesela ben 6870 ten 7850 ye geçiş yaptım grafiklerde vga, hdmı ile çizgi problemleri yaşadım kartı geri iade ettim para iadesi aldım kartın grafik işlemcisinde sorun oldugu anlaşıldı sonra msı 7870 hawk aldım yine aynı problem onuda geri iade ettim size tavsiyem 6850 den 7850 ye geçmeyin 78xx serisi kartlar alınacak kart değil herkezde aynı çizgi sorunları var

Bilmiyosun anlamıyosun bari başkalarının aklını karıştırma biraz eksik incelemişssiniz galiba oradaki fanlar boşa değil dizayn öyle gpu'nun üstündeki temas eden 3adet ısı borusunun uzantılarını soğutmak için öyle yapıldı.Hatta normal referans tasarım olan 7850nin pcbsi daha büyük asus bunu küçülterek ısınmayı düşürmek için öyle tasarladı
    http://www.asus.com/websites/global/Feature/11854/directcu01.jpg burdada anlaşılıyor Forumda herkesin dilini dolanmış fan boşa dönüyo sen mühendislerden iyi mi anlıyosun adamlar boşuna mı yaptı onu.Eğer boşa dönse sıcaklık diğer markalarla aynı veya 1-2derece mi oynardı
    Bilmiyosanız başkalarının aklını karıştırmayın

Sen cokmu iyi biliyon hadi bosta donmuyor diyelim msi in kartindada pcb kisa ama ben bosta yada disarda kalmis bir fan goremedim sanirim sen muhendislerden daha iyi biliyon yoksa asus sana parami veriyor kartlarim kotulenmesin diye fanatiklik yapmanin bir anlami yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Selam 7850 kartımı 1250/1450 kullanmak istiyorum kaç voltaj vermem lazım ve trixxte nereden vericem?

trıxx max voltaj zaten 1.225v alman yeterlı..power li degerınıde 20 e cekersın..bu sekılde yaparsan olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besmelesiz

sorunu ben de araştırdım vga girişinden kullananlarda oluyor sanırsam dvi ya da hdmi girişe geçildiğinde düzeliyor olması lazım

Hayır düzelme falan olmuyor ben vga ile denedim aynı hdmı ile denedim yine aynı hadi oldu diyelim hdmı çıkışı olmayan adam kullanamıcak mı ? o zaman vga girişini neden yapmışlar :)

o zaman gpu da sorun vardır onu bilemem ama araştırdığıma göre söylüyorum ama o kadar kullanan insan var bu seriyi öyle aygın bişe olsa çıkardı sanırsam sana denk gelmiş hocam
  • quote:

quote:

quote:

sorunu ben de araştırdım vga girişinden kullananlarda oluyor sanırsam dvi ya da hdmi girişe geçildiğinde düzeliyor olması lazım

Hayır düzelme falan olmuyor ben vga ile denedim aynı hdmı ile denedim yine aynı hadi oldu diyelim hdmı çıkışı olmayan adam kullanamıcak mı ? o zaman vga girişini neden yapmışlar :)

o zaman gpu da sorun vardır onu bilemem ama araştırdığıma göre söylüyorum ama o kadar kullanan insan var bu seriyi öyle aygın bişe olsa çıkardı sanırsam sana denk gelmiş hocam

zaten 7850 Sistem Gereksinimleri kısmında acık acık yazıyor..

-Kartı almadan once muhakkak boy abdestı yapılması gerekıyor..Olusabılecek sorunlardan dolayı karta suc atmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Selam 7850 kartımı 1250/1450 kullanmak istiyorum kaç voltaj vermem lazım ve trixxte nereden vericem?

trıxx max voltaj zaten 1.225v alman yeterlı..power li degerınıde 20 e cekersın..bu sekılde yaparsan olacaktır.

12.8 sürücüsü var görüntü sürücüsü durdurdu diyor amd sağ altta.
  • quote:

quote:

quote:

oncekı suruculerı drıver sweper programı ıle tamamıyle kaldırıp 12.8 ı yukledınmı?

hata verıyor derken 1250-1450 e getırdıgın andamı hata verıyor yoksa herhangıbır oyuna gırdıgındemı hata alıyorsun?

eger hata alıyorsan 1200 mhz degerını referans alıp 10 ar mhz artırarak denersın..1200 de olmazsa 1150 mhz den baslayarak yukarı cıkarsın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

oncekı suruculerı drıver sweper programı ıle tamamıyle kaldırıp 12.8 ı yukledınmı?

hata verıyor derken 1250-1450 e getırdıgın andamı hata verıyor yoksa herhangıbır oyuna gırdıgındemı hata alıyorsun?

eger hata alıyorsan 1200 mhz degerını referans alıp 10 ar mhz artırarak denersın..1200 de olmazsa 1150 mhz den baslayarak yukarı cıkarsın..

Karta daha fazla voltaj veremiyorum ki normalde msiın burda voltaj verme bölümü açık olması lazım

• kart hızlarını default yap bir öyle dene
  • saçma sapan konuşma zaten anlamanın kıt olduğunu önceden fark ettiğim için oraya o fanın neden boşta döndüğünü anlatan bir resimde ekledim hala anlamamışsan ve hala mesaj kasmaya devam ediyosan bence aynaya bi bakıp kendine çeki düzen vermen lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karta daha fazla voltaj veremiyorum ki normalde msiın burda voltaj verme bölümü açık olması lazım

voltaj acık zaten..en sagdakı barı asagı dogru ındır..goreceksın en asagıda voltaj yerını..sen yoksa voltaj vermedenmı denedın?

VDCC bolumu..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

voltaj acık zaten..en sagdakı barı asagı dogru ındır..goreceksın en asagıda voltaj yerını..sen yoksa voltaj vermedenmı denedın?

VDCC bolumu..

1225 max zaten yetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

saçma sapan konuşma zaten anlamanın kıt olduğunu önceden fark ettiğim için oraya o fanın neden boşta döndüğünü anlatan bir resimde ekledim hala anlamamışsan ve hala mesaj kasmaya devam ediyosan bence aynaya bi bakıp kendine çeki düzen vermen lazım

Üslübuna çeki düzen vermessen bu sefer bende farklı bir üslüpla cevap vericem küstahlaşmanın bir anlamı yok defol git kime yorum yazıyorsan yaz haa önce istersen kendin git bir aynaya bak gerizekalı senin gibi fanatiklere ayıracak daha fazla zamanım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SeDo -- 30 Ağustos 2012; 0:29:39 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zaten 7850 Sistem Gereksinimleri kısmında acık acık yazıyor..

-Kartı almadan once muhakkak boy abdestı yapılması gerekıyor..Olusabılecek sorunlardan dolayı karta suc atmayınız.

Hocam siz aldınız galiba ben almayı ihmal etmiştim sanırım onunla alakalı :D belkide kartı üreten adamlar almamıştır kim bilir :)

• @By_SeDo

Attığın mesajların hepsi boş ve bu kart aleyhine hala gelip buradakilere kartı kötülüyorsun amacın nedir anlamadım bence gidip geçen senenin kartı olan gtx560 ti konusuna takıl sen ozaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

@By_SeDo

Attığın mesajların hepsi boş ve bu kart aleyhine hala gelip buradakilere kartı kötülüyorsun amacın nedir anlamadım bence gidip geçen senenin kartı olan gtx560 ti konusuna takıl sen ozaman..

Hocam sen dolu mesaj atda yeter ben kartı kötülemiyorum herhangi bir amacımda yok sadece kart ile yaşamış olduğum problemi dile getirdim fanatikler kartın imdadına koştu sen rahat ol saygılar.
  • gerginlige gerek yok.nvidia konusundaki yasananlarin burda olmasini istemiyorum.fazla uzatmadan burda yorumumu bitiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.