işlemciyi satmayı düşünüyordum.biraz google araştırdım.overclockta fazla iyi değilim.fakat bu işlemcinin 3. hatta 4 çekirdeğinin açılabileceğini gördüm.http://forums.pcper.com/showthread.php?t=463879 baktım nasıl yapılıyor.anakartın güney köprüsünün SB750 olması gerektiğini öğrendim benimkine baktım.benimkide AMD SB750'di.nasıl yaptıklarına baktım bios ta advance clock colprations(A.C.C.) enable yapıp spread spectrum seçmem lazımmış.fakat benim biosta A.C.C diye bişey yok zaten.ve spread spectrum ise enable disable özelliği var sadece.şimdi özetlersem ben 7750 bu anakartla unlock yapabilir miyim?yapabiliyorsam ami biosta nasıl yapacam bunu. anakart MSI KA790GX son bios versiyonu ami bios 1.6 yüklü.
eğer gerçekten yapabiliyorsan güzel olur.TEŞEKKÜRLER.
O işlemci ile çekirdek açamazsın.
quote:
bu işlemcinin B.E. olmayan versiyonunda mı oluyor bu işlemler?
quote:
Orijinalden alıntı: abdomin25
quote:
bu işlemcinin B.E. olmayan versiyonunda mı oluyor bu işlemler?
am2+ anakartlar çekirdek aşırtır, işlemci ile ilgili bir sorun var muhakkak. belki yanlış duydunuz.
quote:
am2+ anakartlar çekirdek aşırtır, işlemci ile ilgili bir sorun var muhakkak. belki yanlış duydunuz.
abi iyi kafam karıştı.çekirdek açılıyor adamlar açmış aynı güney köprüsüne sahip benle.ben sadece bios ta göremedim böyle bir seçeneği.A.C.C. diye bir seçenek yok.hayır yaptım olmadı demiyorum.benim ami biosta yapılırsa nasıl yapılır yapan varmı diyorum? teşekkürler.
kullandığım için söylüyorum==> phenom soyundan kırpılmış ama çok kaliteli bir işlemci
bu serinin X2@x4 olabildiğine dair bir hurafe ve yalandan 1-2 görüntü nette dolaştı
ilk olarak bu durum kesinlikle birden fazla kaynaktan doğrulanmadı ikincisi bu işlemci modlanabilse ilk nesil phenomların en yüksek modelinden(X4 9950 125w) daha üstün olurdu performans yönünden firmanın buna müsade edeceğini ve x2 7x50 serisinin bu ayarda verimli çalışabileceğini sanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme