Şimdi Ara

AMD 4200 X2 İÇİN ANAKART ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaklasık 9 aydır 4200 ve asus m2n kullanmaktayım ama anakartımdan memnun deilim donuo sorun cıkartıo falan fılan yenı bı anakart almayı dusunuorum biostar 690g 780g arası kaldım yada bu senı kesmez dıosanız farklı bısıler solermısınız eskıden olsa dusunmeden epox alırdım ama oda battı amdden ıntelede donmek ıstemıorum cnku 9 ay felan oldu pc yı toplayılı 2 sene daha ıdare eder beni eğer gzl bi anart alırsam overclock felan yapmıjam oyun fazla oynamıorum masa ustu aırlılıyım programlar filan yardımcı olursanız cok sevırınırm cnku anakart aramaktan cok sıkıldım

bu arada max fiyat 150 180 arası arklar max ama daha asagıda olursa daha ii olr

bu arada kadıkoydekı eksen pcye sordum bunun gigabayt olan modelı warmıs ? aralarında bı farka warmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatch1903 -- 15 Nisan 2008; 17:20:29 >

• Aslında fiyat aralığı olarak da birşey yazsaydın daha iyi yardımcı olabilirdim ama benim önerim Asus M3A veya MSI K9A2 Platinum olur.MSI biraz pahalı gelebilir.Dediğim gibi fiyat aralığı yazarsan o fiyatta en iyi boardı yazabilirim
  • biostar 780g iyi seçim olur, fiyatı fazla gelirse 690g ler zaten kendilerini kanıtlamış başarılı anakartlar.
    ati nin onboard çözümleri nvida dan şu an için daha iyi durumda.
  • KİMSE CEWAPLAMIYCAK GALİBA :(
  • hocam ekran kartın var gördüğüm kadarıyla(8500gt)..bu noktada olay şu konuya kalıyor..ilerde işlemci değiştiririm phenom alırım dersen 780G,770 gigi bir chipset alman yükseltme açısından kolaylık olur ama işlemcim daha böyle kalır değiştimi anakartta değişir dersen o zaman 7 serisi chipset aramana gerek yok...690G ler kendini kanıtlamış anakartlar...Biostar TA690G yada gigabyte 690G alabilirsin..7 serisi düşünürsende şuan Tr de biostarın ve ecs nin 780G leri var..msi ve gigabyte 770 chipsetler mevcut...aslında Tr de olsa gigabyte ın 780G modelini al derim ama yok..bu noktada harici ekran kartın olduğu için gigabyte 770 ds3 yada s3 modeli olabilir(ds3 olan full katı kapasitör,s3 olan sadece cpu vrm katı)..dediğim gibi yükseltmeye göre seçim yap...690G,780G yada 770 serisi bir chipset düşün..marka öncelikli tavsiyem gigabyte olur
  • @snacht1903
    bence senin anakrtta bir sorun var. ben aynı işlemciyi aynı anakartta 1 yıl kadar kullandım hemde hiç sorunsuz.
    aslında bu iki ürün çok uyumlu çalışmakta. anakartın henüz yeni sayılır, bence garantiden yararlan ve değiştirt.
    boşuna masraf etme kendine.
  • ya aslında cok kotu deıl ama eskıden epox kullanıodun amd yı epoxla kullanan ii bılır ben ondakı performansı almak istedım simdi bı bios uptade yaptım bıras toparladı kafama gore bısı bulamasaam core2duoya donujem yaz bası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.