Şimdi Ara

AMD 2500+ atlon barton cekirdekli islemci ısısı kaç derece olamlı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD 2500+ atlon barton cekirdekli islemci ısısı kaç derece olamlı?Ben 60 derece cekirdek dereceside 76 derecede calıştırıyorum.Bu değer aşırımı ?usta o\c ciler ne düşünür acaba?

• benim 2500 olarak full load olsa bile 39-40 derece
    sende bi sorun var defaullta o kadar sıcak olmaz..
  • Bu konuda geneleme yapmak çok zor. Kullandığın Fan,Heatsink,Anakart,Kasa,Thermal Pasta Oc durumuna ve Ortam Sıcaklığına göre değişir. Ama genelde 50'nin altında tutman iyidir.
  • ben yazın bile overcloklu 55 derece üstü görmedim.Tabi soğutman ile doğru orantılı
  • ben 3 sessiz fanlı kasada def soğutucu ile oc siz yazın load 56 şu an load 49. normalde 30 larda takılıyo.
  • 60C'yi geçmesi tehlike yaratır.70C filan görüyorsa sen o sistemi kullanma.
    Optimum çalışma sıcaklığı ise 40C civarlarıdır bence.Termal pastayı filan kontrol et,gerekisrse yeni bicpu soğutucusu al.
  • biostan cpu voltaj ı değiştir kesin auto dur o sen onu 1.650 v yap
    amd nin sitesinde 85C e kadar dayanıyo diyo
    o/c yaparken de ben denedim 79C ye kadar gördüm sonra makina kapandı kapandı tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50-55 arası
  • BENDE 45 DERECE...
  • 30-40 Barton 2600@2.3GHz, 1.7v, Tt Silent Boost.
  • 64bite geçmeden bende kullanıyodum.arctic silver pasta,slk700 blok ve 8cmlik fanla.nerdeyse oda sıcaklığında çalışıyodu.ve 200mhz yapıp athlon 3200+ olarak kullanıyodum hep.kasa içi hava sirkülasyonuda çok önemli.feel kasa kullanıyodum.dediğin dereceler çok fazla.güvenli sınırın üstündesin.
  • benımkı amd atlhon 2500+ ıdı o/c yaptım su sekılde 200*11,5 yaptım 2300 de calısıyor stabıl bır sekılde amam sıcaklık 55-69 arası bır sıcak verıyor
  • bende amd 2500+ var o/c 169x12.5/13 de yani 2800 yine isi 41 derece ama bende 4 tane ayri fanlar var mesala 12cm lik coler master iki tane 5cm TT ve 4 cm lik coler master var ve islemcinin ustundekı fan bırde yanı cok ıyı bunu mesala nf3 anakart alarak bu 2500 3200 cıkarıcam...
  • Ewet bi zamanlar bende o işlemciyi kullandım o.c. ile 60 ı geçiyodu ama 70i bulmuyodu!!!

Sen soğutma sistemini bi gözden geçir!!!
  • bende tt ducating modlu fan vardi o/c yaptigimda en fasla 50 55 oluyordu daha faslasi zara yaratir dikkat et cpu yu eline alma
  • 2500 3200 olarak kullandığım zamanlarda sıcaklık 55 dereceyi geçmedi fan olarak tt kullanıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.