Şimdi Ara

AMD 12 çekirdekli yeni bir Fusion işlemcisi hazırlıyor olabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tersol

bak bak lafımı nasılda çarpıtıyor ben intel kullanmak ''zengin züppeliğidir'' diye bir cümle kurdum mu ? benzetme yaptım, genelleme yapmadım.. lafımı çarpıtma adam ol kaybol.

Kim nerden kayboluyormuş dostum ? Ayrıca adamlığıma laf edemezsin. Son olarak kimsenin lafını çarpıtmıyorum. Güzelce şurda bir konu üzerinde konuşuyoruz

• Tamam adam olma sen bilirsin sadece bir öneriydi benle münakaşaya girme yeter.
  • AMD'den iyi bişeyler bekliyorum gerçekten.Bakalım görelim durumu nasıl olucak?12 çekirdekli olduğunu öğrendiyseniz bişeyler daha biliyor olmalısınız.Artık performansta İntel'i geçebilicekmi?12'de biraz acayip geldi.Ama olsun AMD ise 2 defa düşünmeli.

• uzun yıllar amd kullandım. özellikle oyunlarda performans acısından daha iyi olduğu soylenıldı, bu yuzden ben de hep amd kullandım. daha sonra i5 2500k ile tanıştım. siz de deneyin ve görün. ha çıkarsınlar, yapsınlar iyi şeyler, ama yapsınlar mümkünse..bir arkadaşın watch dog için paylaştığı resimdeki testler dikkatimi çekti; 2500k nın amd nın en üst düzeydeki işlemcisini geçtiğini gördüm, iyimiş. inanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 26 Temmuz 2014; 3:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i7_4790k

2 gün önceye kadar eski bir amd kullanıcısı bugün ise i7 4790k kullanıcı olarak şunu sölemek isterim ;

intel i7 parasını fazlasıyla hakeden bir işlemci ve şuan için amd için görüşüm gerçektende çöpmüş .

amdye verilen paraya yazık üstüne biraz daha para ekleyip intel almak en güzeli

Üstüne biraz daha mı?

Sen jetta almak için para biriktiren adama " biraz daha biriktir passat al " gibi saçma bir şey diyorsun.
    Biz de biliyoruz " passat " süper de para yok hacı abi.
    Bin liralık işlemci için 400 500 liralık anakart lazım gelir yanına ssd, ekran kartı, kasa, hdd, soğutma vs derken 3 4 bin liralık kasadan bahsediyorsun.
    Adam 1500 liraya sistem toplamanın peşinde.

• bir amd kulanıcısı olarak (amd x6 1055t)amd şu yazılımsal sıkıntısı çözmeden istersen 48çekirdek yapsın intelin gerisinde kalıcak :S
    bu arada nvidiada pc cpu su yapsa ortalık karışsa:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 26 Temmuz 2014; 8:45:53 >
  • Bir paket japon cekirdegi var elimde videoyu izlerken yersiniz.kimler istiyor saka bir yana nedir bu cekirdek sevdasi.fazlasi karaciger yaglanmasi yapar.az ve oz tuketmek gerekir.6 tane yap adam gibi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 26 Temmuz 2014; 9:09:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MayDn kullanıcısına yanıt
    yok öyle bir şey!... sentetik testlerde ve tarihi eser programlarda sanal olarak önde gözüküyor!...

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

yok öyle bir şey!... sentetik testlerde ve tarihi eser programlarda sanal olarak önde gözüküyor!...

Ne yani normalde Fx8 i5'den iyi bir işlemci mi demeye çalışıyorsun?
    çalışmıyorum öyle zaten... F/P işlemci!... rakibi yok!...

• quote:

İlk olarak hocam ben f/p paritesinden bahsetmiyorum işlemcilerin performansından bahsediyorum.Lütfen biraz dikkat.

İkincisi de buraya gelmiş 'rakibi yok!' gibi bilgisizce sözleri yazmadan önce biraz araştırma yap lütfen.O zaman görüceksiniz eminim hangi işlemcinin rakibi var ya da yok..
    sahtekar intel ve balon gestleri ile elde edilen sonuclari mi gozterecen?...

• quote:

sahtekar intel ve balon gestleri ile elde edilen sonuclari mi gozterecen?...

Hocam siz baya fanatik olmuşsunuz.Bu sözlerinize bakarak ne desem bir hakaret bir kılıf bulup işin içinden çıkıcaksızın.Yok yok bu fanatiklik değil pardon ama aylık ne kadar alıyorsunuz bu AMD savunmalarına için?

Üstteki mesajda bile False Shepherd arkadaşın attığı resmi göstericem sen;'Yok öyle şey nasıl olsun Fx8 ulaşılamaz güçte vs. vs.' sözler duyacağım.Gidin biraz araştırma yapın ve öğrenin..
    F/P orani ve erisim imkanlari rakipsiz!... intel aldatma unsuru ile satiyor!... pahali ise iyidir diye masal olmasa satmazdi!... Apple gibi taktik uyguluyor!...

• quote:

F/P orani ve erisim imkanlari rakipsiz!... intel aldatma unsuru ile satiyor!... pahali ise iyidir diye masal olmasa satmazdi!... Apple gibi taktik uyguluyor!...

Tamam ucuz olsun herkes alsın iyi ama İntel aldatma değil verilen parayı hak eden bir işlemci.

İ5 4670k > 610 TL
    Fx 8350 >486 TL Bunlar an itibariyle Vatan Comp. fiyatları.Aralarında 120 Tl fark var eğer bu aldatma ise artık sana ne diyeyim.Birçok arkadaşım var AMD kullanan üst cevaplarımda da bahsettiğim ani fps düşmeleri, donma, sıcaklık sorunları vs.Bunları da göz önünde bulundurduğunda f/p ürünü Fx8 mi İ5 işlemciler mi oluyor bak bakalım.

Apple konusunda da yanılıyorsun sen hiç İOS işletim sistemi kullandın mı bilmiyorum ama bana şuan Android o kadar itici geliyor ki.Fiyatı da 2149 Tl'den başlamakta şuan Android telefonların amiralleri de 2000 Tl'nin üzerine.Şimdi sen diceksin o telefonlarda şu özellik var o var bu var.Her ne olursa olsun bir İOS bir başkadar.Neyse burda telefon konusuna girmeyelim onu kendi bölümünde tartışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

quote:

Tamam ucuz olsun herkes alsın iyi ama İntel aldatma değil verilen parayı hak eden bir işlemci.

İ5 4670k > 610 TL
    Fx 8350 >486 TL Bunlar an itibariyle Vatan Comp. fiyatları.Aralarında 120 Tl fark var eğer bu aldatma ise artık sana ne diyeyim.Birçok arkadaşım var AMD kullanan üst cevaplarımda da bahsettiğim ani fps düşmeleri, donma, sıcaklık sorunları vs.Bunları da göz önünde bulundurduğunda f/p ürünü Fx8 mi İ5 işlemciler mi oluyor bak bakalım.

Apple konusunda da yanılıyorsun sen hiç İOS işletim sistemi kullandın mı bilmiyorum ama bana şuan Android o kadar itici geliyor ki.Fiyatı da 2149 Tl'den başlamakta şuan Android telefonların amiralleri de 2000 Tl'nin üzerine.Şimdi sen diceksin o telefonlarda şu özellik var o var bu var.Her ne olursa olsun bir İOS bir başkadar.Neyse burda telefon konusuna girmeyelim onu kendi bölümünde tartışırız.

dandios kullanici icin kapali kafesten baska bir sey degil!... android kullanan tek kisitlayici marka SAMSUNG diger markalar performans olarak iyi!... FX serisindede 8xxx serisi ideal farklada kaliteli islemci sogutucu alabilirsin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

quote:

İ5 4670k > 610 TL

dandios kullanici icin kapali kafesten baska bir sey degil!... android kullanan tek kisitlayici marka SAMSUNG diger markalar performans olarak iyi!... FX serisindede 8xxx serisi ideal farklada kaliteli islemci sogutucu alabilirsin...

Hocam laf anlamıyorsun o kadar yazıyorum kendi kafana göre cevap veriyorsun +2000'li misin sen?Yok dandios felan.Bırak böyle lafları.

Senin için ideal olabilir ben sorunlarla ilgileneyim çatışmanın ortasında 15 FPS olsun sorun olmaz diyorsan şayet Fx8 kullan.Ama kusura bakma ben o 490 Tl'yi veriyorsam 2 Hafta daha sabrederim o 120 Tl'yi biriktirir sonra da kafamda soru işareti olmadan yıllarca kullanırım o işlemciyi.

ne 15fpssi? intel ile AMD performans olarak birbirinin tekrari... testler v.s. sunmadan (ki onlarda hileli... ) normal kullanimda ayirt edilemez!... intel v AMD kurucularinin yakin iki dost oldugunu bilseniz...

• quote:

ne 15fpssi? intel ile AMD performans olarak birbirinin tekrari... testler v.s. sunmadan (ki onlarda hileli... ) normal kullanimda ayirt edilemez!... intel v AMD kurucularinin yakin iki dost oldugunu bilseniz...

Yakın dost olmaları beni zerre kadar ilgilendirmez.

Daha yazdıklarımı tam anlayamayan adama gelmişim laf anlatıyorum.15 FPS anlık çocuğum Fx8 işlemcilerinde bazı arkadaşlarımızın karşılaştığı bir sorun.Bunları öğren önce.

Az önce bana Fx8 rakipsiz derken
    quote:

şimdi de gelmişsin bana performans olarak birbirinin rakibi diyorsun.

Sana bir tavsiye başka zaman da kişilerle tartışırken önceden söylediğin lafları unutma ve hep arkasında dur.Yoksa gün gelir çok küçük düştüğün durumlar olur.

rakip değil diyorum ki bu benim görüşüm... oyunlardaki performans verileride kıyaslama yapanlara görede rakip... benim için intel bitti... bedava gelmeden asla tercih etmem... ( bedavada almam ya... ) geniş açıdan bakarsan intel sadece sizi yolan bir şirket bunu farketmemeniz normal değil...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.