Şimdi Ara

AMD 1055t için anakart öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemcim AMD 1055T
    ANAKART ASUS M4A88T-MUSB3
    4 GB RAM 1333 KİNGSTON

İleride işlemcimide yükselttiğimde kullanabileceğim anakart tavsiyeniz varmıdır...(atx olur matx olur) Değerli önerileriniz için acelem yok sabırla bekleyip karar vereceğim.(Yani hemen yarın alıyorum gibi bir durum yok)

Bütçe 150-200 tl
    İkinci elde alabilirim,farketmez.

ŞUAN OC FALAN İLE UĞRAŞMIYORUM.(DAHA DOĞRUSU BİLMİYORUM) AMA İLERİDE 1055T İÇİN 3 YADA 3.2 GHZ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BAŞKA YAZMAM GEREKEN BİRŞEY VARSA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 9 Mayıs 2014; 1:45:38 >

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Nıye anakart almayı dusunuyorsunuz anlamadım.Suan anakartınız var.İlerde işlemciyle beraber anakartıda zaten degıstıreceksınız.
    INTEL I7 3630QM(2,4-3,4 GHZ) - NVIDIA GTX670M(3GB DDR5-192BIT) - KINGSTON 8GB 1600MHZ DDR3 - CORSAIR NEUTRON GTX 120GB - SEAGATE 750 GB 7200RPM 16MB CACHE - SAMSUNG FULL HD 120HZ - PANASONIC BLU-RAY DISC - HARMAN/KARDON
    (LÜTFEN BANA YORUM YAPARKEN ALINTI YAPMAYI UNUTMAYIN!)
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Valla şuan bir sorunum yok aslında...Konu açmıştım sistem upgrade diye orada anakartın kötü demişlerdi,bende değiştirmeyi düşündüm hepsi bu... Aslında amd yeni nesil anakart çıkaracaksa 2015 ide bekleyebilirim.Soket yapısı değişecekse beklerim yani :))

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı karar
    INTEL I7 3630QM(2,4-3,4 GHZ) - NVIDIA GTX670M(3GB DDR5-192BIT) - KINGSTON 8GB 1600MHZ DDR3 - CORSAIR NEUTRON GTX 120GB - SEAGATE 750 GB 7200RPM 16MB CACHE - SAMSUNG FULL HD 120HZ - PANASONIC BLU-RAY DISC - HARMAN/KARDON
    (LÜTFEN BANA YORUM YAPARKEN ALINTI YAPMAYI UNUTMAYIN!)
  • Bence şu an bi sıkıntı yaşamıyorsanız devam edin bu şekilde. Yarın bir gün soket değişir harcadığınız para çöp olur ve ya intel almaya karar verirsiniz yine aynı şekilde boşa gider paranız. Gittiği yere kadar devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • Pekala ,teşekkür ederim arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.