geçen yatılı misafirliğe amcamlara gittik. 2. gün falan duş alıcam diye banyoya girdim ama banyo da banyo kocaman jakuzi var bizim evde duşakabin bile yok perde çekiyoz durum bu olunca benim aklım o jakuzide kaldı. taktım tıpayı dolduruyorum sonra girdim çalıştırdım çok ses çıkardı korktum hemen kapattım neyse dedim küvet gibi gireyim o da iyidir. bu arada etrafa bakınıyorum bir sürü değişik marka şampuanlar duş jelleri kenarda dizili aldım deniyorum bitane loreal marka pompalı ingilizce bişey vardı kabı güzeldi deneyeyim bunu dedim bi sıktım içinden mosmor boya çıktı benim vücut kirlerim ve o boyanın da karışımıyla su iyice bulanıklaştı pisleşti artık çıkma vakti geldi dedim. elimi daldırdım tıpayı çekiyorum gelmiyo sonra asıldım çektim kapağı elimde kaldı zaten dümdüz bişey orda bi hssktir dedim su da pis göremiyorum körlemesine daldırıp çekmeye çalışıyorum ama olmuyo en son pes ettim çıktım banyoda maşrapa arayıp buldum o maşrapayla pis suyu tuvalete dökmeye başladım. tabi baya zaman geçti büyük ihtimal sesler de gitti amcam kapıya dayandı sıkıntı mı oldu diyo ne diyeceğimi bilemedim 2 saattir adamın banyoda oyalanıyorum yok amca diyorum ama bütün jakuzi maşrapayla boşalacak gbi değil en son amcamın da darlamasıyla kapıyı açtım meğerse tıpa tuşu çevirince otomatik açılıyomuş |
Bildirim