Bildirim
Amcama Alfa Romeo 159 2009

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hayırlı olsun.yakışıklı araba gerçekten.ama
sıfırı da o fiyatlardaydı -
Sıfırı 70000den başlıyor,fiyatı uygun bence(arabanın geçmişini iyi ve kabul ederek)
Klima kontrol panelinin vites topuzunun arkasında,ön konsolun en altında olması ve direksiyondaki düğmelerin birleşik,küçük olmasından başka negatif bir şey söyleyemiyorum.
Accord da sexy araç ha.Belki dizel olsun diye düşünülebilir 159...
-
accordlara hastayım ben :D -
Bir tarafta accord diğer tarafta 159 olsa, accord'a giderdim heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agga -- 18 Haziran 2010; 2:33:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: qr_bugra
Sıfırı 70000den başlıyor,fiyatı uygun bence(arabanın geçmişini iyi ve kabul ederek)
Klima kontrol panelinin vites topuzunun arkasında,ön konsolun en altında olması ve direksiyondaki düğmelerin birleşik,küçük olmasından başka negatif bir şey söyleyemiyorum.
Accord da sexy araç ha.Belki dizel olsun diye düşünülebilir 159...
iki hafta önce fiyatların daha uygun olduğunu gördüm sitede.galiba zam yemiş -
Geçen ay zincirlikuyu Birmot'da 159 tbi'a binme fırsatı yakaladım, araçtan inerken bedenim dışarıdaydı fakat aklım hala arabanın içinde kaldı :) gerçekten çok kaliteli, çok sportif araç, 159 ları çok beğeniyorum harika makina. 156 sahibiyim 159 alana kadar da başka marka araç sahibi olmayacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: xylit156
Geçen ay zincirlikuyu Birmot'da 159 tbi'a binme fırsatı yakaladım, araçtan inerken bedenim dışarıdaydı fakat aklım hala arabanın içinde kaldı :) gerçekten çok kaliteli, çok sportif araç, 159 ları çok beğeniyorum harika makina. 156 sahibiyim 159 alana kadar da başka marka araç sahibi olmayacağım.
-
Alfaların sorunlı araclar oldugunu soledıler cabuk arıza cıkaran işçiliği iyi degıl felan ne kadar dogrudur arkadaslar ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan
Alfaların sorunlı araclar oldugunu soledıler cabuk arıza cıkaran işçiliği iyi degıl felan ne kadar dogrudur arkadaslar ??
Alfa Romeo marka aracımın 3. sahibiyim benden önceki sahiplerin arabayı nasıl kullandıklarını bilemiyorum, araç 1 seneyi aşkındır bende motor kaputu sadece yağ ve su için açılıp kapanmıştır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X