Şimdi Ara

Ambrabat; 'Galatasaray hayallerimin takımı..'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

pinodan cok bir +sı yok bence

Vallaha Kayserispor'da izledik ve çoğumuzun beğenisini topladı..
    Birde bizim takımda performansı ne olur,yarım Ribery olsa yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama böyle oyuncuların coğu fos çıkıyor,kaldıramıyorlar.Beşiktaştan biliyorum
  • Kayseri'ye tek kuruş kazandırılmasını sindiremem Özellikle de Hurma denen kişiden dolayı..
    Oyuncularına köle muamelesi yapıyorlar ayıp denen bir şey var..
  • yahu reyesi beğenmeyip "ambrabat gelsin yeaaa" diyenler var bu "forumda"
  • Kac sene kalmisti sözlesmesinin bitmesine?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

pino da kayseri'de oynamadi sonuçta bence pino'ya şans verilmeliydi yetersiz olabilir belki ama eldeki kanatları top diye oynardı
  •  Ambrabat; 'Galatasaray hayallerimin takımı..'
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgalfabesi

yahu reyesi beğenmeyip "ambrabat gelsin yeaaa" diyenler var bu "forumda"

Ben olardanım çünkü Reyes'in bütün yurt dışı deneyimleri fiyasko oldu. Ülkesi dışında ki takımlarda yapamıyor ayrıca bu kadar gönülsüz bir oyuncudan ne verimi alınabilir adam gelmek istemiyor apaçık ortada, kaldı ki İspanyol futbolunda gelen bu tarz hücum oyuncuları çok yumuşak futbol oynamaya alışkın oldukları için ligimize uyumda baya bir zorluk çekiyorlar bkz:BJK'de Simao. Hala BJK'nin Simao'dan istediğini alamaması bizim bu transfer için düşünmemiz gereken en büyük soru işareti. Yumuşak oynculardan geçmişte çok çektik, abartı bir bonservis isterse Kayseri Amrabat'ı da istemem ama eğer bonservis kabul edilebilir bir miktar olursa (ki şu son zamanlarda ki açıklamalardan sonra hiç sanmıyorum) Amrabat'ı şuan ki futboldan soğumuş sahada yokları oynayan hele hele Türkiye'ye istemeyerek gelecek ve yurtdışı fobisi olan Reyes'e 30 kere tercih ederim

• çevirmen in yüzü düşüyo çevirirken
  • bu adamı ya fener ya da beşiktaş alır hurma yok paraya elden çıkarmaya çalışacak gibi
  • ne futbolcuymuş arkadaş bu reyes ,bırakın adamı yav
    başka adam mı yok?
    baros gibi habire kendini yere atıp duran bir adam
    baros un yarısı kadar verim alsak iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Griff

quote:

Orijinalden alıntı: morgalfabesi

yahu reyesi beğenmeyip "ambrabat gelsin yeaaa" diyenler var bu "forumda"

Ben olardanım çünkü Reyes'in bütün yurt dışı deneyimleri fiyasko oldu. Ülkesi dışında ki takımlarda yapamıyor ayrıca bu kadar gönülsüz bir oyuncudan ne verimi alınabilir adam gelmek istemiyor apaçık ortada, kaldı ki İspanyol futbolunda gelen bu tarz hücum oyuncuları çok yumuşak futbol oynamaya alışkın oldukları için ligimize uyumda baya bir zorluk çekiyorlar bkz:BJK'de Simao. Hala BJK'nin Simao'dan istediğini alamaması bizim bu transfer için düşünmemiz gereken en büyük soru işareti. Yumuşak oynculardan geçmişte çok çektik, abartı bir bonservis isterse Kayseri Amrabat'ı da istemem ama eğer bonservis kabul edilebilir bir miktar olursa (ki şu son zamanlarda ki açıklamalardan sonra hiç sanmıyorum) Amrabat'ı şuan ki futboldan soğumuş sahada yokları oynayan hele hele Türkiye'ye istemeyerek gelecek ve yurtdışı fobisi olan Reyes'e 30 kere tercih ederim

reyesin bu sene çok kötü olduğunu ben de kabul ediyorum, çok formsuz ve şahsi oynuyo, kabul. ama allah aşkına bi düşünün reyes kim ambrabat kim? yapmayın, adnanlardan sonra böyle oldu bizim taraftar işte, benim için pino, ambrabat vs gibi oyuncular ligde belki iş yapsa da, gs ın hedefi avrupa olmalı ve seneye transferleri de ona göre yapmalıyız. ambrabat 2-3 maç iyi oynadı diye reyesle kıyaslanır oldu... şöyle söyliyim, sene başında urfalı için de "yaşlı yeeeea" deniyodu... urfalı ve reyesin karakterlerini kıyaslamak yanlış olur ama burdaki önemli nokta "tecrübe"... reyes alınmalı mı alınmamalı mı tartışılır, çünkü ne kadar katlı getirir bilemezsin, bu sene formsuz reyes evet, ama ambrabat kim de reyesle kıyaslıyoruz anlayamadım... bana göre bu sene şampiyon olursak, seneye takıma ambrabatı transfer etmek küçüklük göstergesidir... daha kaliteli oyuncular transfer etmeliyiz. bu reyes olsun mutlaka demiyorum bak, ama ambrabat olmasın mümkünse...

• Bu saatten sonra Amrabat'ı almamalıyız.
  • Daha 23 yaşında ve geleceği parlak. Reyes gibi umursamaz topçudan bin kat iyidir. Kariyerine bakarak Reyes'i savunmayın burda.
  • Ambrabat Rieradan en az 2 kat daha iyidir her bakımdan bence çok yararlı olur.
  • Reyes yerine amrabatı istiyorum.Reyes daha önce takımımıza gelmedi.Şimdi mecbur olduğu için gelecektir.Kendisinin kariyerine baktığımızda hiçbir takımda tam olarak tutunamadığını görüyoruz.Ama ambrabat daha genç ve gördüğümüz üzere türkiyede iş yapabiliyor.Tam ihtiyacımız tarzda bir adam ama kayserispor ucuza bırakmaz.Bu yüzden daha uygun ve aynı tarz bir adam almalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

bu adamı ya fener ya da beşiktaş alır hurma yok paraya elden çıkarmaya çalışacak gibi

ne besiktas'i arkadas daha 2 sene onceki topuz olayinida mi hatirlamiyosunuz o olaylarin ardindan inonu'deki kayseri macinda 90 dk hurma'ya sovmustuk hic bi macta bu kadar kufur edildigini hatirlamiyorum(yd ve sinan engin disinda)
  • Ben Reyes gelmesin diyorum adamlar Amraabat diyor.

La oğlum bu kadar mı futbol vizyonunuz.

Bir kerede şu transfer listesinde Atletic Bilbao'dan Muniain,City'den Adam johnson,Porto'dan James Rodriguez Levante'den Wellington silva,QPR'dan Adel Taarabt yazılsın.

İllaha her sene şu Hurma'nın bir futbolcusuna talip olacağız olmazsa olmaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.