Şimdi Ara

Amazondan sistem toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi amazondan toplamayi düşünuyorum , en az 900 tl daha karlı oluyorum oyle yaparsam.. sizce vatandanmi alayim yoksa amazondanmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam aciklayamadim , amazondan alınca garantide sorun yasamaktan korkuyorum , ve vergi .. sizce sorun olurmu ?

• Bence Vatan'dan al en azından sorun alınca hakkını korursun sorun olursa parça değiştirme şansın falan var Senin için bir sistem toplayabilirim sadece istdiğin parçaları yazman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can1635

Bence Vatan'dan al en azından sorun alınca hakkını korursun sorun olursa parça değiştirme şansın falan var Senin için bir sistem toplayabilirim sadece istdiğin parçaları yazman yeterli

Newegg ve benzeri saticilar sorun yapmiyor bildiğim kadariyla ama vatanada bir bakalim güzel olur yardım edersen , r9 280 x rog tek karar verdiğim parça sanirsam 2700 tl gibi bir butcem var , elimde 500gb wd hdd , dvd , 4gb 1600 mhz ripjaws ram var diger sistemden , ve 600w power

• Power 80+ codegen gaming series

• INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI

MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0 (OKUMA 530MB / YAZMA 390MB) SSD

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri

Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun

NOT=Elinde olan parçalardan değiştirmek istediğin var mı ? Ve Monitör dahil mi ona göre bir de monitör tavsiyesi yapayım

• uvv muhteşem olmus bu eline sağlık power yeterlimi ? ve monitorumden memnunum ya 21 inç 1080p , ama sivi sogutma olabilir .3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apu sistem tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa +80 600 W ise yeterli ama tam marka yazar mısın kasanın parçalar sığmaya bilir falan kasayı bir markasını atarsan sevinirim

Monitör tamamdır o zaman sıvı soğutma olarak :

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/corsair-cw-9060009-ww-hydro-serisi%E2%84%A2-h100i-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=64745

Sıvı soğutucu alabilirsin

• Kasa degiscek zaten zalman dusunuyorum , power ayri olarak var :) ve bir tane de amazondan alma ihtimalim icin toplarmisin uygunsan ? ozaman da ekstrem bir sey toplayabilirim ..

• Vatan hainliği yapayım burda, vatandan almayın Uluslararası garanti bin kat daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Vatan hainliği yapayım burda, vatandan almayın Uluslararası garanti bin kat daha iyidir.

Bende oyle dusunuyorum hocam

• Birde sivi sogutmaya baktım simdi , cok pahali vatandan almak icin , daha uygun birsey onerirsen sevinirim

• Amazon'dan alırken gümrükte sıkıntı çıkma durumu yok mu acaba? Yada gümrükteki vergiyi göze mi aldınız? Bu arada ne kadar vergi ekleniyorduki?
  • Melankomik kullanıcısına yanıt
    Bende onu çözmeye calisiyorum

• Hocam yurt dısından çok alışveriş yapan birisiyim. Durumlar şu şekilde.

Tüm ürünlerde 75 euro altına gümrük vergisi istemez. Gıda takviyesi(Supllement) ve parfüm tamamen yasak, direk gümrükten geri döner.

Şimdi gelelim bizi ilgilendiren kısıma (: Elektronik ürünlerde 75 Euro üzeri olan alışverişlerinizde kargo ücreti dahil olan fatura ücreti üzerinden %20 gümrük vergisi alıyorlar. Eskiden gümrükte bekletiliyordu ve siz gidip alıyordunuz. Yeni yönetmelik ile yaklaşık 8 aydır durum farklı. Artık PTT memuru kapınıza ürünlerle geliyor. Mevcut fatura ücreti üzerinden %20 yi hesaplıyor, parayı kapıda ödüyorsunuz ona ve ürünlerinizi alıyorsunuz.

Yani bilgisayar parçaları büyük olduğu için kargo + %20 gümrük vergisi var. Açıkçası Vatan'da %30 denk getirmek daha mantıklı geliyor bana. Bi de garanti durumu var tabi. Değmez gibi geliyor aşırı bir fark yoksa...

• Cogu urun ayni paraya geliyor yada 50 lira falan ucuz oluyor oda pahalı parcalarda. Burada indirimden al daha iyi hepsini direk vatandan alma indirimli fiyatlari bazen eksenle falan ayni oluyor, alabildigin kadar parcayi vatan harici yerden al.

• acaluka kullanıcısına yanıt
    Tamam tessekurler hocam , iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.