Şimdi Ara

Amazondan satin aldigim urun kac gunde gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amazon'dan 8 ağustos yaptigim alisveris 9 ağustos'ta kargoya verildi. 31 ağustos - 1 eylul arasinda bana teslim edilecegini yaziyor. bundan once teslim edilebilme ihtimali var midir?

• bende genelde 6-8 günde istanbula geliyor sonrası yurtiçi kargoya bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9-14 gün benim kargolar hep 9 günde geliyor
  • Kargo'um bugun yurtici kargoya verilmis (saat 13:56), ne zaman bana ulasir?
    ankara'da yasiyorum.
  • Yurtiçine verilmişse daha gelmez o kargo alıcı adreste bulunamadı der sonra sen gidip alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GecenGunYineParisteyim

Yurtiçine verilmişse daha gelmez o kargo alıcı adreste bulunamadı der sonra sen gidip alırsın

Lütfen şubeye gidip "10bin kilometre yol geldi siz 5km getiremediniz" diyince "getirdik yoktun be adam" yalanlarını unutmayalım. Evde bekleyip aşağıya kağıt bırakmadan zile basmadan sisteme "evde bulunamadı" girer bu firma. Acaba firmanın kanında mı var, işe aldığını zorla kansız mı yapıyor yoksa bütün kansızları mı topluyor

Ayrıca artık sorular ayrı bir boyut aldı iyice saçmalamaya başladı DH topluluğu. Türkiye içinde kargoya veriliyor, ne zamana gelir diye soru soruyorlar Her şey türkçe, karşındaki adam türk. Eline ulaşmazsa -ki yurtiçi kargo rezil firması ulaştırırsa şaşarız- git şubeden teslim al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitmaker -- 17 Ağustos 2016; 3:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.