Şimdi Ara

AMAZONDAN ISTEDIGINIZ URUN GETIRTILIR PART 3 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoExx -- 18 Şubat 2018; 22:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm
  • pm
  • muhammet.cskn kullanıcısına yanıt
    Evet haklisin cok mantiksiz bizi aydinlattigin icin Cok tesekkur ediyorum sana amazon ailesi adina .

Amazondan yillarca alisveris yapmis birisi olarak bunu dusunememistik

Bu konuya Kafa yorup Yorum yaptigin Icin coook Tesekkur ediyorum

• Buralar pahalı bide vergisiydi kar payıydı aldı başını gitti, ne varsa ya amazon ya alide var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    hocam çok yanlış biliyosunuz . arkadaş açıklamış yukarda zaten . garantisiz ve taksitsiz ürün neden alalım ?? biz bu kadar yıl boşuna alışveriş yapmışısız muhammet.cskn Arkadaş bizim yerimize kafa yorup bu konuya açıklık getirmiş
  • Amazonda garanti oluyo yine kargoyu karşılıyosun sanırım, kuzen değişmişti hatta kartı göndermeden ikinci kartı gönderdiler diğerinde arıza vardı sonra gönderdi tabi 😀 bende şaşırdım nasıl oldu diye ama oluyo demekki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum ya Garantinin oldugnuu sadece arkadaş ile dalga geçiyorum Ayrıca Kargo masrafını amazon karşılıyor .
  • NoExx kullanıcısına yanıt
    Burada dalga geçilecek bir durum yok.Sadece siz amazondan alışveriş yapmıyorsunuz. Bizde amazondan alışlveriş yapıyoruz çok bilmiş arkadaşım .İnsanlara amazondan nasıl alışveriş yapacağanı tarif etmek yerine kar etmek yöntemiyle iş yapmaya çalışıyorsunuz !Madem insanlara iyilik yapıyorsunuz yada yapacaksınız tarif edin insanlara nasıl amazondan alışveriş yapılır onu anlatın insanlar alışveriş yapsınlar.Sizin gibi binlerce işguzarla uğraşmasınlar bilmem anlatabildim mi .Birde dalga geçiyormuş bak bak :)
    Yorum yapmak için yorum yaptıgın çok belli ya . Ben insanlara iyilik filan yapmıyorum . amazon hesabımda bulunan gift bakiyesini paraya döndürmeye çalışıyorum . ama tabi senin gibi zeki insanlar bunu farklı şekilde anladıgı için yapabilcek bişi yok İsteyen herkes mesaj atıp soru sorabilirm . kimseyi terslemedim şuana kadar ve terslememde . Taksitsiz ve Garanti işi eger Zorsa amazonda , Sen niye alışveriş yapıyosun . Kendinle Çelişiyosun

İşsizsen Söyle bari iş bulalım sana Bari başka insanların konularına boş yorumlar yapmazsın

Lütfen Başka konulara

Ben kendi alışverişlerimi kar guderek yapmadğım için alışveriş yapıyorum.Fakat siz öyle art niyetlisiniz ki 3-5kuruş kar edicem diye küçük durumlara düşüyorsunuz söyleyinde işsizseniz ben size iş bulayım :)
    Kelimelerimi özenle seçerek cevap veriyorsunuz,Ben kendimle çelişmiyorum.İnsanlar neden siz kar edeceksiniz diye,Karşılarına sizin gibi bir muhatap alsınlarki,Türkiye'den 100lira daha verip en azından karşılarında sizin gibi bir işguzarı almazlar!
    Hadi size kolay gelsin sizin gibi birine yeter cevap verdim .
    3,5 kurus kar etmek isteseydim 100 lira indirim yapmazdım 100 lira üzerine para alırdım tabi bunu anlamayacak kadar zekisiniz . Lütfen Nasa'ya filan başvurun alırlar seni Kesin .

Ayrıca Avukat oldugum için senin iş Teklifini RED ediyorum

Başka Kapıya Hadi Güle Güle .
    Bende malesef uçak teknisyeni olduğum için nasaya başvuru yapmama gerek oldğunu düşünmüyor sizin çocukca avukat yorumlarınızı izlemekten keyif aldığımı söylemek istiyorum.
    Avukatlık yetmiyor tabi size giftleri kar'a dönüştürerek birde insanlara iyilik yapmış gibi görünmeyi tercih ediyorsunuz .Mesleğinizde ne kadarda başaralı oldugunuz tahmin edebiliyorum :)
  • Pm :)
  • Amazondan para kazanmanın bir çok yolu var. Bende 1,5 2 yıl kadar önce çok ürün getirttim sattım. Ama şuan kendi işimin yoğunluğundan dolayı uğraşmıyorum. Bu tip şeyler karlı olabiliyor. Tabi satıcıyada bağlı bu. :)

Pm atıyorum bir ürün için. Fiyat ne kadar olacak bakalım. :) Dalga değil bu arada. Almayı düşündüğüm ürün o yüzden.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

Ben kendi alışverişlerimi kar guderek yapmadğım için alışveriş yapıyorum.Fakat siz öyle art niyetlisiniz ki 3-5kuruş kar edicem diye küçük durumlara düşüyorsunuz söyleyinde işsizseniz ben size iş bulayım :)
    Kelimelerimi özenle seçerek cevap veriyorsunuz,Ben kendimle çelişmiyorum.İnsanlar neden siz kar edeceksiniz diye,Karşılarına sizin gibi bir muhatap alsınlarki,Türkiye'den 100lira daha verip en azından karşılarında sizin gibi bir işguzarı almazlar!
    Hadi size kolay gelsin sizin gibi birine yeter cevap verdim .

Dostum adam Türkiye’den 100 tl ucuza getirmiyor Amazon’da 1000 tl olan malı 900 e alayım size diyor. Uçak mühendisi olarak bunu anlamış olman lazım :) sen ondan gerilmişsin bence . Avukat arkadaş da senin böyle anladığını nasıl anlamamış, o da ilginç. Boşuna yağdırmışsınız birbirinize :)

• Hocam yüksek fiyatlı ürünleri yurtdışından almak konusundaki cahilliğimi maruz görün bir şey danışayım konusu açılmışken. Mesela yurtdışından 900 tlye denk gelecek bir ürün aldık doğal olarak bir vergisi oluyor. Bunun ödemesi yada ürünün elime ulaşmasındaki işlem sırası tam olarak nasıl işliyor. Daha önce aliexpressten çok ürün aldım ama hepsi max 50-60 tl edecek ürünler idi hiç vergi sınırını aşmamıştım. Şimdi piyasa sebebi ile mecburen yurtdışına yönelmem gerekecek

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Istediginiz soruyu sorabilirsniz hocam elimden geldigince cevaplamaya calisirim

Oncelikle siz 100 dolarlik urun aldiniz diyelim .vergi sinirini astigi icin bunun birde vergisini odemek zorundasiniz

Urunu. Fiyati 100 dolar oldugu icin amazon odeme sayfasinda size diyorki atiyorum 25 dolar vergi odemek zorundasin . Odeme sayfasinda sana urunun fiyati+vergi + kargo sekildinde bir fiyat cikariyor . Diyelim ki totalde 150 dolarlik size bir fiyat cikardi . Siz bu parayi amazona oduyorsunuz ve hic birseye karismiyorsunuz . Gumruk ve vergi islemlerini amazon yurutuyor . Siz sadece urunu evinize gelmesini bekliceksiniz

Ha diyelim ki urun gumruge takilmadi o zaman amazon sizden aldigi 25 dolarlik vergiyi 60 gun sonunda veya daha once size bu parayi geri iade ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Istediginiz soruyu sorabilirsniz hocam elimden geldigince cevaplamaya calisirim

Oncelikle siz 100 dolarlik urun aldiniz diyelim .vergi sinirini astigi icin bunun birde vergisini odemek zorundasiniz

Urunu. Fiyati 100 dolar oldugu icin amazon odeme sayfasinda size diyorki atiyorum 25 dolar vergi odemek zorundasin . Odeme sayfasinda sana urunun fiyati+vergi + kargo sekildinde bir fiyat cikariyor . Diyelim ki totalde 150 dolarlik size bir fiyat cikardi . Siz bu parayi amazona oduyorsunuz ve hic birseye karismiyorsunuz . Gumruk ve vergi islemlerini amazon yurutuyor . Siz sadece urunu evinize gelmesini bekliceksiniz

Ha diyelim ki urun gumruge takilmadi o zaman amazon sizden aldigi 25 dolarlik vergiyi 60 gun sonunda veya daha once size bu parayi geri iade ediyor

Emre bunu sevdi eyw cansın

• Bilgi amaçlı pm atıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.