Şimdi Ara

Amazondan alışveriş yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar... Ben amazondan game code almak istedim fakat sadece Amerika'ya kod satıldığını söyledi... Alışveriş yapabilen bazı arkadaşların amerikada herhangi bir adres vererek alabildiklerini öğrendim... Yasal açıdan sorun çıkarır mı bu yöntem? Yani alınan key'in ban yemesi vs gibi... Şimdiden teşekürler...

• Parayı bastırıp aldığın key'e hiçbirşey olmaz hele Amazon gibi bir siteden alıyor isen. Amazon USA dışında key satmıyor bu tamamen site ile alakalı bir durum. Key'e yansıyan birşey söz konusu değil.
  • Yani ben amazondan alacağım bir keyi Türkiye'de istediğim gibi kullanabilirm sorun olmadan?
  • Yani ben amazondan alacağım bir keyi Türkiye'de istediğim gibi kullanabilirm sorun olmadan?
  • Evet.
  • Peki adresi nasıl buluyoruz o konuda da yardımcı olabilir misin google maps i açıp herhangi birinden yazıor muyuz?
  • İlk mesajda ki adresi yaz dene (ben de başka adres yazılı sorunsuz key alabiliyorum).

http://forum.donanimhaber.com/m_50915044/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından ödeme almak?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolasın kardeşim inşallah sorun çıkmaz... Teşekkür ederim...:D
  • Sorun çıkmaz. Forumda çok fake USA adresi ile Amazon.com'dan oyun alan var buna ben de dahil. Tüm hesaplar giderdi gümbürtüye öyle olsa. Oyun veya hesaba bir yan etkisi yok Amazon.com'dan key alıp girmenin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.