Şimdi Ara

Amazondan alişveriş yapicagim bir yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.amazon.com/iPhone-Design-GOOSPERY%C2%AE-Canvas-Material/dp/B013VKJEX4/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1442136968&sr=8-8&keywords=canvas+diary+iphone+6+plus

Bu ürünü almak istiyorum ve tr de mevcut degil ...Pek ingilizcem olmadigi için pek anlamiyorumda...

Tr bu ürün geliyormu ve geliyorsada en kisa zamanda kargo parasi vererek nekadar zamanda elime ulaşir ürün?

Çok teşekkürler yardimlariniz için

• önemli değil .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim anneminde iphone 4s'i var bu kabın aynısının kırmızı rengini 15₺ ye aldık.. Tahtakalede bi hanların içine bak derim.. Orda her türlüsü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Hocam benim anneminde iphone 4s'i var bu kabın aynısının kırmızı rengini 15₺ ye aldık.. Tahtakalede bi hanların içine bak derim.. Orda her türlüsü oluyor

Bakarim hocam teşekkürler...İnş vardir.
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Mobilden resim atılsa, resimde yollardım ama maalesef..

• MR. Robot kullanıcısına yanıt
    Marka aynimi hocam peki?

• Aynı marka olabilir mi sence ? Amerika fiyatı 15 dolar olan şeyi adam getirir mi getirse kaça satacak ? Çinden getiriyolar 3-5 dolara sen amazondan al gelir rahatlıkla sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kargoya ücretsiz diyor ama türkiyeye gönderiyorlar mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Marka aynimi hocam peki?

Mercury markası.. Aynı marka değil ama bayaa kaliteli kap.. Kaç defa yere düştü hiç bişey olmadı telefona.. Ayrıca derisise hiç deforme olmadı.. Ben olsam dolar bu fiyatta iken 15$ a bişey almam.. Ama illa almak istiyorum dersen, hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.