Şimdi Ara

Amazon Yurtdışı PlayStation 5 Sipariş Konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.950
Cevap
278
Favori
1.580.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

Forumda ps dijital oyunlarinin alım-satım yapildigi bir bolum var ve ismi kardeslik sistemi.Ornek vermek gerekirse bi hesap acip o hesaba oyun aldiniz ve oynayip bitirip satmaya karar verdiniz.Bahsettigim alim satım konusuna ilan veriyosunuz, satin alacak kisiyle anlastiktan sonra hesabın mail, gizli soru, sifre vs bilgileri satin alan kisiye devrediyorsunuz ve oyunu satmis oluyorsunuz.Burada dikkat edilmesi gereken sey; surec olarak alan kisi size ulasir anlasirsiniz ve size ucreti gonderir sizde hesabinizda ucreti gordukten sonra hesabi devredersiniz.Bu durum cok suistimale acik bir konu, bu yuzden alici ve saticilar genelde forumda referansi olan guvenilir olduguna inandiklari kisilerden alim satim yapiyor. Bu sistemin iyi yani cok kucuk meblaglarla bir cok oyunu oynayabilmektir.
    Onun hesabını alıp oyunu oynayıp hesabı ona mı veriyorum yani? Kiralama gibi bir şey sanırım bu

• quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

On siparis kapandimi aciliyormu arada ?
    Ve en mantikli .de mi ?
    Tekrar açıldığını görmedim devamlı başındayım. MH ile görüştüm onlarda ne zaman gireceğini bilmiyor tükendi diyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Frasiyav kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan bir psn hesabı açıp oradan aldığınız oyunu oynadınız oyunu bitirdikten sonra hesabı kardeşlik konusunda satılığa çıkarıp elden çıkarıyorsunuz sizle alakası kalmıyor. Ya da aynı şekilde siz de ilanlardaki istediğiniz bir oyunu hesabını bu şekilde alıp bitirdikten sonra elden çıkarabilirsiniz. Kardeşlik konusunun ilk sayfasında gerekli açiklamar da yaziyordur bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fransa siparişniden kredi kartıyla ön sipariş vermiştim. Şimdi gift card aldım sipariş tutarında. Ödemeyi bu gift cardla yaptım. oldu ki siparişi iptal falan ederlerse ne yapıcaz, gift cardı geri iade ederler mi kartıma yoksa hep bu fransa sitesinde gift card olarak mı kalır?

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    yurda girişte tespit edilirse vergi orada kesiyorlar sanırım

Orijinalden alıntı: PVH

Fransa siparişniden kredi kartıyla ön sipariş vermiştim. Şimdi gift card aldım sipariş tutarında. Ödemeyi bu gift cardla yaptım. oldu ki siparişi iptal falan ederlerse ne yapıcaz, gift cardı geri iade ederler mi kartıma yoksa hep bu fransa sitesinde gift card olarak mı kalır?
    Ödeme vakti gelince ayar çekebileceğimiz için ben euro alıp kenara koydum. Banka kartımda 3d secure var o yüzden otomatik çekemeyecek bile. Zaten euro o hesapta bile değil Çekemediklerinde mail atarlar diye çok dert etmiyorum. Gerektiğinde ayarlanır. Tabi ki bildiğimiz şeyleri paylaşmakta fayda var.

• PVH kullanıcısına yanıt
    Gift card kredi kartına iade olmuyor. Ürün hangi amazondan alındıysa o Amazon hesabının cüzdanına geri bakiye olarak yükleniyor

Orijinalden alıntı: rfncskn

Sıfırdan bir psn hesabı açıp oradan aldığınız oyunu oynadınız oyunu bitirdikten sonra hesabı kardeşlik konusunda satılığa çıkarıp elden çıkarıyorsunuz sizle alakası kalmıyor. Ya da aynı şekilde siz de ilanlardaki istediğiniz bir oyunu hesabını bu şekilde alıp bitirdikten sonra elden çıkarabilirsiniz. Kardeşlik konusunun ilk sayfasında gerekli açiklamar da yaziyordur bakabilirsiniz.
    Anladım hocam teşekkürler. Ben kardeşliği iki tarafta da birbirinin hesabını kullandığı bi sistem diye hatırlıyordum

Orijinalden alıntı: Frasiyav

Anladım hocam teşekkürler. Ben kardeşliği iki tarafta da birbirinin hesabını kullandığı bi sistem diye hatırlıyordum

Alıntıları Göster
    O şekilde de kullanılabiliyor.Bir cihaz bir hesap için primary veya secondary olur. Primary hesaptaki oyun ve ps plus üyeliğini cihazdaki tüm kullanıcılar kullanabilir ama secondary hesaplardaki oyunkar sadece o hesapta oynanabilir. Senin hesabın arkadaşının playstation'ında primary oluyor. Arkadaşının hesabı da senin playstation'ında primary oluyor. Kendi hesabın senin cihazında secondary oluyor ama o hesaba girerek kullandığın için arkadaşının hesabındaki oyunlar dahil kendi hesabını eksiksiz kullanabiliyorsun.

• Arkadaşlar tam olarak anlatım ilk mesaja eklenebilir mi?

Ön sipariş verenler Türkiye dışında ikamet eden yada adres gönderen arkadaşlar mı ?

Amazon tr hesabından girdiğimde hiç bir seçenek yok aynı hesabın nl/de ile girdiğimde ise aksesuarlar çıkıyor cıhaz için ödeme onayla sekmesine gidiyor ancak vergiler vs göstermiyor ne kadar olduğu

• Ya şimdi fransız online chat'e girdim amazonda. Müşteri temsilcisine sordum sonradan payment method değiştirebilirmiyim diye, evet çnce gift card almalısın dedi. O sırada aldım bende tam sipariş tutarı kadar. Ardından hesabım bloke gibi bişey oldu, müşteri temsilcisiyle konuşurken sordum evet, sorununuzu ilettim 48 saat içinde mail gelir tarafınıza diyor. Hesabıma giriş yapamıyorum şaka gibi
  • Bak şimdi önümüzdeki 3 ay bu başlık en çok görüntülenenler içerisinde olacak. Siparişi iptal edilenler, merak ve korkuyla soru soranlar, aldığına pişman olanlar, şansı yaver gidip vergi ödemeden çok ucuza alanları kıskananlar vs..

Ben okumaya geldim yazın beyler. Ps5 ben de alacağım Bulgaristan'da çıktığı hafta kuzenim getirecek. Sizin kadar cesur değilim, cesaretinizi okumaya geldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazon.de den Digital edition + dual sense + şarj istasyonunun toplam tutarı 500 euro oluyor. Stokta olmadığı için göremiyoruz. Bu 3 ünün türkiye ye gelişi kargo + vergilerle kaç euro oluyordu alan arkadaşlardan biri paylaşabilir mi ? Gift card yüklemeyi düşünüyorum bugün

5 aileyi zengin etmek için düştüğümüz hale bakıp acıyorum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.