Şimdi Ara

Amazon Yurtdışı PlayStation 5 Sipariş Konusu (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.950
Cevap
280
Favori
1.574.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon.de den ps4 pro ön sipariş etmiştim gönderilemesine 2 gün kala iptal edilmişti nedenini sordum kolun içindeki pil tehlikeli uçağa alınmıyor dedi kadın bende konsolu sizin depolara neyle geldi depoda mı ürettiniz makineyi dedim dikiş tutturamadılar yeniden sipariş verin özel kargoyla gönderelim dediler öyle gelmişti. Siparişiniz iptal olursa arayın sorun neden iptal olduğunu tekrar sipariş vermek yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caseymert kullanıcısına yanıt
    Hiç haberim yoktu hocam bilgilendirme için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shellot kullanıcısına yanıt
    Turp gibi benim sipariş

• Fransa Almanya neye göre bu iptalleri yaptı çok merak ediyorum.
  • Hocam, siz müşteri hizmetlerine ulaşabildiniz mi? Sonradan başka bi açıklama yaptılar mı size?

• Black Friday döneminde ps4ler 99 Euro'ya iner geçen sene One S'te olduğu gibi. O zaman alırız. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Eylül 2020; 14:41:16 >
  • arkadaşlar avrupada hangi ülkelere uçular var biliyor musunuz? bence vakti olanların vergileri ödemek yerine yurtdısına gidip, gezip alması mantıklı olabilir. alışveriş sitelerine göz attım macaristanda 3600 sırbistanda 3900 gibi fiyatada dijital versiyon satılıyor. git gel kalma yeme içme 1500 anca tutar özellikle sırbistan için. Bence değerlendirilebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

arkadaşlar avrupada hangi ülkelere uçular var biliyor musunuz? bence vakti olanların vergileri ödemek yerine yurtdısına gidip, gezip alması mantıklı olabilir. alışveriş sitelerine göz attım macaristanda 3600 sırbistanda 3900 gibi fiyatada dijital versiyon satılıyor. git gel kalma yeme içme 1500 anca tutar özellikle sırbistan için. Bence değerlendirilebilir :)
    sırbistana kasım sonu aralık başı gidiş geliş uçak bileti 1100 tl. stok olucağını kesin bilsem gidip alıcam ama gidipte bulamamak var
  • Amazon de benim siparişi iptal etti

Yaptıkları büyük terbiyesizlik ,

Ön siparişin ödemesi için hesaba amazon bakiyesi yükledim 250 euro ödemeyi yaptım ön sipariş tutarından düştü , geriye kalanını da hafta içi öderim diye , ardından mail geldi hesap kitlendi , şifreyi sıfırlamak için uğraştım neyse hesaba ulaştım birde ne göreyim , ön siparişi iptal etmişler , iptal edilen sipariş menüsünde de görünmüyor yani hiç almamış gibi

Lan dedim nasıl olur bu hemen desteğe yadım , bana diyorki böyle bir siparişiniz yok , hadi len ordan sipariş numarası mail ekran görüntüsü herşey var elimde nasıl yok dedim , neyse bakacaz araştıracaz vs. bir sürü bahane ,dikkatli olun iptal edecek yer arıyorlar , amazonunda bizim esnaflardan farkı kalmamış, durumu düzeltmezlerse daha çöp bile almam
  • Biraz cahilce olacak ama; on siparis verenlerin verme sebebi daha ucuza gelecek olmasi mi yoksa turkiye de daha mi gec cikacak?
  • Yurt dışından gelen cihazlarda Türkçe ara yüz oluyor mu?

• pfaff100 kullanıcısına yanıt
    100 Euro'ya yakın vergi eklenmedi. normalde xbox-pst için 185 euro civarı ekstra ödeme alınması gerekiyordu. malesef ferdi hatadan daha büyük olunca tamamı nerdeyse iptal edildi. İşin kötüsü o boşa çıkan stoklara şimdi Avrupa lılar çökecek. Bir de Türkiye den pahalıya alanların Amazon a şikayet maili gönderdiği konusuluyor, ne kadar doğrudur bilemiyorum kimsenin günahın agirmeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shellot

Hocam, siz müşteri hizmetlerine ulaşabildiniz mi? Sonradan başka bi açıklama yaptılar mı size?
    Aradım bana tekrar dönülecegini söylediler , daha dönen olmadı.

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hangi amazon du sizin ki?

• ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Buraya yazmak yerine gitmeyi düşündüğün ülkenin istanbul konsolosluğunu sosyal medyadan takip et herşeyi duyuruyorlar. Özellikle Ukrayna istanbul konsolosluğunun facebook hesabı çok iyi çalışıyor.
  • Amazon.de hocam
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    her ülkeninkini takip etmek biraz yük olur kanımca. aynı fikirde olan kişilerle bi fikir alışverişi yapmak daha mantıklı geldi. Ukrayna zaten 1. derece yakını olmayanlara uçuşları kapattı diğer ülkeleri merak etmiştir.
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Her ülkeyi takip etmesine gerek yok ki Avurpa ve yakın bölgede konsol alabileceği vize gerektirmeyen ucak bileti fiyatı uygun kaç ülke var, Ukrayna sırbistan, bulgaristan, bosna sayamadıklarımı da arkadaşlar tamamlasın.. benim dediğim zor bir şey değil. Ben de bu üşlkelerden birine damadım...
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş maili durmuyor mu? Ya da iptal edilince sebebi hakkında bir mail gelmedi mi?

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.