Şimdi Ara

Amazon yerli yapımlarına bir yenisini daha ekliyor: Eşref Tek duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon yerli yapımlarına bir yenisini daha ekliyor: Eşref Tek duyuruldu
    Amazon Prime Video, Türkiye'de hayata geçirdiği yerli yapımlar konusunda daha aktif olacağı bir döneme girmiş görünüyor. Son dönemde Güney Giderken ve Grand Maison gibi yerli yapımlara yeşil ışık yakan şirket, bugün yeni bir yerli dizi daha duyurdu: Eşref Tek.

Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstleneceği Eşref Tek, adından da anlaşılacağı üzere Eşref Rüya ile bağlantılı bir yapım olacak. Eşref Rüya'nın arkasındaki yapım şirketi olan TİMS&B, bu yeni projeyi "Tek isim. Tek başlangıç. Eşref Tek. Her efsanenin bir başlangıcı vardır." mesajıyla duyurdu.

Eşref Tek, Eşref Rüya'nın Öncesinde Geçecek

TİMS&B'nin paylaştığı mesajdan da anlaşılacağı üzere Eşref Tek, hikâyeyi geçmişe saracak. Dizi, Eşref ve Kadir karakterlerinin ilk yıllarına odaklanacak. Amazon basın bülteninde diziyi şöyle tanıtıyor:

"Eşref’in geçmişine, Rüya’ya duyduğu bağlılığın köklerine ve onu bugün olduğu kişiye dönüştüren dönüm noktalarına odaklanan Eşref Tek, izleyicilere ‘Eşref Rüya’nın sevilen karakteri Eşref’in bugüne nasıl geldiğini keşfetme fırsatı sunuyor."

Ayrıca Bkz.Ekim ayında başlayacak en dikkat çekici 10 dizi

Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Eşref Rüya, iki sezon sürdükten sonra 47. bölümüyle ekrana veda etmişti.

• Toplum ahlakını bozan leş dizilerden biri.

• Seri üretime girmişler. Farklı konu yok.
    Tutulan tv dizisini dijitale çeviriyorlar.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Saçma sapan bir diziydi bence, piyasa bunun gibilerle dolu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Eşref tek isimli dizi israilde çok izleniyor diyorlardı. Dizi oyuncusu çıkıp açıklama yapıyordu israilliler diziyi çok seviyor diye. Tam o gün dizinin tek yayınlandığı yer olan youtube’a girdim baktım, otomatik çeviriyi bırak ingilizce altyazı dahi yoktu. Sadece Türkçe dil seçeneği vardı. Bu diziyi israilli katliamcı yahudiler anlamadan mı izliyordu. İmkanı yok. Anlıyorlar, yorum yapıp tepki gösterebiliyorlardı. Öyleyse bunlar Türkçe bilen yahudilerdi. Çifte vatandaşlardı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ahlak aileden, soydan gelir, kişi kendini geliştirir, Ahlaklı olup olmaması kişinin elindedir.. Tv shovları sadece iyiyi göstermez, yanlışı da gösterir, siz iyi olanı alırsınız, yada almazsınız. En güzel tarafı şu izlemeyebilirsiniz! Tv de Katili izleyen, katil. Doktoru izleyen doktor mu oluyor sanıyorsunuz? Geçen örümcek adamı izledim, tamam yarın taytı mı giyip örümcek adam olayım bari, :))

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Kaynak?

Hangi kanal dizi Türkiye’de yayınlandığı gibi israil diline çeviriyormuş?

Türk tv’lerinde yayınlandığı gibi tepki veriyordu israilli yahudiler bu diziye. Aynı zamanda da severek izlediklerini söylüyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.