|
Amazon ve DonanımHaber işbirliği ile 15, 50 ve 200TL indirim kodu [Tükendi] (15. sayfa)
-
-
Haber tam saat 10.59'da yayınlandı. Kodlar ise Amazon tarafından 11'de aktif edildi. Dolayısıyla açıklanmadan kullanılma, tüketilme gibi kirli ithamlarınız dayanaksız ve olanaksız.
-
Bu tür kampanyaları DH iOS ve Android uygulamaları üzerinden anında push notification ile duyuruyoruz. Dilerseniz bu şekilde anında haberdar olabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet.
Bu tür kampanyaları DH iOS ve Android uygulamaları üzerinden anında push notification ile duyuruyoruz. Dilerseniz bu şekilde anında haberdar olabilirsiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 28 Aralık 2020; 17:6:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu konuları en azından üyeleri özel yapın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya 15 dakikada bitmiş kodların konusu neden 25 saattir sıcak fırsatların tepesinde duruyor. Biten fırsatlara falan taşıyın şunu yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Saçma sapan işler. Foruma özelmiş. Peh. Çok şükür ki takip etmemiştim zaten. -
Bir sorun vardı.
- Girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil.
DONANIM200
Başarısız bir etkinlik olmuş, forum üyelerine özel olsaydı güzel olurdu
Nasıl kaçırdık ya. Bu etkinlik yoldaşların dediği gibi sadece üyelere özel olsaydı ve üye olma sistemi eksisozluk gibi olsaydı.Böyle olmazdı. Dernekler kapatıldı böyle oldu bir başkanımız yok ki açıklama yapsın.
![Amazon ve DonanımHaber işbirliği ile 15, 50 ve 200TL indirim kodu [Tükendi]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/67/45/04/674504dfb79d09a645480282e1eb1d54.png&t=0&width=480&text=1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmazadam -- 15 Aralık 2020; 13:6:9 >_____________________________
-
Bu saçma misafir üyeler ve bu kadar kullanıcıyı görmemezlikten ve duymamazlıktan gelmek komik, bu nedenle çok uzuuuun zamanda çok sağlam fırsatlarla karşılaştım ama paylaşmıyorum. Neden buradaki üyeler yerine instagram maymunları görüp faydalansın ki?
Saçma sağan bir kampanyamsı bir şey yapmışlar işte, onu da instagramdaki maymun sayfaların üyeleri bitirmiş, DH ciler de avcunu yalıyor.
_____________________________ -
Neden hala sıcak fırsatlarda bu konu bitmiş işte taşıyın konuyu lütfen bitene
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet.
Haklısınız, güncelledim :)Üstad tam güncelleyemedin heralde halen gözüküyor
+1 -
bitirilmiş kuponun davası olmazmış
Arkadaşım milyonluk üyesi olan forumda 2 saat de bitecek kampanya hacmi ile işmi yapılır, Az önce 300 küsürlük sepet yaptım DONANIM50 kodunu girdim. girdiğiniz kod geçersizdir. En üzen olay insanların aptal yerine konulması. Yapacaksan yap 5000-10000 kişilik kampanya mı olur. Foruma yakıştı ama AMAZON'a yakışmadı
-
Alıntı
metni:Toplamda 1000 kişilik kullanım geçildiğinde de kodlar ölmüş olacak. ya olm rezaletsiniz ya shhhdjfk
@ahmet. Konu/haber başlığının sonuna [TÜKENDİ] yazmanız gerekmez mi?
Hala gelecek 2-3 bin tık sayısında iseniz eğer, hiç etik değil bilginiz olsun.
haziran ayında hala üretimi olmasına şaşırdım çoktan bitirmişlerdir sanıyordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt