Şimdi Ara

Amazon.de PS4 Ön Siparişi... PS4 + Killzone: S.F. + 2. DS4 + Kamera 1579 TL!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
46
Favori
97.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mek38

Cevaplariniz icin tesekkur ederim.

Bu sartlar altinda Nisanlimin kendisi almasiyla benim TR adresi ile siparis verip odemem arasinda hic bir fark yok maddi olarak bi kazanc saglamiyorum.

Orjinal Oyun piyasasi dusunuldugunde , kolaylik , oyunlarin cikis platformu dusunuldugunde PS3 veya PS4 hangisi tercih edilmelidir?

İki urun arasinda daglar kdr fark varmidir ilk kes bi oyun konsoluna sahip olacagim maddi acidan ikisinide alacak durumdayim, asagi yukari 200euro luk fark vermeye deger mi?

dostum bence paran varsa ps3 almana hiç gerek yok. zaten bir kaç seneye ps3 oyunlarını da ps4 ile oynayabileceğiz. şimdilik grafik olarak pek farkını ortaya koyan bir oyun yok. ama 1-2 seneye alır başını gider, daha önce ps3te de yaşanmıştı aynısı. bu arada sony tabi ki desteklemeye devam edecektir bir süre ps3ü ama oyun firmaları aynı görüşte değil. zaten daha şimdiden eski grafik motorlarını kullanmaya başladılar ps3te (fifa 14). oyunlar ps3e çıkar ama ya başka alt firmalarına hazırlatırlar, ya da grafik motorunu farklı kullanırlar.

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    valla öyle oldu.

sonuç olarak iptal ettiler. iptal için müşteri temsilcisiyle görüşmek gerekiyor. ben şu onlarla ilgili chat kısmından çat pat almancamla derdimi anlatmaya çalışmıştım sonra ingilizce döndüler.
  • Bende fazladan bir sipariş vermiştim arkadaş için, MH ile görüştükten sonra iptal ettiler diğerini. Dün akşam ingilizce görüştüm bu gün iptal olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bundle forumunu okursanız Almanya'ya gelen ürünlerde bir kablo eklenmeyi unutmuş, bu yüzden sarkma oluşmuş. Muhtemelen söyledikleri tarihlerde yollarlar ama gecikmelerin sebebi bu yazmış Amazon MH'den bir yetkili.

http://www.amazon.de/Killzone-Bundle-wann-wirds-geliefert/forum/Fx35LSWVSHS0647/Tx3LU79C3DN3U7T/23/ref=cm_cd_pg_pg23?_encoding=UTF8&asin=B00EYZW58W
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

Eğer bundle forumunu okursanız Almanya'ya gelen ürünlerde bir kablo eklenmeyi unutmuş, bu yüzden sarkma oluşmuş. Muhtemelen söyledikleri tarihlerde yollarlar ama gecikmelerin sebebi bu yazmış Amazon MH'den bir yetkili.

http://www.amazon.de/Killzone-Bundle-wann-wirds-geliefert/forum/Fx35LSWVSHS0647/Tx3LU79C3DN3U7T/23/ref=cm_cd_pg_pg23?_encoding=UTF8&asin=B00EYZW58W

Siz siparis verdiniz mi?

• sırf ps4 konsolunu sipariş etmiştim, onu iptal ettim. bundle siparişi verdim şimdi. aşağı yukarı aynı sürelerde gelecek sanırım. (ocak sonu)
  • quote:

sırf ps4 konsolunu sipariş etmiştim, onu iptal ettim. bundle siparişi verdim şimdi. aşağı yukarı aynı sürelerde gelecek sanırım. (ocak sonu)

Hocam türkiyeye aralıkta gelirse ne yapacaksınız? Öyle diyorlarda bende mi sipariş versem

• quote:

Eğer bundle forumunu okursanız Almanya'ya gelen ürünlerde bir kablo eklenmeyi unutmuş, bu yüzden sarkma oluşmuş. Muhtemelen söyledikleri tarihlerde yollarlar ama gecikmelerin sebebi bu yazmış Amazon MH'den bir yetkili.

Şu anda verilen ön siparişe verdikleri tarih nedir acaba?

• aralıkta gelirse daha iyi tabi, şu an için noel sonrası-ocak sonu arası bir tarih veriyorlar yani kesin bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kareem Said'

quote:

sırf ps4 konsolunu sipariş etmiştim, onu iptal ettim. bundle siparişi verdim şimdi. aşağı yukarı aynı sürelerde gelecek sanırım. (ocak sonu)

Hocam türkiyeye aralıkta gelirse ne yapacaksınız? Öyle diyorlarda bende mi sipariş versem

Türkiyeye sanırım Ocak sonu gibi gelecek bt sony sitesinden alıntı " Ocak 2. Haftası Satışa Sunulması Bekleniyor - Ön Siparişe Açılmayacaktır"
  • Varsın Türkiye ye Aralık sonu gelsin. 1 ay dişinizi sıkın. 300-500 Tl arası kar edeceksiniz, az mı

• quote:

Orijinalden alıntı: xrico

quote:

quote:

Türkiyeye sanırım Ocak sonu gibi gelecek bt sony sitesinden alıntı " Ocak 2. Haftası Satışa Sunulması Bekleniyor - Ön Siparişe Açılmayacaktır"

Yemin ediyorum bu ulkeden biktim.Hicbir alanda gelisme olmaz mi ya yazik bu guzel vatanıma.Keske daha iyi olanaklara sahip olsaydik ama bunada sükür bekleyelim bakalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

beyler şimdi amazon.de üzerinden ön sipariş versek ne zaman gelir

Ocak ayi icinde

pekı sıparısı ne zamana kadar iptal edebılırız?Tesekkurler

29 kasımdan önceye kadar iptal edebilirsin. Ben bugün kredi kartı bilgilerini değiştirdim. Orada yazıyordu isterseniz iptal edebilirsiniz diye.
  • Amazon.de'den pre order yapasım var PS4+KZSF+2 DS4+Camera paketini ama takılırsa yandık anasını satayım. Gümrükte sorun çıkar kesin. Ne yapsam bilemedim.
  • bende sipariş vereceğim fakat 1.5 ay sonra ozamana degısme olurmu ? birde bir rehber hazırlayabılırmısınız? hızlı kargo ıle hangı belgelerı ıstıyorlar bılen varmı ?
  • topkapı gumruk taşındı detaylar burada.. AYKOSAN ikitellei sanayi ye gitti

http://forum.donanimhaber.com/m_82343326/f_//tm.htm#82343326
  • cllyldrm kullanıcısına yanıt
    29 Kasım'dan sonra iptal edilemiyor mu? Sonuçta parayı kargolama zamanında çekmiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirlar58

bende sipariş vereceğim fakat 1.5 ay sonra ozamana degısme olurmu ? birde bir rehber hazırlayabılırmısınız? hızlı kargo ıle hangı belgelerı ıstıyorlar bılen varmı ?

gerçekten rehber şart. vakit yaklaştıkça konumuz daha çok kişiye hitap etmeye başladı.
  • daha önceki mesajlarımızda bu konuya açıklık getirdik.

eğer ki standart postayı seçersen (7 ile 21 iş günü içinde gelecek) gümrüğe takılacak ve gidip verdiğin ücretin %18'i kadar vergi ödeyerek cihazını alacaksın.

Amazon Global Express delivery denen seçeneği seçersen ve 3 ile 6 iş günü içinde gelecek ve DHL ya da UPS (hangisi bilemiyorum) senden mail olarak bir şeyler isteyecek, cihazın kapına gelecek. bu seçenekte amazon.de senin yerine gümrük vergisini de toplam hesabına katıyor.

Yanlışım varsa arkadaşlar uyarır zaten, hemen düzeltirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

daha önceki mesajlarımızda bu konuya açıklık getirdik.

eğer ki standart postayı seçersen (7 ile 21 iş günü içinde gelecek) gümrüğe takılacak ve gidip verdiğin ücretin %18'i kadar vergi ödeyerek cihazını alacaksın.

Amazon Global Express delivery denen seçeneği seçersen ve 3 ile 6 iş günü içinde gelecek ve DHL ya da UPS (hangisi bilemiyorum) senden mail olarak bir şeyler isteyecek, cihazın kapına gelecek. bu seçenekte amazon.de senin yerine gümrük vergisini de toplam hesabına katıyor.

Yanlışım varsa arkadaşlar uyarır zaten, hemen düzeltirim.

Yok yahu yanlışın falan yok. Amazon ile haşır neşirim uzun yıllardır ama konu PS4 olunca sorayım dedim.

Gümrükten paketi çektim güya hala gümrük işlemlerinde son durum. Yarına kaldı paketin gelmesi. ^_^

(GUMRUK ISLEMLERININ BITMESI BEKLENILIYOR) :)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.