telegram amazon sıcak fırsatlar linki varmı sizde ? |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (6074. sayfa)

-
-
satın aldım teşekkürler
-
Evet her şeyde başlıyor yarından itibaren bahar fırsatları
-
-
Vay arkadaş, millet Telegram linki istiyor. Uhud Savaşı'nda tepeyi terk eden okçular gibisiniz. Biz de Telegram yağmacılarını engellemeye çalışalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aslında ep2231/40 şu andaki fiyatta olsa bile alacağım (Ya da muadilini). Umarım güzel bir indirim olur ve kahveye ayırırım o bütçeyi de.
Burdan da paylaşım yapılıyor oradan da paylaşım yapılıyor hocam ne farkı var orası düşman toprakları da ben mi bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2231/40 ile 2220/10 arasında ne gibi farklar var eğer takip ediyorsanız biraz bahsedebilir misiniz?
Telegramoğullarına ölüm yaşasın Donanımhaberoğulları
-
Uygun 1500 civarında toz torbasız elektrik süpürgesi varsa haber verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazona artık kurye seçeneği gelmeli, yine agt yine kargom ortamlarda yok.
-
Değerli Müşterimiz,1 Mayıs itibarıyla Gümrük Kanununun Bazı Maddelerindeki Uygulama Değişiklikleri ile şahıslar için 1500 Avro olan basitleştirilmiş usulde işlem yapabilme limiti 150 Avro'ya indirilmiştir.İlgili değişikliğin kapsamı hakkında detaylı bilgiye buradan https://dhl-news.com/t/9UZ-7SAYV-AA1D903BFF9A16DE11DAEX6E46FD922224987D/cr.aspx ulaşabilirsiniz.
Gecmis olsun
Hocam telegramdan takip etmesi daha basit oluyor. Ben mesela 3 5 saatte bir bu konuya bakıyorum çok mesaj geliyor aralarda ürün linkleri aralarda teşekkür mesajları falan. Telegramda direkt ürün linki üzerinden olduğu için daha kolay benim için. Bir de telegramda bildirim oluyor dhde bildirim sistemi var mı bilmiyorum. Bu konuyu öğlene doğru okumuştum şimdi yaklaşık 5-6 saat geçmiş 5-6 sayfa mesaj atılmış dönüp okumam gerekiyor.
Edit: arkadaşlar ben bir telegram kanalında değilim sadece bir örnek verdim mesajımda da belirtmiştim: dönüp 5-6 sayfayı okumam gerekiyor diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 31 Mart 2022; 19:25:8 > -
Bildirim sistemi var ama açarsanız Konuya her mesaj geldiğinde size bildirim gelir
-
Telegram dediğiniz şu 18K üyesi olan kanal mı? @onurkse088
Orda nasıl seçiyorlar herşeye sıcak fırsat deniliyor, bir üyenin dediği gibi 70 liralık ürün 10 lira indi diye sıcak fırsat diyorlar.
-
amazon.com'da da olur mu yarın başlayacak indirimler. Saat almak istiyorum da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın için nelerde indirim olur ona göre k.kartında yer açıcam birde telegram linki bende alabilir myim :)
-
Aracı toplarken boya ve yapıştırıcı da gerekiyor sanırım, bilginiz var mı?
Buldum, gerekiyormuş. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 31 Mart 2022; 17:59:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X