Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (5509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
56 Misafir (5 Mobil) - 51 Masaüstü5 Mobil
5 sn
440.776
Cevap
9.175
Favori
94.289.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1751 oy
Giriş

Makineyi, Ekim ayında satın aldım. İki problem yaşadım: 1. Süt köpürtücü 5sn çalışıp duruyordu. 2. Alt ızgaradan su kaçırıyordu. Ürünü yetkili servise bıraktım. Su kaçırma probleminin contadan kaynaklandığını ve değişmesi gerektiğini ifade ettiler. Fakat Delonghi genel merkez, ürünün faturasının ingilizce olmasından dolayı ürünün Türkiye'de garanti-dışı olduğunu belirtip garanti kapsamında tamir olamayacağını söylediler. Ürünün içerisinden çıkan garanti belgesinde Türkçe metin olarak ürünün satın alınan ülkede garanti kapsamında olduğu yazılmasına rağmen. Şikayetvar'da delonghi başlığını incelediğimde yedek parça konusunda büyük problemler yaşandığını ve ürünlerin çöp olduğunu gördüm. Tahminimce yedek parçayı tedarik edemiyorlar (çünkü garanti kapsamı dışında da tamir etmediler) ve bu bahaneye sığınıyorlar. Bunun üzerine THH'ye başvuru yaptım, süreç devam ediyor.

Ayrıca ürün şuan sorunsuz çalışıyor. Süt köpürtücüde temassızlık olmuş, yerine oturtuldu. Su kaçırma problemi de conta yerinden sökülüp takılınca düzeldi. Bu problemlerin kargo/taşıma esnasında yaşandığını düşünüyorum. Çünkü makineyle birlikte gönderilen deterjan da patlamıştı. Fiyat, yer kaplama, kalite olarak olumlu fakat Delonghi'nin tutumu dolayısıyla olumsuz bir tablo söz konusu. Almayı düşünen arkadaşlar, kendileri değerlendireceklerdir.

• Hdd takınca batarya süresi biraz daha kısalır, biraz da ses olur. Bunun dışında hdd bellekler ssd belleklere göre elektrik gidip gelmesi, veri kurtarılması gibi durumlarda daha dayanıklıdır aslında. Dikkat edilirse daha uzun ömürlü bile olabilir. Buna dikkat etmek gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hiç kutudan açıp bakmadım kronik sorun mu herkeste acaba?şimdi açıp kontrol edeyim bari .garanti kabul edilmeyince nasıl sorunlar kendiliğinden geçti onu anlamadım siz kendiniz mi yaptınız servis mi baktı

Eğer alacağınız yedek diske oyun vb kuracaksanız 400-500 tl civarına, 500 gb SSD almanız daha uygun olur. Fakat yeni oyunlar çok fazla yer kapladığından bütçenizi 2kat arttırp 1 tb olanları da alabilirsiniz. bu durumda 1000tl ve üzerine çıkmanız gerekecek. fakat çok fazla verimli bir yatırım olmayacaktır.

en uygunu 500 lira civarına 500 gb bir ssd

https://www.amazon.com.tr/KIOXIA-Exceria-480GB-SATA3-2-5/dp/B087CPLWKP/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=

fakat sadece film, müzik vb yedekleyecekseniz, ilk linkini attığınız 5400 rpm olan disk gayet kullanılabilir. yedekleme esnasında biraz sesli olur ama inanın daha güvenlilerdir.

öyle cümlenin başına sonuna bir açıklama yazmadan sadece "çöp" şeklinde yazılan anlamsız yorumlara da itimat etmeyin.

• aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. Aslında oyun vs. yüklemeyeceğim ama 500gb yeter gibi. Ssd biraz bakayım. Mantıklı geldi. Olmadı yine HDD alırım.

Hocam laptoplarda 2,5" diskler 5400 rpm olur zaten. 7200 lük arasan da bulamazsın, bulsan da bunun 2 katı paradır. Gayet yerinde bir tercih senin yaptığın. Mümkünse almışken 2TB bak..

hocam sen söylenenlere bakma , eğer içine oyun yüklemiyorsan, amacın depolama için kullanmaksa, video, müzik, fotoğraf depolamaksa bu diskler fazlasıyla iş görür, bende usb 2 tb wd mypassport ultra, usb 4tb wd passport ve sata toshiba 16tb diskler var evet toshibanın performansı diğerlerinin en az 2 katı ama ben özellikle o 4tblik usb diske steam kütüphanesini kurup oyun bile oynamıştım ki senin durumun çok daha hafif bu diskler için

fiyat anlamında bir şey diyemiyorum piyasayı takip etmediğim için ama amaç sadece video müzik depolamaksa uygun olanı al ama arada oyun da oynarım dersen 7200rpmlik bir tane disk al garanti olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

benim 3 kere kırdı. CD-rom'a takılandan aldım rahat ettim. Eğer aracınızda uygunsa bunu alın.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Spigen Kuel TMS24 Tüm Cihazlarla Uyumlu CD Slot Evrensel Araç Tutacağı - 000CG21945
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0728B1SJQ?psc=1&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop

Ürün ASIN: B089R4YDVT

Satıcı: Amazon.com.tr

Fiyat: 642 TL (40, 41, 42)

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Güzel fiyat sayılır, kasım ayında 1200 küsürlerden almadığım için pişman olmuştum. Hala kararsızım bu yüzden ihtiyacım olup olmadığına dair.

Yetkili servis, ürünü açtı ve sorunları tespit etti. Sorunları tespit ederken süt köpürtücüsündeki sorunu görüp yerine oturttu. Contadaki sorunu anlamak için de muhtemelen yerinden söküp taktılar ve şuan su kaçırma problemi ortadan kalktı. Bunlar için servis kaydı açmadıkları için herhangi bir ücret talep de edemediler. İstemeden de olsa sorunlarım çözülmüş oldu. Aldığım dönemde birçok arkadaş da satın aldı. Aldıkları zaman ürün hakkında geri dönüş yapanlar arasında sorunla karşılaşan kimse olmamıştı, sorunsuz kullandıklarını ifade ettiler. Dediğim gibi sorunlar muhtemelen taşıma kaynaklı olduğundan yedek parça temini olmadan sorunlar çözüldü.

Ben de bulaşmayın derim. Laptopun şarjı daha az gider, boot süresi uzar, sarsıntıya hassas hale gelir. Alıştığınız hızın da çok çok altında kalır. Bu disklerden alacaksanız harici olanlarına bakın. Yedek falan alıp sonra çıkarırsınız pcden. Yok illa makinaya takacaksanız en dandik de olsa ssd olsun. Bu dönen disklere özel amaçlar dışında para verilmemeli artık.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.