Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (13717. sayfa)

5 sn
396.123
Cevap
8.871
Favori
85.381.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1705 oy
Öne Çıkar
Giriş

Uygundan kastım şöyle hocam evdeki komple tüm bıçakları iptal edip 5-6lı set şeklinde bakıyorum. Bunlardan bir set sepette duruyor ancak 3 tanesi az gelecek diye bekletiyorum halen. Zwilling'in 6-7 parça olanlarıda fiyat olarak biraz yüksekte kalıyor benim bütçeme göre.

• Uygun fiyatlı Dikey süpürge önerebilecek arkadaş var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkhon kullanıcısına yanıt

Cosori Dual Blaze 6,4 LT olanda var. 5 gün önce amazon dan aldık ama şuan orada yok. Nazar değmesin ama çok iyi ve güzel pişiriyor.

İlk olarak az biraz patates ve hemen ardından 14 adet köfte pişirdik ikisi de güzel piştiler. Köfte pişirirken arada açıp köfteleri çevirin dense de biz hiç çevirmedik ve her iki tarafı da güzel pişti.

Başka gün börek ve kek pişirdik güzel piştiler. Hatta ürün için tanıtım videosu çeken birinin paylaşımı altında vatandaşın biri kek yaptım içi çiğ kaldı demiş ona şaşırdım çünkü bizim pişirdiğimiz kek muhteşem şekilde pişti. Üstelik direk kabının içine değil önce evde olan bir kek kalıba karışımı döküp sonra o kalıbı cihazın kendi kalıbı içine koyup pişirdik. Hazır karışımda kullanmadık. Annem sıfırdan kendi portakallı kek karışımı hazırladı onu koyduk. Hatta annem acaba şişince üstte yer alan rezistansa değer mi diye korktu ama on aklıma geldi ve ona korkma çünkü aynı kalıpta fırında pişirdiğinde de kek kalıbın boyu kadar şişiyor bunda öyle olur dedim.

Sonuç olarak çok güzel bir kek pişirdi. İçi de gayet güzel pişti.

Cihazın 6.4 Lt olması artı alt ve üst rezistanslı olması ciddi avantaj. Doğru kullandığında güzel sonuç veriyor. Kek pişireceksek 180 derece de 25 dakika ayar çektin mi mis gibi oluyor kek. 1 adet kabartma tozu da yetiyor.

Cosori Dual Blaze 6,4 LT 

• Arkadaşlar Tessan ürünlerini kullanan var mı?
    Memnun musunuz?
    İki ürün arasındaki fark birinin kablosu 2 metre Type-c çıkışı var
    Diğeri kablosu 3 metre 3ve 3 adet usb çıkışı var.
    Fiyatları hemen hemen aynı

2 metre kablolu Type-C çıkışlı

amazon
    TESSAN Çok Çoklu Soket Ameliyat Koruması 3600W 16A, 8 Bölüm Soket Stripi USB C Çoklu Eklentisi, 2M Uzantı Kablo Ile Strip Ekle, Evde Soket Kulesi Dağıtım Soketi, Gri
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BD7Y364P?ref_=cm_sw_r_apan_dp_1C73R01PKAGCH5RJNTMX

3 metre kablolu 3 USB çıkışlı

amazon
    TESSAN Aşırı Gerilim Korumalı 3M Uzatma Kablosu Güç Şeridi, 3 USB'li 8 Bölmeli Çoklu Priz, Çoklu Priz Kulesi 3M Uzatma Kablosu, Ev için Dağıtım Çıkışı 3600W 16A
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09YN6SR91?ref_=cm_sw_r_apan_dp_3ZV3K7Z30P9V3NBS9HJR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• muytech M kullanıcısına yanıt
    Bana pek uygun gelmedi hocam normal ederi neydi ki zamlardan sonra kafa da kalmadı da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahamadaaaaa A kullanıcısına yanıt
    www.cpubenchmark.net
    Intel Core i3-1215U vs AMD Ryzen 5 7520U [cpubenchmark.net] by PassMark Software
    https://www.cpubenchmark.net/compare/4754vs5216/Intel-i3-1215U-vs-AMD-Ryzen-5-7520U

Ön bellek miktarları intelde daha yüksek. İşlemci puanı da amd'den daha iyi. Ben olsam bu iki model arasından intel işlemcili olanı tercih ederdim.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hocam fırın varken kek gibi yiyeceklerin airfryer cihazlarında pişirilmesinin özel bir sebebi var mı? Bir avantaj mı sağlıyor? Hiç denemedim, aksesuarım da yok açıkçası ama yazanları gördükçe sorma ihtiyacı hissettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spearofdestiny kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 5.5 olanını ancak gelmedi gecikti yazıyor.insallah gelir 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selcukercin S kullanıcısına yanıt

Belki şu ürün olabilir.

Ama bütçeyi zorlayabilirseniz şayet, Arctis nova 7 almanızı tavsiye ederim.

• Cosori dual blaze en son ne zaman stoklardaydı ve fiyatı neydi?

• Graduate kullanıcısına yanıt

Satıcısı amazon.tr ise ve ürün prime seçeneği ile satılıyorsa 11-17 Temmuz arası fiyat tekrar düşmüşse aradaki farkı Kampanya dönemi bittikten bir süre sonra hediye çeki olarak iade ederler.

Amazon'un bu konuda zaten paylaşımı var. Seçili ürünlerde kampanya süresi içinde fiyat düşürse aradaki fark iade edilecek şeklinde. Seçili ürünlerden kasıt de ilk yazdığım durum için geçerli zaten yani satıcı amazon.tr olacak ve ürün prime ürün olacak. Onu anlamanın yolu da basit. Sayfasında satıcı kısmında amazon.tr yazar ve Prime logosu olur.

Yalnız iade kredi kartınıza değil hediye çeki olarak yapılır. Hediye çeklerinin kullanım süresi 10 yıl ve tek kısıtlaması da amazon tarafından satılmakta olan ürünlerde kullanılma şartı oluyor. (Eskiden amazon üründe kullanma şartı da yoktu ama gecen senelerde yasal hükümlülük sebebiyle değiştirdiler)

Hediye çeklerinde alt ve üst harcama gibi kuralda yok. Yani size aradaki 1.400 TL farkı hediye çeki olarak iade ederlerse o çeki istediğiniz ama satıcısının amazon olması şartıyla istedin fiyattan üründe kullanabilirsin.

Örneğin 100 TL bir ürün gördün çeki kullanıp o ürünü bedava alabilirsin ve hesabında 1.300 TL kalır. Sonra başka ürünlerde kullanırsın. İster 2.000 TL üründe kullanırsın 700 TL kredi kartında tamamlarsın. İstersen 500 bin TL üründe kullanırsın gerisini kredi kartında ödersin.

• 40'lı pakete göre daha uygun tanesi 2 tl'ye geliyor.

• jetgil kullanıcısına yanıt

Dün Grundig vardı. 2500 lira 3930 modeli

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

Piyasanın 2-2,5 TL altında bir fiyattan satılıyor. İki nesil önceki cihaza o kadar para verilir mi?

• Philips'in 5.5lt olanını takip ediyordum almak için ama Cosori hakkında baya iyi yorum duydum ve 80bine yakın değerlendirmede 4.7 almış 5 üzerinden, 2 katı parayı verip Philips almaya gerek olmadığını düşünerek 3kya beyaz olan 5.5lt Cosori'yi aldım. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiRuhi -- 16 Temmuz 2023; 21:35:24 >

• musab63 kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarı ile oldukça iyi mallar. ben olsam type-c alırım. uzunluk çözülebilecek birşey

• Bugün mü bitiyor indirimler yoksa yarın gece mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt

Burayı takip ettiklerini düşünüyorum 1 saattir flaş indirim dedikleri fiyatta duruyordu 30+ stok ile mesajdan 2 dakika sonra değişti fiyatı.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.