Amazon Türkiye - 👾GAMİNG WEEK FIRTINASI🤖

-
-
Maalesef Amazondan artık hıcbırsey alınmaz
1 monıtor
1 ssd aldım
hemen ıptal ettıler
neden sıparısımın ıptal edıldıgınıde bılmıyorum
1 hanenın alabılecegının uzerınde urun almısım
yahu 1 tanemı fazla
-
Hocam sen niye 5 notebook çantası alıp hesabını mimletiyorsun? Bir kere mimlediler mi o kategorilerde ve yakın kategorilerde kolay kolay alışveriş yaptırmıyorlar.
-
1 haneye 5 tane laptop çantası lazımdır hocam.
Şunları görünce laf sokmadan duramıyorum.
-
Almaya değer gördüğünüz bir ürün var mı? Hazır döviz şahlanmışken ne kurtarsak kardır.
-
Kova doluyor doluyor doluyor sonra 1 damla ile taşıyor. Sizinki o damla olmuş hocam. Arkadaşların dediği gibi hesabı izlemişlerdir.
Ben sadece kişisel alımlarımı yapıyorum amazon'dan. Beni de banladılar önce sonra son 3 yılda aldığım tüm elektronik şeylerin kullanırken resimlerini attım açtılar hesabımı. Satış yaptığım yada yapacağım şeyleri yıllardır almıyorum amazondan. Çünkü adamlar istemiyorsa inatlaşmanın anlamı yok, ahlaki açıdan da uygun değil...
3 yıldan eski amazon Almanya ve US hesaplarım hariç. Dediğim gibi farkettiğim anda bıraktım bireysel şeyler dışında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 8 Haziran 2023; 11:37:1 > -
dün 5 ürün aldım, hepsi bugün teslim edildi
-
Tr indirimleri cacıki. İyi uyum sağladılar ama ha ülkeye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu ne alaka
1 şirkete personeller için notebook çantası lazim olamıyor mu?
Daha önce de aldım bunun çanta ile alakası yok
1 ssd
1 monitörde de aynısını yapıyor.
Sanirim benim hesabımda alakası yok
2 arkadaşıma da denettirdim onlarda kendi hesaplarından aldıklarında iptal oldu.
O zaman üründe problem vardır hocam. Yada ilan dondurulmuştur. Amazonda oluyor. Bazı siparişleri otomatik iptal ediyor.
Belki de satıcısı farklıysa satıcı firma da iptal etmiş olabilir.
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam sen niye 5 notebook çantası alıp hesabını mimletiyorsun? Bir kere mimlediler mi o kategorilerde ve yakın kategorilerde kolay kolay alışveriş yaptırmıyorlar. |
1 haneye 5 tane laptop çantası lazımdır hocam. Şunları görünce laf sokmadan duramıyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X