Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1036. sayfa)

5 sn
331.685
Cevap
8.115
Favori
72.885.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kutri K kullanıcısına yanıt
    Daha yeni stanley termos aldım aramexle geldi aramex mail atıp gümrükekme işlemi belgesini doldurmamı istedi.1 hafta sonra yurtiçi kargo evime teslim etti.newyorktan perifer uzak bir ile 1 hafta içinde teslimat ağzım açık kaldı.bangood da bittikte. Sonra şu an tek elimizde kalan amazon.umarım onu da bozmazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dracarys41 D kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar konusunda bir sınır var mi? Bilginiz var mi bu konuda acaba? Asus marka bir bilgisayar almak istiyorum, sorun olur mu acaba? Örneğin telefonlarda yasak var biliyorum ama bilgisayarlarda var mı bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasiTR

    25 Eylül:

    Baseus CATKLF-B91 Kevlar Cable USB For Type-c 3A 1 / 30TL /https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07GFFQ378/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

    KANZ Pretty Soft KZ8022 Park Yatak, Kahverengi / 748TL /https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RH62LKW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

    Kanz - Oyun Halısı Sevimli Unicorn ( Enfal Oyuncak 30698) / 70TL /https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HHZ3PZF/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
    Baseus'tan 2 tane var. TypeC-TypeC. Telefonda takılı durmuyor. Çok kolay çıkıyor. Çok kötü. Böyle dandik şey görmedim.








  • arkadaşlar amazondan televizyo alan varmı herhangi bir problem oluyor mu ?
  • hocam amazondan joystick almıstım geri garantiye nasıl gonderirim hangi adrese gondereyim xbox one kolu microsofta mı yoksa amazona mı gondereyim kesin bilgisi olan var mı ocakta aldım 6 ayda bozuldu yardımcı olursanız sevinirim
  • dracalp D kullanıcısına yanıt
    İkisi de olur ama bu soruyu Amazon u arayıp sormalısın. Ama Amazon a yollarsan onlar da sonuçta çalıştıkları yetkili servise yollayacak.
    Şayet oturduğun yere yakın anlaşmalı yetkili servisleri varsa, onları öğrenip götürebilirsen sürecin çok hızlı ilerlemiş olur.

    Hatta bazı firmaların yetkili servisleri direkt götürdüğünde bakıyor ve sana hemen dönüş yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitelated

    arkadaşlar amazondan televizyo alan varmı herhangi bir problem oluyor mu ?
    satıcı amazon.com.tr olan almıştım. Çok memnun kalmadım 30 gün içinde iade ettim ve paramı aldım.(Bu dediğim üzerinde yaklaşık 1 yıl geçti gerçi hala aynı bilmiyorum)
    Diğer satıcıları bilemem ama Amazon.com.tr satıcı alsanız bozuk veya memnuniyetsiz olsanı iade sorunu yaşamazsınız en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Baseus'tan 2 tane var. TypeC-TypeC. Telefonda takılı durmuyor. Çok kolay çıkıyor. Çok kötü. Böyle dandik şey görmedim.

    Alıntıları Göster
    Baseus type c kalitesiz çinden geldi dediğiniz gibi. Şuan en iyi ugreen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rasiTR kullanıcısına yanıt
    LG UK6300 Metro markette 2699 lira

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korfezli_20 kullanıcısına yanıt
    Alacak olan 2700₺'yi gözden çıkarır zaten. Sırf Amazon garantisi için bile ek 80₺ verilir, Metro'yla falan uğraşılmaz.
  • Hadi gözümüz aydın arkadaşlar.

    " Milyarder girişimci Jeff Bezos’un sahibi olduğu online perakende devi Amazon, Türkiye'de Amazon Lojistik isimli bir şirket kurdu. Ülkemizdeki faaliyetlerine geçtiğimiz yılın eylül ayında başlayan ABD’li firma, bünyesindeki satıcılara paketleme ve kargo hizmeti sunacak.

    Amazon Türkiye’den yapılan açıklamada, kurulan yeni şirketin satıcı adına ürünü muhafaza edeceği, paketleyeceği ve kargo işlemleriyle ilgileneceği belirtildi. Türk girişimcilerle entegre bir şekilde çalışacak olan hizmet, Amazon Türkiye bünyesindeki satıcıları önemli bir zahmetten kurtaracak.

    Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott, Amazon Lojistik hizmetinden her ölçekteki işletmenin yararlanabileceğini ifade etti. “Dijital ekonomide işletmenin büyüklüğünün hiçbir önemi olmadığını düşünüyoruz” diyen Marriott, Amazon olarak küçük ya da büyük her işletmenin gelişimine destek verdiklerini ve Amazon Lojistik hizmetinin de bunun en önemli göstergesi olduğunu belirtti.

    Amazon Türkiye olarak müşterilerine daha iyi hizmet verebilmenin yollarını aradıklarını söyleyen Marriott, “Amazon.com.tr müşterileri, hızlı teslimat ve Amazon’un dünya standartlarında sunduğu müşteri hizmetinin rahatlığıyla gittikçe büyüyen eşsiz ürün yelpazesine erişebilecek” şeklinde konuştu. "

    https://www.webtekno.com/amazon-turkiye-lojistik-sirketi-kurdu-h76973.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Ekim 2019; 19:11:49 >




  • Bana şu tıraş makinesini Philips Mg7720/15 kim önerdi hatırlamıyorum ama teşekkür ediyorum kendisine buradan. Oldukça kullanışlı, kaliteli bir ürünmüş. Şuana kadar memnun kaldım.
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de LG TV almıştım efsane cuma indiriminde. Satıcı Amazondu tabii. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ve çok makul fiyata almıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Baseus'tan 2 tane var. TypeC-TypeC. Telefonda takılı durmuyor. Çok kolay çıkıyor. Çok kötü. Böyle dandik şey görmedim.

    Alıntıları Göster
    Baseus'ın yorumları çok iyi internette. Ugreen mi alsam ?
  • 2 Ekim:

    Remington D3080 Pro Dry Sac Kurutma Makinesi / 119TL /https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00BEJ1546/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

    Maxi-Cosi CabrioFix Bebek Oto Koltuğu, 0-13 kg, 0 -12 ay, Nomad Brown (Kahverengi) / 549TL /https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07D5PBLYD/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM




  • Az önce gerçek mi hayal mi olduğunu hala anlamadığım bir an yaşadım. Ne zamandır en uygun nereden alabilirim diye araştırdığım 15lt'lik Stanley taşınabilir soğutucusunu Amazon.com.tr'de Amazon'un kendi satışı olarak 285TL'ye buldum ve düşünmeden aldım. Normal fiyatı en düşük 750TL civarları. Son 3 taneydi, maalesef burada yazana kadar çoktan bitti. Belki ileride tekrar stok girişi yaparlar diye satış sayfasını paylaşıyorum ama şu an 3. firma satış yapmakta:
    https://www.amazon.com.tr/Stanley-Adventure-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-So%C4%9Futucu-%C3%87anta/dp/B07PXKKDJN/

    Burada her zaman söylüyorlardı Amazon bazen anlık gizli indirimler yapıyor diye, sanırım öylesi bir ana denk geldim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Az önce gerçek mi hayal mi olduğunu hala anlamadığım bir an yaşadım. Ne zamandır en uygun nereden alabilirim diye araştırdığım 15lt'lik Stanley taşınabilir soğutucusunu Amazon.com.tr'de Amazon'un kendi satışı olarak 285TL'ye buldum ve düşünmeden aldım. Normal fiyatı en düşük 750TL civarları. Son 3 taneydi, maalesef burada yazana kadar çoktan bitti. Belki ileride tekrar stok girişi yaparlar diye satış sayfasını paylaşıyorum ama şu an 3. firma satış yapmakta:
    https://www.amazon.com.tr/Stanley-Adventure-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-So%C4%9Futucu-%C3%87anta/dp/B07PXKKDJN/

    Burada her zaman söylüyorlardı Amazon bazen anlık gizli indirimler yapıyor diye, sanırım öylesi bir ana denk geldim.
    evet anlık müthiş indirime denk gelmişşsiniz ve böyle indirimler tadından yenmiyor hayırlı olsun




  • 
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.