Şimdi Ara

Amazon Türkiye’den bazı Stanley termoslar için “iade edin” çağrısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
7.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 de yılının başında 2 tane almıştım ikisinde de iade görünmüyor.

• Vain kullanıcısına yanıt

kabul etmediler mesajlar duruyor hocam, ben de anlamadım

• rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Hocam Switchback ve Trigger Action modellerinde sıkıntı varmış. Kullandığınız model listede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHWMZBG9OL -- 4 Ocak 2025; 22:11:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt

Hocam sıcak suyu koyduktan sonra kapağı kapatmadan bir 5 dakika beklerseniz belki sorun çözülür. Basınçtan dolayı yapıyorsa eğer.

• Ben geçen sene A101 den bu trigger action olanlardan almıştım ikide bir sızdırma yaptığı için nadiren kullanıyorum. Kutup ayısı falan ne oluyor biri anlatabilir mi A101 değişimini yapar mı şimdi bunun? Bu ürünle alakalı bir sorunsa çözelim ben bu tip termoslarda sızma normal sanıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

1 litre fazla gelmiyor mu hocam?

• more61 M kullanıcısına yanıt
    Safi vasıfsızlar, inşallah alır distribütörlüğü bunların elinden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi olsa hangi termos markasını tercih ederdin

• Ekim 2023 satıcısı N11 den almıştım

Trigger Action modeli 2024 yazında kullanma fırsatım oldu soğukta akıtma yaptı içeceği Allahtan soğukmuş.

Bende diyorum niye akıtıyor. Model grubu var termosun altında 20-02957 yazıyor.

N11 den nereye başvurmam gerekiyor acaba? Bilen alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 5 Ocak 2025; 17:9:48 >
  • Kutup ayısı muhabbeti ne? Ben de bu sene 1.9 litre klasik olan lacivert veya yeşil modeli termosu almak istiyorum stanley marka. Bunlar orjinal mi oluyor tr de satılanların hepsi?

• Evdeki iki termosda recall durumda faturası falan yok şirket hediyesiydi nasıl değiştiririm bunları

• Amazon'dan almıştım ama bir uyarı gelmemiş. 700 liraya almıştım şimdi iade etsem zaten zarardayım bir de iade ile uğraş. Kullandığım zamanlarda da fark etmiştim bu su sızdırmasını bir kaç defa üstüme dökülmüştü. Yıllardır bu sorun bu modelde mevcut yeni mi akıllarına geldi.

• Amazon iade servisi bu ürün için aktif olmamış.

Amazon Türkiye’den bazı Stanley termoslar için “iade edin” çağrısı
  • Amazon sözde güvenilir diye almıştık, ürün hatalı diyen kendileri, böyle enflasyon olan bir ülkede paranızı iade edelim diyor. o gün 400e almıştık, şimdi 1600. yenisini vermesi lazımdı. Vermeyecekse de kutupayısını uyandırmak lazım... hala uykudalar...

• İade edip ne alabilirim diye baktım ama şöyle küçük kahve içmelik başka termos beğenemedim.

• Tam bir komedi... 3ncü dünya ülkesi sınıfında olduğumuzun kanıtı. Amazona, kutupayısına, stanley merkeze e-posta gönderdim. Amazon bize böyle talimat geldi diyor. Kutupayısı distribütörüz bizi ilgilendirmiyor diyor. Stanley de Türkiye'ye özel uygulama bu diyor. 2 yıl öncesinin parasını ödemek ne demek diyorum, ama o fiyata almışsınız diyor. Yenisini veya üst modelini verin diyorum, olmaz diyor...
    Ahlaksızlar...
    Stanley ve amazon bu defa sınıfta kaldı... Bundan sonra kesinlikle almam...

• Sağlam marka diye hediye olarak almıştım ama patlama riskinden dolayı geri istemek durumunda kaldım. Distribütör firmaya ulaşılamıyor. Bir daha asla Stanley almam.

• Gojira kullanıcısına yanıt
    Thermos marka alabilirsiniz. Üstelik daha kaliteli.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ürünleri geri istiyorlar mı?

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

K.ayısı TR dstribütör.

1.9lt modelden amazondan alınma 2 tane var elimde, gayet memnunuz 3 senedir sıkıntı yok, tavsiye ederim gerçi şu andaki fiyatlar iyice uçmuş durumda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.