Şimdi Ara

Amazon Türkiye’de iadenin kaldırıldığı iddiaları doğru değil! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Desenize suistimallere devam. İlk önce ahlakımızı düzeltmemiz lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Türkler, Kürtler , Araplar, Gürcüler, Lazlar, Rumlar, Yörükler Zazalar, Romanlar, Boşnaklar , Arnavutlar, Çerkezler, Ermeniler, Abhazlar
  • 3 Ağustos da TLC 75 İnc TV aldım servis geldi açıldı ekran kırılmış iade içinse 6 gündür eve bağladılar hala haber bekliyorum ben tatilden geldim tekrar gideceğim lütfen bir çözüm bulun.

  • tüm camper ayakkabılarımı amazondan alırım. toplamda 30 civarı camper ayakkabım var. aldığım beetle modellerinden biri 7 8 ay sonra bir anda renk değiştirdi. camper türkiye "bize ne gardişim kimden aldıysen onununan gonuşcen amuzona yazıcen sen bunnarı bizden almamışsın papuşları" (camper afyonlu bizim) falan dediler... konuyu amazona ilettim telefonla görüşerek. ürünün fotoğraflarını istediler yolladım. dediler ki üstünden 8 ay geçmiş iade alamayız ama size bu ayakkabının ücretinin yarısını iade edelim dilerseniz bir ayakkabıcıya gidin boyatın ayakkabıyı.... gerçekten o dönem 1800 liraya aldığım ayakkabı için 8 ay sonra bana 900 lira verdiler bende ayakkabıcıya gittim boyattım.


    bu hafta ise hayatımda ilk defa camper ayakkabı iade ettim (30 çift ayakkabımın hepsi 42'dir ilk defa bir modelde 42 büyük geldi) bakalım ne olacak ben de bekliyorum.


    2 ay önce aldığım magnezyum desteğinin şişesi kırılmış ve tüm cam parçaları kargo poşetinin içine dağılmıştı, bunun için iade talebi oluşturdum fotoğraf istediler canlı telefon görüşmesinde, fotoğrafı attım. çağrı merkezindeki hanım dedi ki ben bu kargo poşetinin içinde köpeğiniz için ödül maması, kolajen takviyesi vb de görüyorum, rica ederim onları da çöpe atın onları da iade edelim, cam kırıkları ödül mamasının içine veya kolajen takviyesinin içine karışmış olabilir sizin ve köpeğinizin zarar görmesini istemeyiz vb vb... nihayetinde o kargo poşetindeki tüm ürünlerin ücretini iade ettiler yenilerini alayım diye.


    konu suistimale açık mı? tabiki evet. forumda yeterince suistimal ediliyor mu? tabiki evet. ama şahsi olarak bugüne kadar gerçekten bir sorunla karşılaştığım ve iade edemediğim veya bana yardımcı olunmayan bir durum olmadı.


    bence burada müşteri puanı veya trust score var. sizin hikayenize bakıp bir şekilde karar veriyor sistem. toplam 10 bin liralık alışveriş yapıp 9 bin liralığını iade etmeye çalışan birinin trust score'ını düşürüyor sistem gibime geliyor.

    _____________________________
    ciksıt




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.