Şimdi Ara

AMAZON TARAFINDAN MAĞDUR EDİLDİM...4000 tl.para iadesi yapıldı. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
16.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLTaR_07

    Geçmiş olsun aklıma şöyle birşey geldi sadece amazon alışverişinde değil, böyle pahalı alışverişlerde, kargoyu açma esnasında video çekmek en mantıklı yöntem gibi. En iyi kanıt bu olur.
    olabilir ancak amazon a bu video yu gondersen bile bu video yu baz almaz.kargocuyla anlaşmişsındır der cıkar.sanırım amazon turkiye acılana kadar pahalı bişey alınmaması gerek.
  • bana da aldığım hoparlörün farklı bir modelini gönderdiler, durumu bildirdim, hemen yeni sipariş oluşturdular, yanlış olanı da göndermemi istediler, ertesi gün yanlış kargoyu pttyle gönderdim, gönderinin makbuzunu attım, kargo ücretini o gün bana ödediler, şimdi diğer kargonun gelmesini bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: live2lift

    bana da aldığım hoparlörün farklı bir modelini gönderdiler, durumu bildirdim, hemen yeni sipariş oluşturdular, yanlış olanı da göndermemi istediler, ertesi gün yanlış kargoyu pttyle gönderdim, gönderinin makbuzunu attım, kargo ücretini o gün bana ödediler, şimdi diğer kargonun gelmesini bekliyorum
    amazonun musterisini magdur etme olasılıgı cok yukseldi.sonradan yapılan hizmet bile ne yazıkki kendilerini affettirmiyor.aldıgın ya kampanyalı olsaydı.ya şımdi stok bitseydi.benim başıma geldi.1080ti yi kampanya fiyatından aldım.yanlıs geldi paramı aldım ancak suan nerdeyse 200 dolar ustuyle alabiliyorum.benim sucum olmayan bir sey icin neden ben cezasını cekiyorum.
  • PTT kargo ile gönderimde kargo ücretini sen mi ödedin karşı ödemelimi gönderdin. Ben iade süreci başlattım. Üçsayfa kağıt var. Yurt içi kargoyu aradım 100- 150 dolar kargo çıkar dediler. Aklım gitti bi an. Amazon chatle görüştüm ücreti siz ödeyeceksiniz dedi. Aldığım ürün zaten 206 dolar. Telefon ile görüşmede Türkçe konuşan oluyormu. Bi bilen var mı yardımcı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranı alabilmişsin de 1050 ile 1080 nasıl karıştırılıyor bu nedir yahu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar amazon.fr üzerinden bir ürün aldım. Lakin ciddi şekilde randıman vermiyor. Alalı daha 10 gün oldu. İade etmeyi düşünüyorum. Ya arızalı ya başkansorun var. Sadece kargo ücreti 85 euro ödedim. İade edince kargo ücretinide geri alabliyormuyuz ürünün ücreti yanında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    çok yüksek kargo ücreti ödemişsin o parayı sana geri yatırmazlar taş çatlasın 20 yada 30 dolar olur diye düşünüyorum.
  • şimdi yani ortada bir yanlışlık yok da kasıtlı bir dolandırmaya çalışma mı var diyorsunuz?
  • Şu an şok içerisindeyim. Benzer bir mevzu başıma bugün geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ne oldu ?

  • arkadaşlar ben paramı aldım hatta birde yuklu miktarda hediye ceki tanımlamışlardı.

  • Konu hort ama amazon.fr'ye ekran kartı iadesi yaptım ürün arızalandığı için. 20 gün oldu, mh diyor ki 30 gün içinde ürününüzün iadesi işlenip yatırılacak halbuki ürünü ben 1 günde slovakya deposuna gönderdim ulaştı ellerine ama sistemlerinde ürün ellerine geçmiş görnmüyor bile. Başına gelen var mı?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.