|
Bildirim

|
Bu iş tutmaz. Çoğu platform zaman içinde bu seçenekleri kaldırma kararı vermişken, yanlış bir hareket olmuş. Zaten Amazon da internet mağazacılığında ilk geldiği zamanlardaki kalitesinden çok şey kaybetti. Paketlemeden tutun, iade politikalarındaki değişikliklere kadar bir çok konuda maalesef eski Amazon değil. Sanırım bazı bölümlerin başına yerli müdürler geçti ve geçer geçmez kaliteyi anında düşürdüler.
|
|
Torrent devam.
|
|
Berbat olay direk amazona eksi yazar. Gece baktım normalde izleyebildiğim spider Man noir paralı hale gelmiş. Bh nasıl bir açgözlülük ya fi tarihinden beri prime kullanıyorum üstelik. Bir dizi film izlemek için para vermeyeceğim torrent veya diğer sitelerden devam..
|
|
Hiç iyi olmadı bu! Reklamlı abonelikle bile izleyebileceğiniz birçok filmi kirala-satın al kategorisine çekmiş!
|
|
O zaman niye aylık abonelik ücreti de ödüyoruz ?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 26 Ağustos 2026; 11:37:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Spider noir prime aboneliğiyle izlenebiliyor zaten prime orijinal içeriği ya gece kontrol ettiğinizde bir hata oluştu ya da doğru kontrol etmediniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |