Şimdi Ara

Amazon Prime Gaming'e 3 yeni oyun daha eklendi: İşte liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Prime Gaming'e 3 yeni oyun daha eklendi: İşte liste
    Amazon'un Prime aboneliği kapsamında aylık olarak verdiği ücretsiz oyunların Temmuz ayı listesi güncellendi. Son olarak Prime Gaming kütüphanesine, Amnesia: The Dark Descent başta olmak üzere 3 yeni oyun eklendi. Gelin Prime Gaming aboneleri için sunulan ücretsiz oyunlara göz atalım.

Amazon Prime Gaming'e 3 yeni oyun daha eklendi: İşte liste

Kaçıranlar için Eylül ayının başında Prime Gaming kütüphanesine Boxes: Lost Fragments, Paquerette Down the Bunburrows, Besiege: The Splintered Sea DLC, Endless Space 2 Definitive Edition, I Love Finding Wild Friends Collector's Edition, Venba ve Heroes of Loot dahil olmak üzere 7 farklı oyun eklendi.

Listenin sonuna dahil olan oyunlar ise şu şekilde olacak; Amnesia: The Dark Descent, Marvel's Midnight Suns ve Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2. Bu oyunlara ve daha fazlasına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• Amnesia: The Dark Descent (Epic Games Store Kodu) - 11 Ağustos'a kadar kullanılabilir

• Marvel's Midnight Suns (Epic Games Store Kodu) - 6 Ekim'e kadar mevcut

• Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 (GOG Kodu) - 11 Ağustos'a kadar mevcut

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Day'de tüm kategorilerde öne çıkan indirimli ürünler (11 Temmuz)

Amazon Prime, ülkemize özel ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda 50 TL fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak:https://gamerant.com/amazon-prime-day-free-games-2025/

• GOG oyunları verdiği sürece uzak durucam 2-3 senelik olan aboneliği durdurdum. Sırf gog oyunları veriyor diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt
    GOG oyunları vermesi daha avantajlı hocam, oyun tamamen senin oluyor aslında. İndir oyunu, at flash belleğe. İstediğin bilgisayarda oyna, internete bile gerek yok oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 14 Temmuz 2025; 17:32:23 >
    50 tl veriyorsunuz onun içinde dünyaları bekliyorsunuz. Adamlar hem Video , hem kargo , hem oyun veriyor yaranamıyorlar valla :) :) :)

• bulduren kullanıcısına yanıt
    Hocam oda güzelde platform yaygın değil. Dil seçeneği filan sorun. Kodla eklerken sorun yapıyor. Epic games gibi direk eklemesi lazım

• Değerlendirilebilir

Dil seçeneğine ben gerek duymuyorum İngilizce oyun menülerinde gezecek kadar bilmiyormusunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2khakan kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam , Türkçe dil seçeneği kısmından öte Kod ile oyun eklemek sorun

Kod ile bende sorun olmuyor. Direkt linke tıklıyorum tarayıcıda kodu hazır yapıştırıp veriyor 2 tık ile hesabına ekleniyor oyun. Epic te direkt ekleniyor o mu zor geldi 🙂.
    Hazır linke tıklamayıp elle kopyalayıp siteye girip mi yapıştırıyorsun.

1. Oyunu eklerken sorun yok 3-4 ekleyince eklemiyor sorun yapıyor

Ünlem işareti çıkıyor sen ona aldırma. Ekleniyor oyunlar. Eklenmemiş görünsede 3 dakika sonra gir eklidir. Zaten eklemedimi acaba diye koduntekrar deneyince kod kullanıldı diyorsa eklenmiştir. Bazen ekranda göremiyorsun geçici süre.
    Bunun için gog mu kötüledin bende başka bişey sandım.

Hocam Gog Türkiye temsilcisi filan mısın kötü işte uygulama. Epic ve Steam kadar kaliteli gelmiyor bana

Hepsi aynı mı olsun. Çoğu kişide epic beğenmiyor steam seviyor. Ea uygulaması da bi farklı hepsi birbirinden farklı. Bedava oyun veriyorlar gog asla almam yazmışsın bende sandım gog kapanacak veya aldığın oyunlar geçici olacak 😄

Hepsi aynı olmasın da GOG da bir sürü oyun ekledim ama 100 tane varsa 1 ini oynamisimdir. Verilen oyunların çoğu talep görmeyen oyunlar . Gog da bana göre gereksiz olan oyunları vermesine sinir olup prime üyeliğini sonlandirdim

• Onda haklısın ama ondads sayı fazla ara sıra iyi oyun geldiği oldu mafia definitive edition sadece. Diğerleri çöp gibi

Adam kodu yapıştırmaya üşeniyor senin dediğine bak Amazon Prime Gaming'e 3 yeni oyun daha eklendi: İşte liste 

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Bide kullanılmış ürün göndermeseler.

• Derler ya 3 tane meybuz alacağına 1 tane Magnum al diye Amazon'un tam olarak bunu yapması lazım 10 tane gereksiz | düşük profil oyun vereceğine 4-5 tane ver oyunu ama Kaliteli ver yine de tabii ki fiyatına göre muhteşem bir hizmet bu ona bir sözümüz zaten yok.

• Sinek81 S kullanıcısına yanıt

Hiç denk gelmedim.

• Osman Biçeryoutube
    Zalimleri Ömür Boyu Boykot Edeceğiz İnşallah #mecaninitarih
    https://www.youtube.com/shorts/_v_1HpjOmVw?app=desktop

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.