< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Prime Day Kampanyası [13-14 Ekim] (11. sayfa)

-
-
Hocam,uygun gördüyseniz alın etkinliğe kadar kullanmayın etkinlikte fiyat düşer ya da daha ucuza gelirse M.T yazarsınız olmadı iadeye gönderip yeni ürünü alırsınız 30 gün iade süresi var zaten amazonun .Benim ki genel olarak bir tavsiye .
-
Şu an düzgün bir indirim göremedim hocam. 350 civarına denk getirmeye çalışacağım. Zor ama kuponla biseylerle olur mu olur. Amazon şart değil de beklenti var işte.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dediğim gibi hocam bazen üyeleri görüyorum alsam mı ilerde düşer mi diye ikileme giriyorlar (prime etkinliğinde) al .Düşerse iade edersin düşmezse zaten almış olursun.(Amazon fırsatları için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 6 Ekim 2020; 19:40:40 > -
Anladım. Dediğiniz mantıklı. Bir ara mevzusu olmuştu. Fiyat düşerse indirim yapmıyorlar. Veya çek gibi birşey. İade edip yeniden almak lazım. Birşey denk gelirse dediğiniz gibi bakarız artik.
Bende deniyorum olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: Juggernaut005
Amazonapp25 kodunu bugün içinde kullanan var mı acaba ? Ben denedim kod geçerli değil hatası veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün gece bitmiş kod müşteri hizmetlerine mail atarak sordum 5 dakika sonra arayarak cevap verdiler :)
-
Eyvallah teşekkürler . Şansımıza küs artık 13-14 ekimi bekleyeceğiz :)
-
Kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcı amazon mu olmalı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 7 Ekim 2020; 9:31:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: danny_zuko
Satıcı amazon mu olmalı?evet
-
Prime üyeleri için thermos linki alabilir miyim?
Thermos kar için indirim linkini bulamadım.
süper hocam teşekkürler. da nekadar süre geçerli bu kod bilen var mı? prime günde geçeceklerse ozamana mı saklasak
-
Ben de Mi Box S kovalıyorum, sizin yazdığınız da çok mantıklı. Bir de Mi Box S ve Mi Wifi Extenderı şu anki 100TL indirim ile alıp Wifi extenderı 70 TL gibi bir fiyata satarsam Mi Box S 370Tl gibi bir fiyata gelir diye de düşünüyorum ama Prime Day zamanı aynı fiyat bandına düşerse hiç al/sat iade ile uğraşmayayım diye de düşünüyorum. Kafalar karışık
-
-
İlk mesajda yazdığı üzere 12 Ekim 23:59'a kadar geçerli, yanlız 15.000 adet kota var, dolduğunda kod çalışmayabilir.
-
Hocam,kargo bedava zaten 120-30 lira kodu prime day den önceki gün bitiyor .En fazla elinizdeki nakit ya da kredi kartınızın limitini 10 gün falan harcamış ya da doldurmuş olursunuz.Aklınıza varsa ucuza bulamıyorsanız deneyin en kötü iade edersiniz.Sadece kargo ya vermek gibi bir sorunuz olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X