< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbulluk -- 13 Ekim 2020; 5:11:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
(Amazon prime)Cherry mx brownlu Hp Omen Encoder 499TL

-
-
her yerde bu fiyata zaten,, amazon olunca ne oluyor,, yoksa link üzerinden gidip alınca veya linkinize tıklayınca komisyon vs bişey mi geliyor,,, nedir bu adamlarda amazondan link paylaş ma sevdası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Heryer dediğin yer neresi birader link versene
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Karışıklık olmasın google a hp omen encoder diye yazınca bi tık daha ucuz olan 1my13aa(HP OMEN 1100 KEYBOARD) modeli çıkıyor tip olarak aynı dursalarda, bundaki switch "greetech" blue switch diye birşey. Ses olarak cherry mx blue ya benzesede cherry mx blue değil, kalite olarakta bir cherry mx blue değil yanına da yaklaşamaz. Çin markası mekanik bir switch var.
Bu daha ucuza satılmakta olan 1my13aa modelinin özelliklerini burdan görebilirsiniz. Tek bu siteden bulabildim.
https://manuals.coolblue.nl/7a/hp-omen-1100-keyboard.pdf
EDIT: Linke tıklayınca otomatik pdf i indiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 13 Ekim 2020; 6:51:8 > -
Kardeş adam link istiyor, madem her yerde var neden link vermiyorsun
-
Çin markalı(sız) switch almayın aldırmayın sonra klavyeni 3’lü 5’li basmaya veya basmamaya başlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koca ülkede 2 tane cherry mx brown switchli klavye var öteki rgbli falan bu klavyenin nerdeyse 3 katı. Brown switch arayanlar için tam bir nimet.
-
Fiyat fena değil ama bir çok şey muallakta, üstteki arkadaş gerekli araştırmayı yapmış, daha fazla bilgisi olan varsa aydınlatsın da ona göre alıp alınmayacağı belli olsun.
-
Sipariş geçtim ben de, paylaştığınız için teşekkürler. bu fiyata cherry iyi gibi geldi.
edit:
Şöle birşeyler buldum belki birinin işine yarar
www.cherrymx.de
HP Omen Encoder [INTRODUCTION] - Blog - CherryMXhttps://www.cherrymx.de/en/blog/hp-omen-encoder-introduction.html#:~:text=The%20HP%20OMEN%20Encoder%20is,linear%20or%20tactile%20switching%20characteristics.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho81 -- 13 Ekim 2020; 19:6:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Heryer dediğin yer neresi birader link versene
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X