Şimdi Ara

Amazon Prime abonelerine müjde! Battlefield 1 ve Battlefield V ücretsiz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
12.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zeka seviyesi ortalamanın çok çok altında olunca tabi ki bu kadar basit işlemler bile sana zor gelebilir. Adım atarkende zorlanıyor musun? Su içerken, yemek yerken falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Altı üstü 8 TL az yede git kendine 1 ay üyelik alıver artık 8tl için insan şuraya yazmaya utanır

Daha önce Origin'de Battlefield 1'in Premium Pass üyeliği verilmişti. Şimdi de ana oyun veriliyor, tadından yenmez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 23 Temmuz 2021; 11:54:57 >

• Bf1 i ea playden oynadım oyun çok ama çok güzel lakin ea oyunu hilecilere teslim etmiş. Cs go da 120 tl ye prime alıp belli oyuncularla oynanılan üyelik sistemi gelse iyi olur hileciler baya az denk gelir.

Orijinalden alıntı: SaMoVe

BF1 Premium değil. BF 1 Premiumu steamde indirimde 60TL den almıştım. Ama BF V full zira premium versiyonu yok.

BF 1 Premium değilse kısıtlı map ve tüm silah erişimi olmaması anlamına geliyor.

https://www.origin.com/tur/en-us/store/battlefield/battlefield-1/offer-selection

Şu anda her 2 oyunda 1 bu hilelerle karşılaşabiliyorsunuz.
    https://www.youtube.com/watch?v=R14OeJA8cKo

ea bf3 verirken bile sadece base game için olan keyleri vermişti. bf1 daha yeni olduğu için premium zaten verilmezdi, hele ea gibi dlc odaklı bir firma tarafından.

POTANSİYEL TROLL

• quote:

Orijinalden alıntı: XrebeLLiousX

ne kodu bu hocam

BF1 origin koduydu, arkadaş zannedersem kullanmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam prime video'da ne izliyorsunuz ya hu ben netflix kullanıyordum, çok övgülere mazhar olduğu ve fiyatının da uygun olması nedeniyle amazon prime üyeliği deneme paketini satın aldım ama prime video'da orijinal yapımlar çok az buldum. Aylık yayın tablosu falan da yok sanırım netflix gibi

Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

Zeka seviyesi ortalamanın çok çok altında olunca tabi ki bu kadar basit işlemler bile sana zor gelebilir. Adım atarkende zorlanıyor musun? Su içerken, yemek yerken falan?

La olm :)) Çok ilginçsiniz.

Origin duydum ama ilk defa kullandım ondan o. Niye bu kadar coştunuz anlamadım. Babamın malı mı ya. Nerde bedava var yükleyip kullanmaya çalışıyorum olay bu. Hakaret etmişsin ne gereksizsin.

Amazon Prime abonelerine müjde! Battlefield 1 ve Battlefield V ücretsiz!

Ayda 8 tl ödediğim bir şeyden ekstra bir ücret ödemeden twitch aboneliği alıyorum, sevdiğim zaten toplam 2-3 tane yayıncı var, birine abone oluyorum. Amazon alışverişim çok. Telefon kılıfı, ekran koruyucusu, powerbank, ayakkabı, tişört aklına ne gelirse önce amazondan bakıyorum teslim sürelerinden vs. memnun olduğum için. Bunlarda hızlı kargo alıyorum, ara ara prime indirimleri de düşüyor. Elimde bunlar varken prime videodan 2 tane dizi bile izlesem baya bence Amazon'a kazık atmış olurum Amazon Prime abonelerine müjde! Battlefield 1 ve Battlefield V ücretsiz! Kaldı ki izlediğim şey de çok.

Hemen sayayım sana: The Boys, Expense, American Gods, The Man in the High Castle ilk aklıma gelenler. Ayrıca The Office, Down Town Abbey gibi klasikleşmiş dizileri de izliyorum. Kısaca epey memnunum.

• Amazon genel olarak uygun ama işte bazen değil. Mesela ekitap okumasam, kitap almak için harikulade bir alışveriş sitesi olduğunu inkar edemem ve bunun için hiç düşünmeden prime'ı alırdım. Yine de alışveriş yaparken piyasayı gözlemlemekten yanayım. Mesela geçen ay bir Samsung tablet aldım. Hepsiburada kendi deposundan satıyor ve bedeli 4.600 lira. O gün Amazon'da ise 5100 liraya satın alınabiliyordu. Tabii bu sadece bir örnek ve bunu genele yayamam, Amazon'un da piyasadan çok ucuza sattığı ürünleri var ve kesinlikle hizmetinden memnun olduğum bir kuruluştur.

Prime Video'nun gerçek kullanıcısının çok az olduğu geçtiğimiz aylarda açıklanmış, ifade edilmişti zaten ama tüm bunlar için ödenen bedelin çok cüzi bir miktar olduğunu göz önünde tutarsak, her anlamda iyi bir hizmet olduğunu söylemeliyim. Fakat Netflix'ten dönemiyorum sanırım. Alışkanlıklar mı diyelim bilmiyorum, listemde izlenmeyi bekleyen 20'den fazla dizi var ve bu da bir neden. 🥴 Prime Video'da Karnaval Sokağı mı ney, böyle bir şey izlemiştim sanırım, yani izlemiştim derken yarısını diyelim ve sonra başka bir şey bakayım demiş, arayıp taramış, izlemek isteyebileceğim bir tane bile içerikle rastlaşamamıştım.

• Hocam niye bu kadar tribe girdiniz gerçekten hepimiz her şeyi bilmek zorunda mıyız sizce :) hem de hiçbir yararı olmayan bir oyun servisinden bahsediyoruz. :D

Örneğin biraz uçuk. 5000tllik şey için herkes piyasaya bakar. Ama 100tllik kılıfta 15 TL kar edeceğime ertesi gün elime gelmesini tercih ederim.

• Su gibi ekmek gibi acelesi olmayan şeyler için bekler, kesemden saçacağıma, yarın başka bir şeyler alabilmek için birikim yapmayı tercih ederim hocam. Prime Video yeterli olsaydı keşke, daha ucuza film-dizi keyfi yapmak isterdim ama düşündüm de Netflix'i Akbank Fav ile tamamen ücretsiz izliyorum. :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.