< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trealith -- 27 Eylül 2021; 12:32:52 > |
Amazon - MSI B450 Gaming Plus Max - 665TL

-
-
Kartı 2 yıldır kullanıyorum, çok net sorunsuz, ucuz tomahawk diyebiliriz bir nebze... vrm 65 lerde bende, bence 650 liraya alınabilecek en iyi alternatiflerden biri...
-
Anakartın Fiyatı 878TL Olarak güncellenmiş.
-
Anakartın fiyatı 665TL olarak güncellenmiş.
-
Sıkıntılı bir anakart. 10 gün tahammül edebildim. Vrmlerin hafif ocde cayır cayır yandığı bir anakart. Bunun yerine Kaliteli mAtx tercih edilmeli.
Edit: Yukarıda bahsini ettiğim model Gaming Plus olan model. Konudaki Max modeliymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacmAdam -- 28 Eylül 2021; 8:37:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sacmAdam
Sıkıntılı bir anakart. 10 gün tahammül edebildim. Vrmlerin hafif ocde cayır cayır yandığı bir anakart. Bunun yerine Kaliteli mAtx tercih edilmeli.
Edit: Yukarıda bahsini ettiğim model Gaming Plus olan model. Konudaki Max modeliymiş.Hocam bir şeyi yanlış yapmış olmayasınız? Ben bu anakartla R3 3100'ü aylarca 4.4ghz stabil kullandım, 1.4v gibi yüksek voltajlarda bile su koymadı hiç.
-
-
Hocam dediğim model Gaming plus. Bu Max olan versiyonmuş şimdi fark ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bildiğim kadarıyla Gaming plus ile max arasında bios dışında bir güncelleme yapılmadı. Bios hafızası genişletildi sadece die biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 seneden fazladır kullandıgım bir anakart 3600ü 4.2de 1.250 de kullanıyorum llc2 de vrm ile ilgili sıkıntı yapmadı hiç
-
bence senin anakartta bi sorun vardı, yada diğer parçalarında. bende b450 tomahawk(max olmayan)-r5 5600x var, 4.85 ghz oc ile kullanıyorum vrmler çok ısınmıyor en fazla 65 gördüm, b450 tomahawk ile gaming plus birbirine çok yakın anakartlar çünkü
-
6 pci-express slotu için aldım. Piyasada 8 li mining anakart diye 2. eli bile fahiş satılan anakartlar yerine 6 lı rig için sıfır, kaliteli, garantili (EU garantili), ucuz.
Güzel paketlenmiş şekilde dün elime geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 29 Eylül 2021; 10:31:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X