Şimdi Ara

Amazon Lenovo Legion K300 RGB Oyun Klavyesi 198,79 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay 245 tl ye almıştım indirime girmiş sağlam klavyedir ve biraz ağırdır. Rgb aydınlatması mevcut ben memnun kaldım netteki yorumlarıda iyi forumdaşlarımız yararlansın diye konu açtım abuk sabuk marka ürünler yerine bu klavye alınabilir.













  • Bilek destegi olmamasi sorun olmuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle 5 ay içinde kargoya verilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dukeler

    Genellikle 5 ay içinde kargoya verilir.

    Sanırım sistemsel hata var. Şöyle kısa bir özet geçeyim geçen ay hepsiburadadan bu klavyeyi yeni hesap 50 tl indirim muhabbeti ile 200 tl ye yani bu fiyata indirip almıştım. Satıcısı nethouse denen satıcı idi ve sanırım iade edilen ürünü bana gönderdiler kargoyu geldigi gibi iade gönderdim. Hemen amazondan prime üyelik aldım ve bu klavyeyi sipariş verdim aynı gün kargo ile öğlen 14.00 de verdiğim sipariş 17.30 teslim edilmişti. Prime ile satışlar genelde aynı gün teslim oluyor yada en geç ertesi gün. Tabi genede teyit ettirmek lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenflash

    Bilek destegi olmamasi sorun olmuyor mu?

    Valla dostum benim eski set logitech mk345 idi. Kendinden bilek desteği var gibi bir şeydi. Beni çok etkilemedi bilek destek mevzusu ama eski setimde tuşlar dipdibe olduğu için kontrol rahattı ama bu klavyede tuşlar arası mesafe biraz daha fazla. Elin küçük ve fps oyunlarını çok oynarsan sana göre değil derim. Benim bir karışım 23.5 cm bende sıkıntı olmuyor ama ürün gerçekten sağlam bir şey ben memnunum

  • Böyle multimedya tuşu olan sessiz bir cihaz bulamadım ya, Logitech'in var kablosuz tarafta ama oyun için gecikmeleri yetersiz oluyor başka türlü de bütçeyi çok çıkmak lazım bulamadım kendime uygun bir ürün.

  • isteyen olursa bu modelin sıfır seti var elime klavye+mouse şeklinde 330tlye verebilirim

  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    G213, K55. Sessizlik için üretilmemis olsalar da mekanik klavyelere ve klasik membran klavyelere oranla daha sessizler. En sessiz olsun illa diyosaniz, Steelseries Apex 3 alacaksınız. Ama belirteyim. Bu klavyeyi sessiz yapabilmek için Steelseries Activation Force'u artırmış. Yani bir başka deyişle, klavyenin tuşları sert

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.