Amazon, kullanılmış kulaklık gönderdi

-
-
Sorulması gereken bir soru. TCK'ya bir bakıp araştırmak lazım.
Sıradan vatandaş yapsa belki dolandırıcı etiketi yapıştırılacak şeyler devasa şirketler yapınca "hata, yanlışlık" gibi kelimelerle tanımlanabiliyor.
"Süreçlerimizde yaşanan bir aksaklık sonucu bir hata olmuş efendim. Hemen kontrollerimi sağlıyorum."
-
amazona sohbet bölümünden mesaj at değiştirirler bende bir kaç üründe yaşamıştım hiç sorun yaşatmadan değiştirdiler.
-
Yazdım, bekliyorum. Esas mesele aslında değiştirip değiştirmeyecekleri değil, böyle bir durumu ilk etapta ortaya çıkartmış olmaları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sayede sana 30 gün koşulsuz şartsız iade hakkı sunuyor hocam napacak çöpe mi atacak kutu açıldı diye kozmetik ve donanımsal sıkıntı olmadığı sürece sorun yok kullan gitsin ha kulaklık hijyenede giriyor bu 30 gün iade olayını kulaklık gibi ürünleri hariç bırakabilirler
-
Yanlış anlama da hem ekşi hem donanımhabere şu konuyu açmak için gösterdiğin çabanın az birazını zaten Amazon'a ulaşmak için göstersen çoktan çözerlerdi. Babamın firması değil ama iPhone siparişi verip içinden hıyar çıktığı bir duruma düşmüştüm. Onu bile çözdüler.
-
Mesele bana bu saatten sonra kulaklığın sıfırını gönderip göndermeyecek olmaları değil. Ortada bir hukuksuzluk var, bunun bilinmesi önemli. Yoksa ben bugüne kadar olduğu gibi bu firmalardan hakkımı yine alırım.
Amazon gibi büyük firmalar, devasa bütçelerle reklamlarını her an her şekilde yapabiliyor. Güler yüzlü logolarla ne kadar da iyi niyetli oldukları mesajını vermeye çalışıyorlar. Basiretli davranması kanunen şart koşulan bu tüccarlar, insanların başına böyle bir şey getirdiklerinde bunun bir şekilde duyulması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 27 Kasım 2023; 13:31:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burası ortadoğu maalesef. hiç bir firma bu adamlar kadar malına sahip çıkmıyor. aynı olayı başka firmada yaşa 6 ay sonra alırdın iadeni.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X