Şimdi Ara

Amazon Kindle ve Apple Books Üzerinde Yer Alan En İyi Ücretsiz Kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birçok kişi tarafından severek kullanılan Kindle ve Apple Books üzerinde yer alan en iyi ücretsiz kitaplar listemizde hangi kitaplar bulunuyor? İki platformda da ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz en iyi kitapları sizler için derledik. Ancak bu kitapların İngilizce olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bunların çoğu Amazon’da da ücretsizdir, ancak bazıları size birkaç dolara (veya belki sadece birkaç sente) mal olacak.

    Hem Amazon Kindle hem de Apple Books platformlarında yer alan en iyi ücretsiz kitaplar listesi ise şu şekilde:


    Frankenstein (Mary Shalley)


    Klasik kitaplar arasında yer alan Frankenstein, sadece ilk bilim-kurgu romanı olarak görülmekle kalmıyor, aynı zamanda zamansız bir mesel, gotik edebiyatın en güzel örneklerinden biri ve romantik akımın gerçek bir ürünü olarak kabul ediliyor.

    Frankenstein’ı Amazon Kindle’da ücretsiz indirmek için buraya veya Apple Books’ta ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


    Peter Pan (J.M. Barrie)


    Peter Pan, büyümeyi reddeden haylaz bir çocuktur. Bitmeyen çocukluk sürecini, Varolmayan Ülke (Neverland) adındaki küçük adada, Peri arkadaşı Tinker Bell ve Kayıp Çocuklar adlı çocuk çetesiyle, maceradan maceraya atılarak Korsan Kaptan Hook ve mürettebatı’na meydan okuyarak sürdürmektedir.

    Peter Pan’ı Amazon Kindle’da sadece 2.23 dolara indirmek için buraya veya Apple Books’ta ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


    Dönüşüm (Franz Kafka)


    Bir adamın ani ve anlaşılmaz bir şekilde devasa bir böceğe dönüşmesini konu edinen ve 100 sayfadan daha az bir süreye sahip olmasına rağmen, ilk yayımlanmasından bu yana 116 yıl boyunca sıkı bir psikolojik inceleme ve yoruma konu olan Dönüşüm isimli kitabı Amazon Kindle’da sadece 77 sente indirmek için buraya veya Apple Books’ta ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


    Sherlock Holmes’un Maceraları (Arthur Conan Doyle)


    120 yıldan uzun bir süre önce yayınlanan Sherlock Holmes’un MaceralarıRobert Downey Jr.’ın başrol üstlendiği bir film ile daha önce beyaz perdeye de taşınmıştı. Sherlock Holmes, bu listedeki en önemli kitap olmayabilir ama en eğlencelisi olabilir.

    Sherlock Holmes’u Amazon Kindle’da sadece 2.01 dolara indirmek için buraya veya Apple Books’ta ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


    Gurur ve Önyargı (Jane Austen)


    Jane Austen kitapları onlara modern bir mercekle baktığınızda çok ürkütücü ve neredeyse yavan gelebilir. Ancak Austen kitaplarını okumak geçmişe açılan arsız bir pencere gibidir. Bu yazarın kitaplarını okumak istiyorsanız önce Gurur ve Önyargı ile başlamak iyi bir seçim olabilir.

    Gurur ve Önyargı’yı Amazon Kindle’da sadece 1 dolara indirmek için buraya veya Apple Books’ta ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


    Moby Dick (Herman Melville)


    Moby Dick, dünyaya “beyaz balina” deyimini ve aynı zamanda en ünlü açılış cümlelerinden birini verdi. Kitap 170 yaşına yaklaşıyor ancak her yerde “okumanız gereken kitaplar” listelerinin temelini oluşturmaya devam ediyor.

    Moby Dick’i Amazon Kindle’da sadece 1 dolara indirmek için buraya veya Apple Books’ta ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.


    Savaş ve Barış (Leo Tolstoy)


    En büyüğünü sona sakladık. Rus edebiyatının önde gelen eserlerinden olan Savaş ve Barış, yıllar geçse de tüm dünyada tanınan bir klasik haline gelmiştir. Bu benzersiz klasiği Amazon Kindle’da sadece 80 sente indirmek için buraya veya Apple Books’ta ücretsiz indirmek için burayatıklayabilirsiniz.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • merhabalar paylaştımın için teşekkür ederim. Sadece bazı linkler italyanca siteye bağlanıyor ve giriş istiyordu. bu zamana kadar neden kimse yorum yapmamış şaşırdım doğrusu....tekrar teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.