Bildirim
Amazon Kindle New Touch - Ekitap okuyucu arayanlara sıcak fırsat (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Az once n11 uzerinden 350 tl satin aldim.Merak ettigim konu su; kimi yerde sadece amazon uzerinden kitap atabiliyorsunuz icerisine demisler.Bu doğru mu.Yoksa baska kaynaklardan da kitap atabilirmiyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gun once n11 den aldim bu cihazi. O gun guncelleme yaptim. Sarja taktim fulledim gece. Aksam ustu sarja baktigimda tek cizgilik sarj kalmisti. Kindle ile iletisme gectim format attim. Gece yine sarja taktim.(00 da cikardim.)Sabah bi baktimki tahminen %70lere kadar gerilemis.
Boyle bir problemi olan var mi?
Nasil duzeltebilrim?
İade mi etmeliyim?
Yardimci olanlara simdiden tesekkurler
Sıcak fırsatlarda böyle üstünden yıl geçmiş konuları hortlatmasanız da forumun cihazla ilgili kısmında soru sorsanız?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kindle kullandim ayni zamanda tabletten pdf veya epub uzantili kitapta okudum yasadigim yer alanyaydi gunes isigi bazen oyle yogun olurki telefonun ekran parlakligini fullersiniz gene goremezsiniz o derece. Kindle bu gibi durumlarda size kitap kalitesini sunar isiktan etkilenmez tablet ise bazen can sikabiliyor cunku gunes altinda rahat kitap okuyamiyorsunuz. Yani toplu taşımada okulda cafede evde vb mekanlarda kitap okuyan biriyseniz tablet idealdir kindle almaniza gerek yok ama ben heryerde kitap okurum plajda sahilde parkta bankta kitap okumayi cok severim derseniz kindle baba ellerinizden oper. Sormaniz gereken soru şu " Aldiktan sonra kullanicakmiyim? "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 9 Haziran 2017; 12:0:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: luppiter
3 gun once n11 den aldim bu cihazi. O gun guncelleme yaptim. Sarja taktim fulledim gece. Aksam ustu sarja baktigimda tek cizgilik sarj kalmisti. Kindle ile iletisme gectim format attim. Gece yine sarja taktim.(00 da cikardim.)Sabah bi baktimki tahminen %70lere kadar gerilemis.
Boyle bir problemi olan var mi?
Nasil duzeltebilrim?
İade mi etmeliyim?
Yardimci olanlara simdiden tesekkurler
İade edin
Normal değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba luppiter,
Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
n11.com
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X