Şimdi Ara

Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
23
Favori
9.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dedinededin D kullanıcısına yanıt

    merhaba nedir fiyatı?

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    6 bin dusunuyorum hocam

  • Yeni kindle alacaklara bir tavsiyem olacak, uzun zamandir "Kindle paperwhite 10th Generation" kullaniyorum. Eger uygun boyut, fiyat ve performans ariyorsaniz şiddetle tavsiye ederim.

    Araştirdigim kadariyla e ink teknolojisi olan kindlelarda hiz farki yok en fazla 0.5 sn oynasin belki bilemiyorum.

    Benim kindle da sari isik ozelligi yok ama sari isik ne alaka onu anlamadim cunku sabaha kadar karanlik odada hassas gozlerim olmasina ragmen kitabi okuyorum sorunsuz. Ekran beyaz ve isik yok gibi sari isik amacsiz bosuna para vermeyin. paperwhite demek kitap sayfasi gibi anlamina geliyor yani kitap sayfasi gibi super.

    Bildigim bilmedigim yuzlerce epub formati kitap attim bos alan 5.59gb halen.

    İlla sorun diyorsaniz tek birsey oldu oda atilan kitabin kapagi gozukmuyor bazilarinda menude bunun icinde cozum var arastirirsaniz bulursunuz.

    Önemli bir tavsiyem cihazi ara sira guncellemenizdir performas artislari oluyor. Bunun icin kindle in guncellemesinin versiyonunu bi yere kaydedin ayrica guncelleme sitesinide kaydedin arada bakip karislastirin yeni guncelleme gelince indirip kindle a atip guncelleyin. Nasil guncelleyeceginiz nette yaziyor.


    Hoscakalin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 13 Kasım 2023; 15:49:4 >




  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt

    hocam şu anda pw5'lerin fiyatına göre sizdeki pw4'lerin ikinci el fiyatları gerçekten oldukça cazip. bu anlamda haklısınız ama sarı ışık konusunda, eğer gece ışıksız ortamda çok okuyorsanız kesinlikle faydalı olduğunu düşünüyorum, boş bir özellik değil. evet, sarı olmayan da göz açısından kötü değil ama sarı ışık olanlar çok daha iyiler. ayrıca pw5'lerin 6,8 inç olması ciddi bir fark. bunların dışından cihazların eskisi ve yenisi arasında dehşet bir fark yok bence de. ekstra paraya değer-değmez tabii ki tartışılır. çok bütçe ayırmak istemeyenler için pw4 hatta pw3 bile güzel seçimler

    iyi okumalar



    Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU)




  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Kardesim fikrini cok guzel beyan etmissin tesekkur ederim

  • Arkadaslar paperwhite 5 urununu neden amazon kendi satmiyor. Hepsiburada ve trendyolda var. En uygun 8gb lik 4700 reklamli ve 16g 5700 tl. 8gb bize yeter. Daha uyguna nerden bulabiliriz. İkinci el bu urunler alinabilir mi sizce. Önerir misiniz? Çok bir arizasi çıkmaz ve bu yuzden alimabilir diye düşünüyorum.
  • enigma09 E kullanıcısına yanıt

    amazonun bu konudaki stratejisi cihaz satışı ve bundan para kazanmak değil, amacı e-kitap satışı yapabilmek ama bu konuda ülkemizde galiba yeterli potansiyel yok ve yayınevleri de bu işe çok sıcak bakmıyor. bu nedenle de amazon burada cihaz satmıyor. bazı riskleri olsa da kendi adıma ikinci el cihaz alınabilir diye düşünüyorum çoğu cihazı da bu şekilde aldım/sattım., sarı sitede param güvende sistemi ile kısmen kendinizi güvenceye alabilirsiniz. kolay bozulan (ekran kırılması hariç) cihazlar değiller. ama şunu da belirteyim özellikle indirim/kupun dönemlerinde TR fiyatı avrupa fiyatına yaklaşıyor. aşırı değil fiyatlar. tabi abd ya da almanyadan getirecek birini bulabilsek indiirm döneminde 100 dolar/euro gibi bir paraya alınabilir.

    iyi okumalar..

  • 8-10 inc arası, özellikle göz yormayacak, pdf dergi okumalik için ne önerirsiniz ? remarkable tam aradığım cihaz ama 20 bin üstü fiyat var .
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    huawei matepad paper yada kindle scribe




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 28 Aralık 2023; 23:58:13 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    onyx boox modellerine bakabilirsiniz

  • Amazon Kindle whitepaper 5 alarak aranıza katıldım, sahibinden sıfır 3000 TL ye aldım .almak isteyenler biraz takip ederse iyi fiyata bulabilir.cihaz gerçekten harika.insanin kitap okuyasi geliyor.daha önce kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum fakat ekran boyutu ve Erkan kaliteli muazzam.almadan önce kitap atmak ile tereddütlerim vardı ama inanılmaz kolay.calibre vs. gibi uygulama kullanmıyorum, fotoğraf paylaşır gibi dosyayı Kindle ile paylaş diyorum.son olarak benimki reklamlı modeldi Amazon Amerika müşteri hizmetlerine, Türkiye de yaşıyorum ve Kindle hizmetlerinden faydalanamiyorum dedim, reklamı hemen kaldırdılar.normalde sanırım 20$ ücreti vardı.sizlerde yapabilirsiniz
  • yasin.10 Y kullanıcısına yanıt

    güle güle kullanın, harika bir cihaz. eğer epub gönderiyorsanız bu yöntemin tek sorunu sayfa numaralarını görememeniz. send to kindle ile location görünüyor ama sayfa numaraları sadece calibre ile atınca görünüyor.

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba ben ilk defa Kindle a epub attım sıkıntı çıkar mı acaba sorabilir miyim?

  • bigthink91 B kullanıcısına yanıt

    Yoo çıkmaz

  • paperwhite 5 aldım kargodan henüz gelmedi.Yeni kitaplar vs. hep pdf olarak paylaşılıyor.Direkt pdf olarak atarak sorunsuz okuyamaz mıyım? Pişmanım şuan daha büyük bir cihaz mı almalıydım?

  • gamelover3 G kullanıcısına yanıt

    şöyle söyleyeyim, pdf'leri doğrudan atarsanız çoğunda sağ sol üst alt boşluklarından dolayı sayfa biraz ufak görünecektir. bu kısımları kırpıp öyle cihaza atmak gerekebilir. çok da gözünüzde büyütmeyin keyfini çıkartın derim şahsen

  • Kindle(11.nesil)'e ingilizce türkçe sözlük yüklemek istiyorum.Nasıl yapılıyor? ve nerde bulabilirim?

  • gamelover3 G kullanıcısına yanıt
  • 4200'e Touch 2022 iyi midir, yoksa başka bir modele mi yönelmeliyim?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.