Şimdi Ara

Amazon Kindle DX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar , ülkemizde resmi olarak ebook reader girişi şuan için sadece walkbook olduğu için , ben ve diğer arkadaşların aldıkları ebook readerları buradan özellikleri ile anlatmalarını öneririm.

    amerika daki arkadaşım sayesinde edindiğim amazon kindle dx imi , öncelikle nasıl aldığım ve postaya takılmadan nasıl teslim aldığımı anlatarak başlayacağım ,

    öncelikle amazon com dan seçtiğim kindle ı arkadaşımın adresini vererek şiparişi bekledim.. iki gün içinde usa deki adrese kindle ım gelmişti.. aynı gün içerisinde UPS e verilerek ( USPS değil ) yaklaşık 103 dolar posta ücreri ile ( V.I.P gönderim ) üç iş günü içinde yani toplam 5 günde ürün elimde oldu.
    posta konusunda bu kadar hassas olmamın nedeni kindle DX in hassas olması.

    İlk izleminlerim çok özenli ve harika bir paketleme ile geldiği.. ürünün görünüşüne ise ilk görüşte aşık olacağınızın garantisini verebilirim.. mükemmel bi tasarım ve hafiflik..

    Ürün özelliklerinde ise kesinlikle objektif olarak şunları söyleyebilirim , ürün arayüz olarak yani kitabın kendi yazlımı idare eder tarzda ama menüleri daha kolay anlaşılır hale getirmeleri lazım.. ve işlemcinin kesinlikle daha hızlı versiyona terfi edilmesi lazım.. desteklediği uzantılar olarak tatmin edici olan ürün.. wifi özelliği ile göz dolduruyor.. lakin ürünün asıl amacı olan var olan ebook ların kindle daki görüntüsü ile tam olarak tatmin edici kesinlikle kitap ortamından kendinizi alamıyorsunuz ve alıştığımız kitap okuma büyüsünün içinde oluyorsunuz.. posta ile beraber maliyetinin 850 ytl civarı olduğunu göz önünde bulundurursak.. sadece kitap kurtları ve mesleki bilgileri maliyetinden dolayı pdf olarak indiren ( benim gibi :) kişilerin alması mantıklı olur.. ki pc den bu tarz kitapları okumanın ne kadar zor ve göze zarar olduğunu söylemeye gerek yok.







  • Ben de Kindle 2 kullanıyorum, memnunum. Ancak bildiğim kadarıyla Wifi desteği DX'de de yok. "Wifi özelliği" nasıl göz dolduruyor? Tüm kindle'lar whispernet'in 3G Wifi desteğine sahip. Whispernet de Türkiye'de yok.

    Tüm PDF'leri sorunsuz açabiliyor mu? Bilhassa bol grafiklilerde olumsuz yorumlar okumuştum. DX'e geçip geçmemek arasında kararsız kaldım. Belki gerçek bir "native PDF" destekli ürün çıkana kadar beklerim...

    Hız problemi de işlemciden değil kullanılan e-ink teknolojisinden, tepkime süresi uzun ;)

    Alışınca kitaba tercih ediyorsunuz ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.