merhaba yakın bir zamanda amazon kindle 3g getirtmeyi düşünüyorum. Aklımda 3 şey var. Kitap severlere yöneltiyim
1. vodafonela dünyaynın heryerinde internet var diyor. dünyanın her yeri diyince bizde buna giriyor muyuz? yazlık yerde interneti çeker mi? rahat girilir mi facebooka falan? 2. güncel kitapların veya eski kaliteli kitapların e booklarını nereden bulabilirm? Ücretsiz indirebilceğim siteler için pm bekliyorum yada normal kitaptan daha ucuza indirebilceğim siteleri de yazarsanız sevinirim 3. kitap okuma açısından gerçeğini aratır mı? pcde okurken yoruluyorum bunda böyle bir sorun olmaz sanırım. iyi kitap perfomansı ve bedava internet için hangi kindle seçmem lazım. bütçem yüksek değil. bana kağıt kitapları aratır mı?
Düşünüyorum o halde varım arkadaşlar
yok mu kimsede kindle
Amerika'da bayağı bir yaygın. Ama Türkçe e-kitap sayısının çok olduğunu sanmıyorum. Ben bu teknolojinin Türkiyede 5-10 sene içerisinde yaygınlaşacağını düşünüyorum.
bazi arkadaşlar internetlerinin bittiğinden şikayetleniyordu bide imei meselesi var
Amerika'dan getirteceksen Hp Touchpad'ler 99 dolar. Bence onlardan getirt ama bu fiyata fazla kalmamıştır. Ayrıca e-mürekkep kadar rahat mıdır orası tartışılır.
e kitap formatından pek anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla kindle biraz zorluk çıkarıyormuş (kendi formatını hariç okumamak için)
aslında Türkiye de az da olsa yayılmış gibi. geçen bir e kitap sistesine bakıyım dedim. Alacaklar listemde olan 15 kitaba falan denk geldim. bunların fiyatının toplamı nerden baksan 200 tl civarı amazon kindle fiyatı 139$
internetin bitmesi mi? açıkçası anlayamadım bu durumu?
quote:
Amerika'dan getirteceksen Hp Touchpad'ler 99 dolar. Bence onlardan getirt ama bu fiyata fazla kalmamıştır. Ayrıca e-mürekkep kadar rahat mıdır orası tartışılır.
hocam lcdde zor okurum e ink olması lazım. bnm için görüntü kalitesi önemli