Şimdi Ara

Amazon Japonya'dan Ürün Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin, ben bayağıdır kart takip ediyorum, ilk defa yurt dışından kart istiyeceğim ve bunuda amazon japonya dan yapmayı düşünüyorum çünkü son zamanlarda siteye kartlar düşmeye başladı. Sorum şu ki, ben kart satın alımı yapsam, hesabım banlansa ya da herhangi bir sorun çıksa paramın yanmasıyla ilgili bir durum yaşar mıyım? Gördüğüm kadarıyla amazon japonya biraz uğraştırıyor ondan soruyorum

• amazon japonya çok riskli öyle bir durumda genelde parayı çekip banlarlarsa ürünü gönderiyorlar ama şöyle bir sıkıntı olur fabrika çıkışlı arızalı gelirse geri iade etme şansın sıfır hesabın banlı açmıyorlar v.s. üstüne zaten en fazla 1 ay iade desteği var sonrası şansına kalmış ürün 1 ay mı gider 5 yıl mı

kısacası riskli japonya zamanında gaming x 3060 6400 tl'ye getirtebiliyordum hatta kartımdan parayı çektiler amazon japonya sonra vazgeçtim, bunun bilincinde olup sipariş verin oldu ki siparişi verdin kredi kartından ücret çekildi ama ürünü göndermediler destekde olmuyorlar bankanla görüşüp harcama itirazı talebinde bulunursun banka halleder %100 para iadesi eder etmez diyemem onu banka söyleyecek sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.