Şimdi Ara

Amazon hakkında (Acil Yardım Lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amazondan siberia v2 + mause pad alıcam.

Passoligimde (maestro) ve paypalımda para mevcut fakat ikisinide kabul etmiyor amazon.

Ebay cok replica kaynıyor korkuyorum. Bunu nasıl halledebilirim ?

Gift card falan varda ne oldugunu çözemedim yardım lütfen.

----

Ayrıca 64 doalr tutan ürünü amazon 84 yaptı free shipping olmasına rağman

Bu nedendir ?

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bugün siparişi vermem gerek kulaklıgımı kırdımda

Müşteri hizmetlerini aradım manuel eklediler. Visa debit kartınız var ise onu deneyin.

amazon.com/clicktocall buradan telefonuzu bırakın hemen ararlar. Chat üzerinden bu manuel ekleme işlemini yapmıyorlar bilginiz olsun.

Amazon'da kargo yalnızca $35 üstü ve Amerika için geçerli.

Ship your items to a single U.S. address in one of the 50 states.

Orijinalden alıntı: 480mrt

Free shipping abd içinde geçerli hocam, ayrıca siparişin gümrük sınırının altında kalıyor. Kemiksiz kılçıksız 84 dolara alırsın.

18 dolar kargo ücreti ödetecek yani..

Hocam alamıyorum amazondan maestro ve paypal kabul etmiyor. Ebaydede bol bol replica var arada kaldım ne yapabilirim ben ya :S

edit: Bir de desteğe kargo ücretini sıfırlamalarını rica et, bazı arkadaşlar öyle yaptırtmıştı da bir ara aşırı abarttılar, yapmıyorlar artık. Yine de dene şansını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 5 Mart 2015; 22:31:41 >

Orijinalden alıntı: 480mrt

Benim tecrübem yok, üstteki arkadaş yazmış yöntemi onu deneyin. ebayden riske girmeyin derim.

edit: Bir de desteğe kargo ücretini sıfırlamalarını rica et, bazı arkadaşlar öyle yaptırtmıştı da bir ara aşırı abarttılar, yapmıyorlar artık. Yine de dene şansını.

Yok aradılar maestro ekleyemeyeceklerini söylediler. Ebaye dönüş yapıcaz bakalım orjinal olacakmı..
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.