< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon germany iade
1 Mobil
-
-
ben iade yapmıştım bir süre sonra ellerine geçince mail attılar
ptt ücretinide geri ödüyorlar. sadece beklemek gerekiyor
_____________________________ -
bekleyeceksin hocam -
@yolunubulacakadam @Blizzard Days @murat007m tahmini bir ayakkabının geri gönderme ücreti ne kadar oluyor acaba arkadaşlar? kimseyi de fazla zarara sokmak istemem açıkçası.
_____________________________ -
Zaten 128 TL mi ne o kadarını karşılıyor kargo ücretinin. Şu an sen göndersen yaklaşık 300 TL gibi bir kargo ücreti odersin o da PTT ile. Kargo ücretinin çoğu sana yüklenmiş olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: murat007m
Zaten 128 TL mi ne o kadarını karşılıyor kargo ücretinin. Şu an sen göndersen yaklaşık 300 TL gibi bir kargo ücreti odersin o da PTT ile. Kargo ücretinin çoğu sana yüklenmiş olacak.burada 4000-5000 tl olan columbia ayakkabılar 2000 tl civarına satılıyor. 100-200 liranın lafı olmaz yani. teşekkürler hocam cevap için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 1 Ağustos 2022; 1:55:25 >_____________________________ -
Merhaba hocam. Gümrük vb kesintilerle birlikte tam ücreti mi iade ediyor amazon? Bir de DHL ile ücretsiz gönderilmiyor muydu PTT ile neden uğraştınız?
_____________________________ Cogito, ergo sum. -
ptt yi nerden çıkardınız bilmiyorum. dhl ile ücretsiz iade ettim. evet tüm ücreti iade ettiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam her yere DHL hizmet vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
_____________________________ Cogito, ergo sum. -
Arkadaşlar amazon italya ya bilgisayar parçası iade edicem. Hızlı biçimde hangi firma ile gönderebilirim ve amazon kargo parasının tamamını mı iade edecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel Core i7-14700K | MSI MPG Z690 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 MHz DDR5 CL32 | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X | Samsung 990 Pro 2 TB M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 2 TB XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 1 TB XLR8 CS3140 M.2 NVMe Gen4 x4 | Asus ProArt PA602 E-ATX | MSI MEG Ai1300P PCIE5 ATX 3.0 1300W 80+ Platinum | Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler | Razer Blackwidow Elite | Razer Viper Ultimate | Sony DualSense Wireless Controller | SteelSeries Arctis 7 2019 Edition | Samsung HW-Q990D 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar | LG OLED C1 48" 4K 120hz G-SYNC | Unifi Dream Machine SE + U7 Pro Max | Thrustmaster T300RS GT + Thrustmaster TH8A | -
Konuyu hortlatıyorum ama bende amazon.com.tr üzerinden amazon almanyadan ayakkabı aldım. Büyük küçük gelme durumunda kargo maliyeti bana ne oluyor? 3'de 1 fiyatına geliyor o yüzden y.dışından almak daha cazip.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı