Şimdi Ara

AMAZON FIRSAT: Deterjan,Islak Mendil (BabyTurco),Tuvalet ve havlu kağıt,Şampuan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
17
Favori
23.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya birakin su hepsiburadayi serefsizler benim 16.90 a aldigim prili gondermedikleri gibi birde 20 gundur parami iade etmiyorlar şikayet etmediğim yer kalmadi hala bekliyorum
    ama amazondan aldigim dün verdigim siparisler hemen bugün elime ulasti hepsi orjinal sadece prillerden 1 adet hafifce posetin icine sızdırmış onuda musteri hizmetlerine yazdim aninda geri dönüş yaptılar hem urun sizde kalsin dediler hemde ücreti iade ettiler
    iste amazon farki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı hepsiburada yada amazon.com.tr olsun gözünüz kapalı alın. Diğer siteler ise n11 gg trendyol da ise satıcı çok önemli az satışı oşan yerler şüpheli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok, toplum gönüllüleri ayağına gramajdan çalıyor hepsiburada, dün aldığım selpak havlu, evdeki selpaktan 1 parmak kısa

• gecenlerde amazondan 2 adet inovaxis type-c kablo aldim. paket geldi actim.baktim sunix diye marka yollamislar

niye benim aldigimi yollamiyorsunuz kafaniza gore bir marka yolluyorsunuz dedim.özur dilediler efendim ucret iadesi yapalim kablolarda sizde kalsin hediyemiz olsun dediler.
    bu sefer ben mahcup oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

ya birakin su hepsiburadayi serefsizler benim 16.90 a aldigim prili gondermedikleri gibi birde 20 gundur parami iade etmiyorlar şikayet etmediğim yer kalmadi hala bekliyorum
    ama amazondan aldigim dün verdigim siparisler hemen bugün elime ulasti hepsi orjinal sadece prillerden 1 adet hafifce posetin icine sızdırmış onuda musteri hizmetlerine yazdim aninda geri dönüş yaptılar hem urun sizde kalsin dediler hemde ücreti iade ettiler
    iste amazon farki
    2 adet familia 32lik tuvalet kagidi aldim amazondan 29.90 dan.bugun geldi ayri ayri 2 kutuya koymuslar.sanki kirilacak gibi bosluklarida kese kagidi ile tamponlama yapmislar.

paketleme bile 10lira yapar :))

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada, Amazon un köpeee olsun, az ders alsınlar. bıraktım oraları hepten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Bana göre yumoş mavi kutu

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

36 paket 60 yaprakli baby turco ıslak havlu 65.40 lira
    https://www.amazon.com.tr/Baby-Turco-Mendil-Plastik-Kapakl%C4%B1/dp/B084THH86D
    tanesi uzun süre 2,8 kuruşken hemde çıt çıtılı kapak almadık şimdi 3 kuruşun altına düşmüyor bi türlü
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Omonun üreticisi unilever yetkili satıcısı trendyolda 2 lisini 110 liraya satıyor,
    Trendyol.com
    Omo Toz Deterjan Active 9 Kg + 9 Kg SET.UNİ.662 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/omo/toz-deterjan-active-9-kg-9-kg-p-31326340

11/11 haftasında trendyolun hesabıma yüklediği visa kampanyasından 100/40 indirim çeki ile aynı ikili ürünü 104 liradan 64 liraya almıştım.

• ahmetzk kullanıcısına yanıt
    Görsem bunu alırdım 30 lira çek vardı, iadesi ile uğraşamam şimdi kargoya verilmiş

• Satıcı Amazon ise hiç düşünmeyin.

• Konu için teşekkürler, faydalandık...

bir ekleme yapayım:

Fairy Platinum Plus 110 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü (22*5) - 103.80 TL

Çok anlamam, eşim fairy platinum plus'un finish quantum'dan daha iyi olduğunu söylüyor.. Bildiğim şey şu, beşli paket olması da büyük avantaj, nem almaması için... :))

AMAZON FIRSAT: Deterjan,Islak Mendil (BabyTurco),Tuvalet ve havlu kağıt,Şampuan

• Amazon sitesinden arama yaparken yalnızca satıcısının amazon olduğu ürünleri aratıp satın alıyorum. Gerek ambalajlama, gerekse ürün fiyatı olarak taleplerimi oldukça karşılıyor. Bu kampanyadan omo 9 kg, vernel 5 litre, 3 sleepy ıslak mendil, 36 baby turco ıslak mendil satın aldım.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    hocam yinede iyi fiyat yaw :)) çıt çıt kapak derken bunlarda öyle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic pride

Konu için teşekkürler, faydalandık...

bir ekleme yapayım:

Fairy Platinum Plus 110 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü (22*5) - 103.80 TL

Çok anlamam, eşim fairy platinum plus'un finish quantum'dan daha iyi olduğunu söylüyor.. Bildiğim şey şu, beşli paket olması da büyük avantaj, nem almaması için... :))

hocam denemediyseniz pril gold deneyin derim fiyat makul oluyor ve biz son derece memnunuz

• Baby Turco Külot Bez 4 Numara Maxı 30 Adet 15,60 lira

www.amazon.com.tr
    Baby Turco Külot Bez 4 Numara Maxı 30 Adet: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07YGR7YPK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 15 Mayıs 2020; 0:31:13 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba. Bimden aldıgımız 100 yaprak family marka ıslak mendilin fiyatı 6 lira olunca yeni arayışa girdik.amazondan aldığınız baby turko Islak mendillerden memnunmusunuz.bazı yorumlarda kuru filan diyordu.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    hocam 5:20 den sonrasını izleyiniz.ilk önce 45 yapraklı çanta boyu inceliyor. sonrada 3x60=180 yaprak yani amazonda satılan ürün

lion's motheryoutube
    Baby Turco Bebek Bezi İnceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=pgUqh73BIws

____________________________________________________________________________________________________

hocam senelerdir sleepy kullanan biri olarak gayet güzel beğendim.her türlü fiyatını hak ediyor

sleepy nin 2160 yaprak olanı en ucuz 126lira sanırım kargo dahil (24 paket 90 yaprak olanı yani)
    urun.n11.com
    Sleepy Sensitive Islak Havlu 90 Yaprak 24 Adet Kapaklı - n11.com
    https://urun.n11.com/islak-mendil-havlu/sleepy-sensitive-islak-havlu-90-yaprak-24-adet-kapakli-P395805894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 15 Mayıs 2020; 1:16:39 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.